Állatságok- Állatkák, Növénykék, Ízeltlábúak, Egysejtűk és Tsaik :-)

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Mér'?! Baj?! :shock: :mrgreen:
De az mi az?! :mrgreen::cool:
hát neked köszönhetően tuggyuk, hogy olyan, mint tengeralattjáró nem létezik, mert fizikai képtelenség, hogy egy jármű a tenger alatt járjon. A tengerszint és a tengerfenék között igen, de alatt? Különben tengerszint és tengerfenék között járó járműt csak a tengerekben találhatunk, az óceánok vizén pedig az óceánjárókat. Ergo az Atlanti és Csendes óceánokban ne is keressünk szint és fenék között közlekedő járműt(öt), csak szint fölött lengedező luxus járó járműket.

Zsu77

Új tag
hát neked köszönhetően tuggyuk, hogy olyan, mint tengeralattjáró nem létezik, mert fizikai képtelenség, hogy egy jármű a tenger alatt járjon. A tengerszint és a tengerfenék között igen, de alatt? Különben tengerszint és tengerfenék között járó járműt csak a tengerekben találhatunk, az óceánok vizén pedig az óceánjárókat. Ergo az Atlanti és Csendes óceánokban ne is keressünk szint és fenék között közlekedő járműt(öt), csak szint fölött lengedező luxus járó járműket.

Na,én mondtam,hogy olyan gondolatos belegabalyodós eeeeegurulóóóós akármicsodás!:)

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Mivel nincs mai bánatom topik, ide írom: Mindjárt nyomi kártya leakaszt, bicikli eltol. Már megint lemaradok a jóról, hétfőn nem győzöm behozni a lemaradást.

Viszont minden rosszban van valami jó, találkozom Növénykével.

tímeácska

Őstag
Engem meg kihagynak a buliból... :-( Nah, szépen vagyunk...

Egyébként, én sem leszek a 7végén... Kényeztetem magamat...:-D Meg Mátét... Elmegyünk Győrbe 2 napra... Csak úgy... Állatkertezünk, meg uszodakomplexezünk... :-D Mert van attóm! :-D És mással főzetem meg a kajánkat, és el fogom viselni, hogy lerakják elénk, és el is mosogatnak utánunk... :mrgreen:

pusimelu

Őstag
Laci értem a viccet.Énolyan karácsonyosat akarok!A lányom hegedálni tanul ezért te meg a lányom adjátok a karácsonyi koncertet!!

Teki van *5-ösöm bi-bi-bi!!!!!Köszi!

Csigu mi az a deriválás!!!Jól írtam?

dg

Őstag

Egyébként, én sem leszek a 7végén... Kényeztetem magamat...:-D Meg Mátét... Elmegyünk Győrbe 2 napra... Csak úgy... Állatkertezünk, meg uszodakomplexezünk... :-D Mert van attóm! :-D És mással főzetem meg a kajánkat, és el fogom viselni, hogy lerakják elénk, és el is mosogatnak utánunk... :mrgreen:

Hát ez szuper! Az is, hogy lett autód, meg az is, hogy ruccantok egyet a kis Don Juan-nal! ;):-D

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető

De jóóó :) Kellenek az ilyen kiruccanások, és attótesztelésnek sem uccsó :) érezzétek jól magatokat!

blaci

Őstag
Laci értem a viccet. Én olyan karácsonyosat akarok! A lányom hegedálni tanul ezért te meg a lányom adjátok a karácsonyi koncertet!!

Kedves Meli!
Tudom én aztat, azért is bátorkodtam csak, meg merészkedtem...;):roll::D

A koncert az okés, én benne vagyok!;):D
Egyébként csak úgy halkan súgom meg hogy van egy kb. 4000 db-os kottagyűjteményem, főleg könnyűzene az igaz, de ha valami érdekel és nekem megvan szívesen elküldöm. (Pl.: Család összes kedvenc nótája meg ilyesmi...);)
Na, szóval gyakoroljon csak szorgalmasan...tudom milyen sikerélmény az ha valaki megtanul egy dalt és tudja játszani sok gyakorlás után, és az olyan jó...szóval a zenétől nagyon sokat kap az ember, úgyhogy legyél büszke rá.;):D

U.i.: Nektek pedig sok türelmet és kitartást kívánok a gyakorlás órái alatt, de hidd el megéri...;):D:D:D

Oldal tetejére