tímeácska
Őstag
Tengeralattjáró szindrómád van?
Mér'?! Baj?! :shock: :mrgreen:
De az mi az?! :mrgreen:

Tengeralattjáró szindrómád van?

Mér'?! Baj?! :shock: :mrgreen:
De az mi az?! :mrgreen:![]()
Csigu, megnézted mán az albumokban az animals nevű albumot? Ott vigyáz Rád B.Laci
:mrgreen:Én emlékszem!Én emlékszem!Erre emlékszem!!!:mrgreen:
Gondolod, én meg elhiszem?! :mrgreen::mrgreen: :lol::lol:![]()
hát neked köszönhetően tuggyuk, hogy olyan, mint tengeralattjáró nem létezik, mert fizikai képtelenség, hogy egy jármű a tenger alatt járjon. A tengerszint és a tengerfenék között igen, de alatt? Különben tengerszint és tengerfenék között járó járműt csak a tengerekben találhatunk, az óceánok vizén pedig az óceánjárókat. Ergo az Atlanti és Csendes óceánokban ne is keressünk szint és fenék között közlekedő járműt(öt), csak szint fölött lengedező luxus járó járműket.Mér'?! Baj?! :shock: :mrgreen:
De az mi az?! :mrgreen:![]()
Megyek én is albumolni.:shock: Rám?!
Már nézem is...:mrgreen:
hát neked köszönhetően tuggyuk, hogy olyan, mint tengeralattjáró nem létezik, mert fizikai képtelenség, hogy egy jármű a tenger alatt járjon. A tengerszint és a tengerfenék között igen, de alatt? Különben tengerszint és tengerfenék között járó járműt csak a tengerekben találhatunk, az óceánok vizén pedig az óceánjárókat. Ergo az Atlanti és Csendes óceánokban ne is keressünk szint és fenék között közlekedő járműt(öt), csak szint fölött lengedező luxus járó járműket.
Na,én mondtam,hogy olyan gondolatos belegabalyodós eeeeegurulóóóós akármicsodás!![]()

Tímeácska!Menjetek!De jó!És igen!És úgy!És csak azért is!KI SE HAGYD!!!! De jó!![]()
Engem meg kihagynak a buliból... :-( Nah, szépen vagyunk...
Egyébként, én sem leszek a 7végén... Kényeztetem magamat...:-D Meg Mátét... Elmegyünk Győrbe 2 napra... Csak úgy... Állatkertezünk, meg uszodakomplexezünk... :-D Mert van attóm! :-D És mással főzetem meg a kajánkat, és el fogom viselni, hogy lerakják elénk, és el is mosogatnak utánunk... :mrgreen:
Engem meg kihagynak a buliból... :-( Nah, szépen vagyunk...
Egyébként, én sem leszek a 7végén... Kényeztetem magamat...:-D Meg Mátét... Elmegyünk Győrbe 2 napra... Csak úgy... Állatkertezünk, meg uszodakomplexezünk... :-D Mert van attóm! :-D És mással főzetem meg a kajánkat, és el fogom viselni, hogy lerakják elénk, és el is mosogatnak utánunk... :mrgreen:
Laci értem a viccet. Én olyan karácsonyosat akarok! A lányom hegedálni tanul ezért te meg a lányom adjátok a karácsonyi koncertet!!