Na megyek dolgozni mert megtanulok repülni.Holnap jön a valami.Jó éjszakát mindenkinek.
Ő biztos képben van... Csitt... ezt se jó, ha mindenki megtuggya, hadd repüljön békében.Na megyek dolgozni mert megtanulok repülni.Holnap jön a valami.Jó éjszakát mindenkinek.
Csitt... ezt se jó, ha mindenki megtuggya, hadd repüljön békében.

Na, súgd csak meg, miről van szó! Fogadjunk, hogy Te tudsz valamit, Tekenyős...Na, súgd csak meg, miről van szó!
:mrgreen: Esküszöm, nem árulom el senkinek... :twisted::twisted:
Én nem tudom, hogy milyen munkahely az, ahol elnézik, hogy munkaidőben internetezzen a munkás lány. Én biztos nem mernék, félnék, hogy úgy kirúgnának, hogy megtanulnék repülni.
De tuti nem árulod el:?: De senkinek sem ám:!:
Meg egy kis légtér, meg két pékernyő:-D:shock: Én elárulni?! Há nem bízol bennem?!És különben is, mondjad már, úgyis csak négy szem és két szemüveg közt vagyunk... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Meg egy kis légtér, meg két pékernyő:-D![]()
Egerentyű-herkentyű, lógatható-farkantyúúúúúúúúúú
:mrgreen: Pedig ez annyira érthető, nem?! Én sem értem, hogy mit nem értenek egy teljesen érthető egér farok lógatáson? Az egér az egér, nem mars lakó!Víííí, ha ezt Mátém meglátja... :mrgreen::mrgreen:
Emlegeti is ismerősöknek, hogy egerentyűt fogott Tekenyősnél... :lol: És nem érti (és én sem:roll, hogy miért néznek Rá olyan furcsán az ismerősök...
:mrgreen: Pedig ez annyira érthető, nem?!
![]()
Egyébként egérkék keresik Mátét, én látom, mert össze-vissza rohangálnak a terráriumban, de nem találják.Víííí, ha ezt Mátém meglátja... :mrgreen::mrgreen:
Emlegeti is ismerősöknek, hogy egerentyűt fogott Tekenyősnél... :lol: És nem érti (és én sem:roll, hogy miért néznek Rá olyan furcsán az ismerősök...
:mrgreen: Pedig ez annyira érthető, nem?!
![]()
Egyébként egérkék keresik Mátét, én látom, mert össze-vissza rohangálnak a terráriumban, de nem találják.
:mrgreen:He-he, elviszlek az egér barlangba titeket. De már csak 2 egér van. A papa, és egy fia, a többi eladósorba került, meg vacsora csatában veszett oda.Na, majd meglátogatjuk az egérfarkincákat... Meg a hozzá tartózó egerentyűket is... :mrgreen: Természetesen, csak utánad, Tekikém, csak utánad... Te vagy az első számú meglátogatandó a "bandádban"!:mrgreen:
He-he, elviszlek az egér barlangba titeket. De már csak 2 egér van. A papa, és egy fia, a többi eladósorba került, meg vacsora csatában veszett oda.
Dehogy félek!!! És tudod miért nem félek? Mert Máté okosságból lett összegyúrva, és ő tudja jól, hogy a kígyó tápláléka az egér. Ha az egeret megmentjük, a kígyó éhen hal. Te nem tudtad, hogy Máté gyermeked okos? A nagyszoba szőnyeget sem hagyta kigyulladni, jó előre ráöntött egy vödör vizet.Bakker... Nem félsz, hogy Mátém ezt megtudja, és számon kéri Rajtad a csúszó-mászótok étlapjára hogyan kerültek az Ő egérfarkincái egerestől?! He?!
Dehogy félek!!! És tudod miért nem félek? Mert Máté okosságból lett összegyúrva, és ő tudja jól, hogy a kígyó tápláléka az egér. Ha az egeret megmentjük, a kígyó éhen hal. Te nem tudtad, hogy Máté gyermeked okos? A nagyszoba szőnyeget sem hagyta kigyulladni, jó előre ráöntött egy vödör vizet.
:mrgreen
:mrgreen::mrgreen:He-he, elviszlek az egér barlangba titeket. De már csak 2 egér van. A papa, és egy fia, a többi eladósorba került, meg vacsora csatában veszett oda.