Állatságok- Állatkák, Növénykék, Ízeltlábúak, Egysejtűk és Tsaik :-)

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Fogadjunk, hogy Te tudsz valamit, Tekenyős... :cool::cool::cool: Na, súgd csak meg, miről van szó! :rolleyes::mrgreen: Esküszöm, nem árulom el senkinek... :twisted::twisted:

Én nem tudom, hogy milyen munkahely az, ahol elnézik, hogy munkaidőben internetezzen a munkás lány. Én biztos nem mernék, félnék, hogy úgy kirúgnának, hogy megtanulnék repülni.
De tuti nem árulod el:?: De senkinek sem ám:!:

tímeácska

Őstag
Én nem tudom, hogy milyen munkahely az, ahol elnézik, hogy munkaidőben internetezzen a munkás lány. Én biztos nem mernék, félnék, hogy úgy kirúgnának, hogy megtanulnék repülni.
De tuti nem árulod el:?: De senkinek sem ám:!:

:shock: Én elárulni?! Há nem bízol bennem?! :rolleyes: És különben is, mondjad már, úgyis csak négy szem és két szemüveg közt vagyunk... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

tímeácska

Őstag
Egerentyű-herkentyű, lógatható-farkantyúúúúúúúúúú

Víííí, ha ezt Mátém meglátja... :mrgreen::mrgreen:
Emlegeti is ismerősöknek, hogy egerentyűt fogott Tekenyősnél... :lol: És nem érti (és én sem:roll:), hogy miért néznek Rá olyan furcsán az ismerősök... :rolleyes::cool::mrgreen: Pedig ez annyira érthető, nem?! :D

vighkata

Emlegeti is ismerősöknek, hogy egerentyűt fogott Tekenyősnél... :lol: És nem érti (és én sem:roll:), hogy miért néznek Rá olyan furcsán az ismerősök... :rolleyes::cool::mrgreen: Pedig ez annyira érthető, nem?! :D
Én sem értem, hogy mit nem értenek egy teljesen érthető egér farok lógatáson? Az egér az egér, nem mars lakó!

vighkata

Egyébként egérkék keresik Mátét, én látom, mert össze-vissza rohangálnak a terráriumban, de nem találják.

tímeácska

Őstag
Egyébként egérkék keresik Mátét, én látom, mert össze-vissza rohangálnak a terráriumban, de nem találják.

Na, majd meglátogatjuk az egérfarkincákat... Meg a hozzá tartózó egerentyűket is... :mrgreen: Természetesen, csak utánad, Tekikém, csak utánad... Te vagy az első számú meglátogatandó a "bandádban"! :cool::mrgreen:

vighkata

Na, majd meglátogatjuk az egérfarkincákat... Meg a hozzá tartózó egerentyűket is... :mrgreen: Természetesen, csak utánad, Tekikém, csak utánad... Te vagy az első számú meglátogatandó a "bandádban"! :cool::mrgreen:
He-he, elviszlek az egér barlangba titeket. De már csak 2 egér van. A papa, és egy fia, a többi eladósorba került, meg vacsora csatában veszett oda.

tímeácska

Őstag
He-he, elviszlek az egér barlangba titeket. De már csak 2 egér van. A papa, és egy fia, a többi eladósorba került, meg vacsora csatában veszett oda.

Bakker... Nem félsz, hogy Mátém ezt megtudja, és számon kéri Rajtad a csúszó-mászótok étlapjára hogyan kerültek az Ő egérfarkincái egerestől?! He?!

vighkata

Bakker... Nem félsz, hogy Mátém ezt megtudja, és számon kéri Rajtad a csúszó-mászótok étlapjára hogyan kerültek az Ő egérfarkincái egerestől?! He?!
Dehogy félek!!! És tudod miért nem félek? Mert Máté okosságból lett összegyúrva, és ő tudja jól, hogy a kígyó tápláléka az egér. Ha az egeret megmentjük, a kígyó éhen hal. Te nem tudtad, hogy Máté gyermeked okos? A nagyszoba szőnyeget sem hagyta kigyulladni, jó előre ráöntött egy vödör vizet.

tímeácska

Őstag
Dehogy félek!!! És tudod miért nem félek? Mert Máté okosságból lett összegyúrva, és ő tudja jól, hogy a kígyó tápláléka az egér. Ha az egeret megmentjük, a kígyó éhen hal. Te nem tudtad, hogy Máté gyermeked okos? A nagyszoba szőnyeget sem hagyta kigyulladni, jó előre ráöntött egy vödör vizet.

Ez mind rendben is van (bár, a prevenciós jelleggel elvégzett tűzoltással nem annyira értek egyet...:cool::mrgreen:), de azért közöld majd gyermekemmel, hogy nem az összes egernytűfarkot adtátok oda egerentyűstől a csúszó-mászónak... Mert még a végén azt hinné, hogy túletetitek a kergyót... Ha már Mátém intelligenciájáról beszélünk vala... :cool::mrgreen::mrgreen:

dg

Őstag

Eűűűűűűűűűű.... Most ebédeltem! Nem olvashattam volna el ezt fasírt után 3 órával? :mrgreen:
Amúgy, egészségére a kélgyónak! Semmi problémám, miután nem nálam lakik! Ezt csak azért hangsúlyozom kifelé, hogy nehogy a feleseimtől elessek! :mrgreen::mrgreen:

Oldal tetejére