Tímeácska, kedves! Én is imádlak!:twisted::roll::-D:-D:-D Jelentem, hogy már újra olyan mínusz vagyok hogy az celsiusban egyenlő a jégkorszakkal. Ja, és örülök hogy látlak, sajnálom hogy nem jöttök szombaton, ha lehet azért a kis Máté „Rómeót” elküldhetnéd, szerettem volna tőle csajozási tanácsokat kérni.
Na, de talán majd legközelebb.
:roll::-D Azért küldenék neked sok-sok gyógyító mosolyt…:mrgreen::mrgreen::mrgreen: :mrgreen::mrgreen::mrgreen: :mrgreen::mrgreen::mrgreen: :mrgreen::mrgreen::mrgreen: :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Sidildike nem így csinál :cry:, hanem így :-D, okés?!
...Egyébként van egy infóm, miszerint: december 13.-14.-én szabad a kisgyóni ház... És van fűtés is...![]()
![]()
![]()
Te készültél!!!! én támogatom az ötletet... hóban-szélben pláne fagyban még úgyse pingpongoztam
![]()
Hát, mikor szoktam én talikkal tréfálni?! Nem viccelődök ilyen komoly témában... 
:mrgreen::mrgreen:Új extrém talis sport: síléccel jégen pingpongpingpongolás úszószemüvegben... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Ez tetszik, nagyon eredeti!Szeretem az extrém sportokat, mert közben rengeteg új barátot ismerek meg: mentősöket, balesetiseket, gyógytornászokat és kedves embereket, akik kihívták a mentőket!!!
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
...és ne felejtkezz meg Laci azokról az igen kedves emberekről, akik biztosítják számunkra abban a hideg időben a dzsekit, hogy meg ne fázzunk! Olyan rendesek, nem igaz?! Ez a törődés! :mrgreen: Csak az a fránya csat nyomja mindig a hátamat... Neked nem?! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Drága Borka!
Én is hasnoló vagyok, lassan jöttem/érkeztem ide, de olyan jó itt lenni, hogy nem győzöm hálába foglani mindazt, amit érzek az új ismeretségekért!!
Hát, mikor szoktam én talikkal tréfálni?! Nem viccelődök ilyen komoly témában...
:mrgreen::mrgreen:
Új extrém talis sport: síléccel jégen pingpongpingpongolás úszószemüvegben... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Hát B.Laci igen karakánul megfogalmazta miről is van itten szó kérem szépenmég hozzátenném a mentőhelikopteres kollégákat, akik majd GPS-sel keresnek meg minket, és Tímeácska majd a "zöld telefonállomásról" integet nekik...
:mrgreen:

Hihihi! Papucska a dílercool
, Gabibaba elmés
-D) Laci langyos volt
mrgreen:
), Zsu lassúcska
rolleyes
, Borka okos
-D), d.g. neurológiailag taccsra vágódott
twisted
, Tekenyős meg söröl (
)... :lol: Micsoda Banda... :-D :lol: Imádlak Titeket!!!
![]()
Felírhatsz: Teki 1 főSidildike nem így csinál :cry:, hanem így :-D, okés?!
...Egyébként van egy infóm, miszerint: december 13.-14.-én szabad a kisgyóni ház... És van fűtés is...![]()
Na, és mi újság a tűzoltó kollégákkal (a nehezen megközelíthető hely miatt, ott ugyanis nehezen szállna le helikopáter...)???... Vagy esetleg a katasztrófavédelmis bajtársakkal?!...
De már csak azt nem értem, hogy a katasztrófát miért kell védeni??? :mrgreen:
![]()
:mrgreen::mrgreen:
Új extrém talis sport: síléccel jégen pingpongpingpongolás úszószemüvegben... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Csigu meg jókat csúszkált a háttérben, és várta a fejleményeket, hogy kire hogyan hat a kis sárga.
Szóval Csiga a karmester-őrmester!!!![]()
talikkal nem, bezzeg:mrgreen::mrgreen::mrgreen: a palatetőkkel.....![]()

Már készülnek... a völgyhíd másik végéből közelednek felénk, tegnap a híd közepén megálltak egy kicsit gyakorlatozni, hogy kellőképpen kezeljék az elvadult helyzetet, amivel majd találkoznak, ha ránk találnak![]()

Asszem...