mindenkinek

tímeácska

Őstag
Tímeácska, kedves! Én is imádlak!:twisted:;):roll::-D:-D:-D Jelentem, hogy már újra olyan mínusz vagyok hogy az celsiusban egyenlő a jégkorszakkal. Ja, és örülök hogy látlak, sajnálom hogy nem jöttök szombaton, ha lehet azért a kis Máté „Rómeót” elküldhetnéd, szerettem volna tőle csajozási tanácsokat kérni.;):D:D:D Na, de talán majd legközelebb.;):roll::-D Azért küldenék neked sok-sok gyógyító mosolyt…:mrgreen::mrgreen::mrgreen: :mrgreen::mrgreen::mrgreen: :mrgreen::mrgreen::mrgreen: :mrgreen::mrgreen::mrgreen: :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

...Én is Téged! :mrgreen::mrgreen:...
...Köszönöm szépen! ;):)

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
Sidildike nem így csinál :cry:, hanem így :-D, okés?!
...Egyébként van egy infóm, miszerint: december 13.-14.-én szabad a kisgyóni ház... És van fűtés is... :rolleyes:

:D :D :D Te készültél!!!! én támogatom az ötletet... hóban-szélben pláne fagyban még úgyse pingpongoztam :D

tímeácska

Őstag
:D :D :D Te készültél!!!! én támogatom az ötletet... hóban-szélben pláne fagyban még úgyse pingpongoztam :D

:cool: Hát, mikor szoktam én talikkal tréfálni?! Nem viccelődök ilyen komoly témában... :cool::cool: :mrgreen::mrgreen:
Új extrém talis sport: síléccel jégen pingpongpingpongolás úszószemüvegben... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

blaci

Őstag
Új extrém talis sport: síléccel jégen pingpongpingpongolás úszószemüvegben... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ez tetszik, nagyon eredeti!;):D:D:D Szeretem az extrém sportokat, mert közben rengeteg új barátot ismerek meg: mentősöket, balesetiseket, gyógytornászokat és kedves embereket, akik kihívták a mentőket!!!:rolleyes::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

U.i.: Eddig a legjobb számomra a szánkózás dombról lefelé egy trabant motorháztetővel. Jó volt.

tímeácska

Őstag
Ez tetszik, nagyon eredeti!;):D:D:D Szeretem az extrém sportokat, mert közben rengeteg új barátot ismerek meg: mentősöket, balesetiseket, gyógytornászokat és kedves embereket, akik kihívták a mentőket!!!:rolleyes::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

...és ne felejtkezz meg Laci azokról az igen kedves emberekről, akik biztosítják számunkra abban a hideg időben a dzsekit, hogy meg ne fázzunk! Olyan rendesek, nem igaz?! Ez a törődés! :mrgreen: Csak az a fránya csat nyomja mindig a hátamat... Neked nem?! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

blaci

Őstag
...és ne felejtkezz meg Laci azokról az igen kedves emberekről, akik biztosítják számunkra abban a hideg időben a dzsekit, hogy meg ne fázzunk! Olyan rendesek, nem igaz?! Ez a törődés! :mrgreen: Csak az a fránya csat nyomja mindig a hátamat... Neked nem?! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Hú-húú, dehogynem! De azért igyekszem én is, nehogy még elvegyék, jön a tél, nehogy mán' megfázzunk, mégcsak az kéne...:rolleyes::mrgreen:

Zsu77

Új tag
Drága Borka!

Én is hasnoló vagyok, lassan jöttem/érkeztem ide, de olyan jó itt lenni, hogy nem győzöm hálába foglani mindazt, amit érzek az új ismeretségekért!!

Bezony!:)És milyen jó,hogy volt itt valaki;),akinek fontos volt,hogy megjöjjön a kedved is és a bátorságod is az aktivitásra...

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
:cool: Hát, mikor szoktam én talikkal tréfálni?! Nem viccelődök ilyen komoly témában... :cool::cool: :mrgreen::mrgreen:

Hát B.Laci igen karakánul megfogalmazta miről is van itten szó kérem szépen :) még hozzátenném a mentőhelikopteres kollégákat, akik majd GPS-sel keresnek meg minket, és Tímeácska majd a "zöld telefonállomásról" integet nekik... :D :mrgreen:

tímeácska

Őstag
Hát B.Laci igen karakánul megfogalmazta miről is van itten szó kérem szépen :) még hozzátenném a mentőhelikopteres kollégákat, akik majd GPS-sel keresnek meg minket, és Tímeácska majd a "zöld telefonállomásról" integet nekik... :D :mrgreen:

Na, és mi újság a tűzoltó kollégákkal (a nehezen megközelíthető hely miatt, ott ugyanis nehezen szállna le helikopáter...:rolleyes:)???... Vagy esetleg a katasztrófavédelmis bajtársakkal?!... :rolleyes: De már csak azt nem értem, hogy a katasztrófát miért kell védeni??? :mrgreen: :cool:

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Hihihi! Papucska a díler :)cool:), Gabibaba elmés :)-D) Laci langyos volt :)mrgreen::oops:), Zsu lassúcska :)rolleyes:), Borka okos :)-D), d.g. neurológiailag taccsra vágódott :)twisted:), Tekenyős meg söröl (;))... :lol: Micsoda Banda... :-D :lol: Imádlak Titeket!!! ;)

Csigu meg jókat csúszkált a háttérben, és várta a fejleményeket, hogy kire hogyan hat a kis sárga.

Szóval Csiga a karmester-őrmester!!!:p:p:p

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
Na, és mi újság a tűzoltó kollégákkal (a nehezen megközelíthető hely miatt, ott ugyanis nehezen szállna le helikopáter...:rolleyes:)???... Vagy esetleg a katasztrófavédelmis bajtársakkal?!... :rolleyes: De már csak azt nem értem, hogy a katasztrófát miért kell védeni??? :mrgreen: :cool:

Már készülnek... a völgyhíd másik végéből közelednek felénk, tegnap a híd közepén megálltak egy kicsit gyakorlatozni, hogy kellőképpen kezeljék az elvadult helyzetet, amivel majd találkoznak, ha ránk találnak :D

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor

talikkal nem, bezzeg:mrgreen::mrgreen::mrgreen: a palatetőkkel.....:confused::confused::confused:

Oldal tetejére