vighkata
Utolérhetetlen :) – moderátor
hát enni. Ahova mész, adnak enni, talán nekem is jut valamiNémáne!Há honnan tudtad te ezt?:shock:
Jöhetsz pesze!Öööööö...Hova is?
:mrgreen:
hát enni. Ahova mész, adnak enni, talán nekem is jut valamiNémáne!Há honnan tudtad te ezt?:shock:
Jöhetsz pesze!Öööööö...Hova is?
:mrgreen:
hát enni. Ahova mész, adnak enni, talán nekem is jut valami
Köszönöm, én mint mókus imádó teknős.
A 5. képen micsoda cin-cin csicsikált!

A 5. képen micsoda cin-cin csicsikált!![]()
Igen, de én mindig sajnálom, ha a természet tréfát űz az állatokkal, bár ők nem tudják.Szerintem a sziámi teknőc is aranyos![]()
Igen, de én mindig sajnálom, ha a természet tréfát űz az állatokkal, bár ők nem tudják.
Hát itten is van tekenyős, nem is egy.Épp ezért írtam... de szerencsére ritka, mint a fehér hollóLásd: albínó állatok képgaléria
de gondolom érteni.
Heuréka!!!!
Megtaláltam a maszkban és szemügében való levegő kifújás páramentes légvétel váltás technikáját.
Naszóval, amikor a zember feltolja a maszkot a zorrára, akkor a zorrnyergén a maszk és a szemüge között egy rés keletkezi magát. Ezen a résen a kifújt(atott) meleg levegő a kinti hideg levegővel találkozva a fizika törvényeinek megfelelően páraképződést hoz létre, amely a szemügén bír lecsapódni.
Megoldás: a maszkot a zorrnyergen még feljebb kell tolni, egészen a szemüge kerete alá, így a keret megakadályozza, hogy rés keletkezzen, ergo, a meleg levegő nem találkozik a hideg levegővel, újabb ergo, a páraképződés is elmarad. :roll:
Probléma: a maszk alatt tetemes hőfejlődés képződik, és fennáll a zöngyulladás veszélye.
Azonban megfelelő számú maszkszellőztetéssel ezen probléma is kiküszöbölhető. :shock:
Köszi, jobbnál jobb ötletek vannak. Lassan én is betárazok maszkból, mert hát a zegyszerhasználatost egyszer használom. A mai egyébként ki is likadta magát. Mondjuk nem is párásodott a szemügém.Próbáld meg a levegőt oldalra kifújni! A szád sarkával... Ott talán hamarabb kijut a meleg levegő, mivel nem akadályozza az állad-D) a kijutását... Próbáld csak meg! ;-) (Pár doboz maszkot elhasználtam már szemügésen...
)

Köszi, jobbnál jobb ötletek vannak. Lassan én is betárazok maszkból, mert hát a zegyszerhasználatost egyszer használom. A mai egyébként ki is likadta magát. Mondjuk nem is párásodott a szemügém.![]()
Hát a munkahelyen :shock::lol::mrgreen:. Ja, hogy a maszk? Az orrmányom és a szám között. Asszem vakráztam magam, tény, hogy ez Rossmanos óccsó maszk.Te jó ég! Hogy likadt ki??? :mrgreen:![]()
Csak nem mertem bevallani, hogy a páramentesítést oldottam meg.Szerintem kiharapta! :mrgreen::lol:![]()