Tibust nem tudom rávenni hogy idejében jelezzen, ő is azt mondja hogy éhes, de leginkább fáradságra panaszkodik, hogy nem tud menni, fáradt, és nyűgös, nem lehet vele beszélni, na olyankor már nyúlok a mérőért, de már 3 alatt vagyunk. Ilyenkor mindíg amikor már megnyugszik, kijön a hypoból, akkor szoktunk beszélni róla, hogy ugye érezted már előbb is, és mit éreztél, és máskor ha ilyet érzel szóljál, de nem. Vagy ne érzi sokkal előbb, mikorra meg már érzi, addigra már itt tartunk. Izzadni olyankor nem szokott, inkább hidegek a végtagjai, és olyan kis esetlenné válik, bújik, és nyűgös. Nem tudom mikor jön el az az idő hogy azt mondja rosszúl vagyok, és a szó mikor kap jelentést is. Nem megnyugtató, de azért már kiismertük, és jelzi ő csak a maga módján, és nem időben. Amikor az elején magas cukrokkal voltunk, gyakori 16 os és magasabb ill alacsony cukrokkal. akkor még azt is jelezte amikor ment lefelé, mondjuk 16 ról leesett 7 re. Mióta beállt a cukra, nincsenek ingadozások, a hypot sem jelzi.