http://www.hazipatika.com/topics/vercukorkontroll/abc?HPID=7DD01312-5157F123-A36D63AD-8A15E4FC
Érdemes erre az oldalra is elbarangolni.
Ezzel az a gond, hogy a számtangép kidobja, ha valaki 3 hónapnál akár csak 1 nappal is előbb megy, és nem csinálják meg a vizsgálatot.Szerintem újabb 3 hét múlva nézesd meg egy harmadik helyen...:?
Amit Grácia mond,azt én is olvastam valahol...:?,de ez akkor is túl durva,főleg,hogy a kettő két eltérő erősségű rizikófaktort jelent...:?
Kata, te miket tudszEzzel az a gond, hogy a számtangép kidobja, ha valaki 3 hónapnál akár csak 1 nappal is előbb megy, és nem csinálják meg a vizsgálatot.
Robinak azért végzik el 3 hónapnál rövidebb időn belül, mert benne van egy programban.
Kata, te miket tudsz
Valóban, legközelebb májusban tudom elvégeztetni TB finanaszírozással, a program szerint pedig április végén lesz aktuális.
Én magánlaborban is szoktam csináltatni: kb 2000-2500 Ft. S volt már eltérés nálam is. Amúgy szerintem ezért célsterű mindig egy fruktózamint is csinálni a HbA1c mellé.
Költői a kérdés, de nem értem nincs labor hitelesítés, valami egységes cucc, ami alapján csak éppen minden labor a hibahatáron belül mozoghatna, különben meg egy minta több laboros vizusgálatánál ugyanannak az eredménynek kellene kijönni????? Hogy lehet ekkora különbség????
1.Én is ilyesmire gondoltam.
2.Grácia...hol olvastuk...ott az okokat is leírta...?![]()