dg
Őstag
Jajj, hát kiisett a zén agyamul, hogy Növényke férje Szabolcs. Hű, mint kapok én ezért Növénykétől, lehet, hogy meglocsol?
Azt biztos nem! akkor nagyobb leszel, mint Ő!
Viszont, felvilágosultam!
Jajj, hát kiisett a zén agyamul, hogy Növényke férje Szabolcs. Hű, mint kapok én ezért Növénykétől, lehet, hogy meglocsol?
Szepi, ha a "beidéz"-re kattintasz, és úgy írod meg a hozzászólásodat, akkor lehet tudni, hogy kinek szól az üzid.Pedig már le is írtamMost mit csináljak?Lerajzoljam?
...bocs Laci.Látod ezért.
Köszi Kata!Tudom, már föntebb használtam és több hozzászólásnál a név szerinti megszólítást használtam.Persze volt ahol nem.Bocsi.Használni fogomSzepi, ha a "beidéz"-re kattintasz, és úgy írod meg a hozzászólásodat, akkor lehet tudni, hogy kinek szól az üzid.
Küldtem neked privit.
Szia d.g!Azt hiszem már egyszer régen leírtam, de lehet, hogy sokkal visszább van.Tavaly december óta cukorbeteg a kislányom, aki éppen előtte töltötte be az 5. életévét.A szülinapi buliján már valószínűleg cukros volt, de ekkor még "nagykanállal" habzsolta a tortát.Miután már egy hete rengeteget ivott és 10 percenként járt wc-re, felfázás gyanújával levittük az orvoshoz.A vizeletből egyből kimutatta a +++ cukrot.Azonnal laborba, majd onnan kórházba kerültünk 23-as cukorral.1,5 hét után jöhettünk haza.NAgyon próbáltam odafigyelni az orvosok és a dietetikusok minden szavára és miután a feleségem maradt bent a kórházban a kicsivel, én belevetettem magam a tanulásba.Rengeteget olvastam könyvekből, a neten és összeismerkedtünk szintén cukros szülőkkel.Az , hogy van tudás a tarsolyomban enyhe túlzás, bár bevallom ez a legfőbb célom, a kislányom érdekében.Utólagos elnézést, ha valakit kijavítottam, de én alapvetőnek tartom, hogy tudjuk mi a különbség a glukagon, a glikogén, a glukanon , a glukóz és a glucagen hypokit között.Röviden ennyi.Túlságosan belefolyni viszont azért nem akartam ebbe a fórumba, mert itt már túlságosan családias a hangulat, félszavakból is megértitek egymást én meg csak lesek, mint Peti a lavorban, hogy miről is van szó.
Túlságosan belefolyni viszont azért nem akartam ebbe a fórumba, mert itt már túlságosan családias a hangulat, félszavakból is megértitek egymást én meg csak lesek, mint Peti a lavorban, hogy miről is van szó.
Hát ez nem ér, én is ezt akartam írni, vagyis én így:Köszönöm szepi!
Erre annyit, hogy én se ide születtem. Légy "családtag" Te is! A lehetőség adott, a többi rajtad múlik.
Itt pedig pont az a lényeg, hogy amit tudunk, osszuk meg egymással. Tudják meg mások is. A diab kezelésében ez az egyik alappillér.
Ha pedig hiányos, vagy rossz info "üti fel a fejét" a fórumon, akkor azt ki kell javítani. Pont ez a lényeg!
úgyhogy: hajrá!
Igen, szepi törölte.(Ez az üzenet referált valamire, ami viszont eltűnt az éterben -- hogy maradjak finom. Kár. az a jó, hogy semmi nem kényszer. Csevegünk, csevegünk, legyenek poénok, mert az jó nagyon. Emellet áramlik az info. Aki kitartó, merít is. A többi meg??...)
Igen! Miattad!Igen, szepi törölte.
Igen! Miattad!Elnézést d.g., remélem még összefutunk egy másik fórumon valamikor.Tényleg kívácsi vagyok a tapasztalataidra, mint ahogy a többiekére is és én is szívesen megosztom Veletek, hátha hasznos dolgokkal tudjuk könnyíteni egymás életét.Addig is gyarapítom ismereteimet ott, ahol nem moderálnak le piszlicsáré dolgok miatt.Itt csak akkor lehetek teljes jogú tag, ha már van x számú hozzászólásom és lepacsiztam mindenkivel.Nem a legszerencsésebb dolog egy topikban összetűzésbe keveredni a moderátorral.Nekem sikerült.
Nem részletezem, de ha bárki azt vette volna észre, hogy ordenáré , komolytalan, vagy trágár lettem volna, akkor elnézést utólag is.Biztos volt ilyen, bár nem emlékszem.Jó eredményeket mindenkinek.
Igen! Miattad!Elnézést d.g., remélem még összefutunk egy másik fórumon valamikor.Tényleg kívácsi vagyok a tapasztalataidra, mint ahogy a többiekére is és én is szívesen megosztom Veletek, hátha hasznos dolgokkal tudjuk könnyíteni egymás életét.Addig is gyarapítom ismereteimet ott, ahol nem moderálnak le piszlicsáré dolgok miatt.Itt csak akkor lehetek teljes jogú tag, ha már van x számú hozzászólásom és lepacsiztam mindenkivel.Nem a legszerencsésebb dolog egy topikban összetűzésbe keveredni a moderátorral.Nekem sikerült.
Nem részletezem, de ha bárki azt vette volna észre, hogy ordenáré , komolytalan, vagy trágár lettem volna, akkor elnézést utólag is.Biztos volt ilyen, bár nem emlékszem.Jó eredményeket mindenkinek.
Gergő nem igazán jelzi. :-(
Annak idején elmondták, hogy ha hirtelen furcsán viselkedik (hisztis lesz, vagy álmos......) akkor mérjünk vércukrot, mert lehet hogy hypozik. Ezt soha nem tapasztaltuk hyponál. Csak ha 15 fölött volt a cukra iszonyúan hisztis nyűgös volt.
tt van az arcán,a szemében és semmi egyéb...Fegyelmezett kis lurkó lehet...HA veszed a fáradtságot és letöltöd a majdnem 1 megabájtos dokumentumot, akkor lesz még pár recepted, amiben vannak ch adatok.Megköszönni sem kell.![]()
Szegény Növényke, most jól megkaptad…
Viszont nem a te hibád hogy nem sikerült letölteni nekem se sikerült tegnap mert nem működött a Data szerver vagy nagyon le volt terhelve…sokszor előfordul egyébként is hogy akadozik.
Ma reggel viszont működik úgyhogy most már megpróbálhatod letölteni. Mondjuk én letöltésvezérlővel szedtem le és meg is néztem.
Kedves Szepi!
Tudom hogy "nem kell megköszönni" de tényleg hasznos és köszönöm hogy megosztottad velünk én tényleg örülök neki…
Üdv.,
Laci
Ui.: De ez a cinizmus…hm, hm...
A kölesgolyót bióboltban vagy egészségtár boltban lehet kapni, de sokszór látom közértben is, csak a natúrt. A bióboltban viszont mi is csak most fedeztük fel, van magyaros, és mogyorós, de egyik sem több szh, és a magyaros nem túl fűszeres, sós, nagyon jó, és 200- 300 ft. ért veszem, de ezt sem eszi kiló számra, sokáig elég, ha csak úgy enne egy pár szemet.
Én is örülök neki, de én sem tudom, hogy mi ez.
Viszont aludtam Szabolcsra egyet, és már tudom kijő, hát a vót vőlegényed.![]()