A mai napom apró öröme...

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Háááááát az a helyzet,hogy asztat mán megtartottuk szept 30. volt az utolsó vacsora a Ttrófea étteremben Zuglóban ,mivel a munkahelyem Budaörsön volt.:p

Egy kicsit megtréfáltam a társaságot, mert szereztem egy smici sapkát meg egy SZTK -s szeműgét,no meg hozája egy SZTK-ás sétapálcát. Kissé meggörnyedve mint egy nyugdíjas mentem a találkozóra, kezembe NDK-s bevésárló necc szatyorral és a fényképezőgép újságpapírba volt csomagolva. Mondanom se kell,hogy a kollégáim mellet úgy mentem el,hogy még egy kicsit félre is huzodtak ,hogy utat adjanak.
Ha lessz fénykép felteszem.

De nov. 15.-én ha Pumpás hoz egy kis Bükkit, AKKOR MEGÜNNEPEJÜK :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Sándor
Hű, papuskám (Pál utcai fiúk), ezt látni kellett volna. No, de majd a fotográfok mesélnek. :cool::cool::cool:

Pumpáska, rajtad sok múlik mostan....:-D

vighkata

Bár, ha lehetek őszinte, a bal oldalon a Friss üzenetek és alatta a reklámok engem kicsit zavarnak, nekem elveszik a helyet a levelezéstől. Persze tudom, a helyet ki kell használni, meg szükséges is, remélem hamar megszokom, és ezzel nem reklamálni akartam.

vighkata

Mai napom apró öröme, hogy a kedvenc cikkemet megtaláltam a portálon (jó pár "elveszett" az adatbázis mozgatásánál...) Szóval, engem felderített, remélem, aki megnézi, azt is jó érzéssel tölti el:

Faith, egy sérült kutya története
Én emlékszem is rá, és valóban melegséggel tölt el, most, hogy újra olvasom. Anno én is szétküldöztem, és sokaktól meg is kaptam ismét.

vighkata

Tegnap nem lopták el a bringámat, amíg én bent voltam a bótban.
Amikor kimentem, és ki akartam nyitni, nem sikerült, mivel le sem zártam (én balga lélek:(:shock::-?).

vighkata

Ma lezártam a bringát a bót előtt, és így sem lopták el.

Hm, főnök nélkül? Az tényleg jó lehetett.:rolleyes:

borka

Őstag
Kata ! Gratulálok a Dunaújvárs-i rendes polgárokhoz.A fene se gondolta volna,hogy méga lezárt cingát sem akarták ellopni:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

vighkata

Kata ! Gratulálok a Dunaújvárs-i rendes polgárokhoz.A fene se gondolta volna,hogy méga lezárt cingát sem akarták ellopni:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Hát, aggódom is rendesen, hogy eccer csak nem lesz mivel hazatekerni, mert azok a pógárok nem olyan rendesek ám, csak nem arra járnak, ahol én zárok. Vagy nem zárok. :rolleyes:

napocska

Őstag
Tegnap nem lopták el a bringámat, amíg én bent voltam a bótban.
Amikor kimentem, és ki akartam nyitni, nem sikerült, mivel le sem zártam (én balga lélek:(:shock::-?).

Én jártam már úgy is, hogy a lezárt bringámat ellopták, meg úgy is, hogy lezártam, a kulcsot meg lazán beledobtam a kormányon lévő kis kosárba - akkor viszont nem lopták el. :rolleyes:

vighkata

Én jártam már úgy is, hogy a lezárt bringámat ellopták, meg úgy is, hogy lezártam, a kulcsot meg lazán beledobtam a kormányon lévő kis kosárba - akkor viszont nem lopták el. :rolleyes:
Én most, minden kulcsot, belépőt kivettem a biciklis táskából és zsebrevágtam, ahogy szoktam. Csak épp nem zártam le.

Oldal tetejére