vighkata
Utolérhetetlen :) – moderátor
Misa, eztet nem értem? Segíts léccike, mi itt a "kettő"? Vagy begyek be egy bilobilt? :shock::roll:8) Vagy mit is? :-?Ne légy telhetetlen!![]()
Egyszerre a kettőt?![]()
Misa, eztet nem értem? Segíts léccike, mi itt a "kettő"? Vagy begyek be egy bilobilt? :shock::roll:8) Vagy mit is? :-?Ne légy telhetetlen!![]()
Egyszerre a kettőt?![]()
Ma beadtam az inzulint az ebédhez.....![]()
Ügyi vagy!!!
Bevetted a Cavintonodat?![]()
Ne légy telhetetlen!![]()
Egyszerre a kettőt?![]()
Ja, beadtam a zinzulint, ettem rája, bevettem a Cavintontot, és meg van a HbA1c-m: 7,2 %. Ez mán négy!Inzulin is, Cavinton is?
Én meg még azt is megkérdezem: jó, jó, beadtad az inzulint, de ettél is??
Ez meg már ráadásul három! :mrgreen:
Ja, beadtam a zinzulint, ettem rája, bevettem a Cavintontot, és meg van a HbA1c-m: 7,2 %. Ez mán négy!
Mai napi örömadagom: este nagykanállal vacsorázhatok.
Hát, ez szuper!
A következő már hét alatt lesz, amilyen szépen alakulsz![]()
Én már most is 7 alattira számítottam. Azt nem tudom, hogy az egy nappal előtti 20-as (inzulin nélküli ebéd) cuki mennyivel befolyásota az eredményt. Már nem is rágódok rajta, megtörtént, és kész.Szuper!!!
Nagyon örülök! Látod, nem hiába drukkoltunk! (Vagy nem is rajtunk műlott?)
Ügyes Teknős!
a HbA1c-m: 7,2 %.
Én már most is 7 alattira számítottam.
Kapsz egy maszkos pusszancsot. Sajnálom, most csak erre fussa, de legalább spóroltam neked, ez is valami.NANÁ!!!!![]()
Nagyon örülök neki, és érezd nagyon jól magad az otthon melegében.Kata !
Mi is mind a ketten. Borka.
Nemrégen értem haza,jó ithon.
Képzeljétek !
Borka megengedte a mai találkozón,hogy minden jelenlevő Hölggyel,csőrözhezek.
Kitétel az volt,hogy maszkot kell viselni.Katát rögtön elkaptam mivel szinte egész nap viselte.Szidike látta a hatalmas csőrözésünket,rögtön elövette a táskájában lapuló maszkot és feltette,igy a soronkövetkező Ő volt.
Akik ott voltak látták és nagyon jót mulattak,nem tudom,hogy fénykép készült-e az esményről. Aki nem jött el az lemaratt róla.
Sándor