A mai napom apró öröme...

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Inzulin is, Cavinton is?
Én meg még azt is megkérdezem: jó, jó, beadtad az inzulint, de ettél is?? :D
Ez meg már ráadásul három! :mrgreen:
Ja, beadtam a zinzulint, ettem rája, bevettem a Cavintontot, és meg van a HbA1c-m: 7,2 %. Ez mán négy!

Mai napi örömadagom: este nagykanállal vacsorázhatok.

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Hát, ez szuper!
A következő már hét alatt lesz, amilyen szépen alakulsz :)

Szuper!!!
Nagyon örülök! Látod, nem hiába drukkoltunk! (Vagy nem is rajtunk műlott? :rolleyes::D)
Ügyes Teknős!
Én már most is 7 alattira számítottam. Azt nem tudom, hogy az egy nappal előtti 20-as (inzulin nélküli ebéd) cuki mennyivel befolyásota az eredményt. Már nem is rágódok rajta, megtörtént, és kész.

Nagyon is sokat számít a drukkotok, és bizony múlik rajtatok is. Sokatok nagyszerű eredménye lebeg a szemem előtt, mint elérendő cél. Nem mellékesen, a lelkemet is ápolja a drukk.

borka

Őstag
1 csók és más semmi

Képzeljétek !
Borka megengedte a mai találkozón,hogy minden jelenlevő Hölggyel,csőrözhezek.:p;)
Kitétel az volt,hogy maszkot kell viselni.Katát rögtön elkaptam mivel szinte egész nap viselte.Szidike látta a hatalmas csőrözésünket,rögtön elövette a táskájában lapuló maszkot és feltette,igy a soronkövetkező Ő volt.
Akik ott voltak látták és nagyon jót mulattak,nem tudom,hogy fénykép készült-e az esményről. Aki nem jött el az lemaratt róla.

Sándor

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
Képzeljétek !
Borka megengedte a mai találkozón,hogy minden jelenlevő Hölggyel,csőrözhezek.:p;)
Kitétel az volt,hogy maszkot kell viselni.Katát rögtön elkaptam mivel szinte egész nap viselte.Szidike látta a hatalmas csőrözésünket,rögtön elövette a táskájában lapuló maszkot és feltette,igy a soronkövetkező Ő volt.
Akik ott voltak látták és nagyon jót mulattak,nem tudom,hogy fénykép készült-e az esményről. Aki nem jött el az lemaratt róla.

Sándor

Csúcs volt :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Köszönöm :)

Oldal tetejére