A mai napom apró öröme...

zsuzsa

Új tag
Nagy nagy örömünk, hogy most hívtak a bátor tábortól, hogy egy család vissza kellett hog lépjen, így mi mehetünk a bátor tábor családi hétvégére Hatvanba. Már csütörtökön indulunk, vasárnapig tart. Sok család sok kis cukibeteg csemete, jó programok, és bejutottunk. Már pakolunk is, remélem jó lesz, Tibusom nagyon várja.

dg

Őstag
Nagy nagy örömünk, hogy most hívtak a bátor tábortól, hogy egy család vissza kellett hog lépjen, így mi mehetünk a bátor tábor családi hétvégére Hatvanba. Már csütörtökön indulunk, vasárnapig tart. Sok család sok kis cukibeteg csemete, jó programok, és bejutottunk. Már pakolunk is, remélem jó lesz, Tibusom nagyon várja.

Örülök, biztos jól érzitek majd magatokat! Akkor találkozni fogtok Andiékkal! (ő is fórumtag: g-andi)

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Mi már írtunk a Télapónak itten bent a dolgozóban. :rolleyes:
Tavaly is teljesítette a kérésünket. Van egy kis karácsonyi mintázatú foltvarrott csizmácska az abalkban, abban gyűlnek a kívánságok.

blaci

Őstag
A mai napom apró öröme: MŰKÖDIK!!!

Kedves Nofre és Goyo, köszönöm szépen a segítséget...!!!;):oops::roll::cool2::D
Üdv.,
Laci ...aki visszakapta az életkedvét...!:mrgreen:

dg

Őstag
Az én mai örömöm, hogy a "Jézuska" bevásárolt a kislányoknak. Nem győzőm kivárni, hogy csilingeljen a csengettyű Karácsony este!

borka

Őstag
A mai nap nagy -nagy öröme,hogy ismét találkoztunk egy jeles nap alkalmából ,néhány fórumozó társainkkal.

Mi is el látogattunk a JDH Világnapra a Pólus Centerben.

Csodálatos volt látni azt az örömet, ahogy a legkisebbektől kezdve az ifjoncokig bezárólag,üdvözölték egymást. Önfeletten és boldogan beszélgettek egymással és természetesen azokkal az edukátorokkal akikel együtt voltak a táborba.Nagyon jó hangulatba telt el a délután,majd pedig óriási bowlingozásal zárult a nap.

Képeket maj később megnézhetitek az albumokba.

vighkata

Nagy örömöm volt tegnap, hogy ismét találkozhattam Veletek, akik eljöttetek a Pólusba. Végre megint volt egy kikapcsolódós nap.;):cool:

dg

Őstag
Mai napom egyszerű, de nem kicsi öröme, hogy találtam Hannának jó kis csizmát teljesen elfogadható áron, s még neki is tetszik! :rolleyes::D Nem volt egyszerű! 9000 Ft körüli összegen bőséges a választék, csak nekem nem volt "kedvem" annyit adni érte... :p

vighkata

Hát ezeknek a mézeskalács csodáknak nem én örömködtem, hanem a kolléganőm kisfia, de az én örömöm, hogy megoszthatom veletek.

Csatolások

• Mézeskalács20061217 005.jpg
    Mézeskalács20061217 005.jpg
    56.5 KB · Olvasás: 2
  • Mézeskalács20061221 002.jpg
    Mézeskalács20061221 002.jpg
    85.4 KB · Olvasás: 2
  • Mézeskalács20061221 007.jpg
    Mézeskalács20061221 007.jpg
    67 KB · Olvasás: 0
  • Mézeskalács20061221 008.jpg
    Mézeskalács20061221 008.jpg