Háttérképek Egy Csepp Figyelem Világnap

christina

Őstag
Hmm... Hol is van az a "moderálós" feliratom... :rolleyes::cool: Vagy inkább belemódosítsak?! :rolleyes::cool: :D:D:D Inkább ez utóbbit fogom tenni... :cool::cool::cool:
Tehát...

Christina valójában ezt akarta írni: (csak megvesztegették a sütis receptekkel, oszt fél, hogy ha nem megfelelően fogalmaz, nem kap több receptet... És akkor nem tud vigyázni a zalakjára... :cool::D:D)

"HÁT SEGÍTENI TUDOK, DE RONTOM BONTOM NEM ÁLLOK MELLÉD!
Tényleg nem a diab. taliról volt szó, úgyhogy én nem állok ki melletted Kata!
Különben is, ér, mert úgysem fogok-fogunk lemaradni róla, mert megismétled!
Ezt Ti is akarjátok, ugye?!;)"

Nos, a tények ismeretében megbocsájtunk, Chris... Így, a legközelebbi diab. talin nem kell Neked is Katával ropnod a törzsit... :mrgreen::mrgreen: Tudunk mi olvasni a soraid között! :cool::rolleyes: És különben is! Teki olyan rendes és aranyos, hogy a Te-Ti kedvetekért bárhol, és bármikor ellejt egy bantu törzsi táncot... Tudom én, ismerem én ezt a Tekit... :D:D:D:rolleyes::cool:

(;-);-);-))

Ebből a hozzászólásból nekem az jött le Te is kiálsz Kata mellé és kettem adjátok elő a törzsi táncot.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Sándor

Ez nem ér, hogy a távollétemben hátba támadtok meg szembe NA!
Nem táncolok én se most se nyáron! Ti összeesküvő, hátba támadó, egy követ fújó......társaság!:mad:
A kutyafáját neki!
;)

borka

Őstag
Tímeácska !

Újabb problémával állunk szembe:rolleyes: a Bantu zörzsi tánchoz kutya fa is kell.:(

Akkor pedig itten mostan köhíréé tetetik,hogy azon embör vagy asszonság aki redölközik a fentebb említett ezközvel,izibe szógáltassa be fővesztés terhe mellet.Azon fentebb említett személek jelentekezését is elvárjuk akiknek tudomásuk vagyon a akutya fa fellelhetősségi helyirül.(de a kutya fa occó legyen ám na)

Amúgy meg mán csak 6-ot köll alunni.

Sándor

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Tímeácska !

Újabb problémával állunk szembe:rolleyes: a Bantu zörzsi tánchoz kutya fa is kell.:(

Akkor pedig itten mostan köhíréé tetetik,hogy azon embör vagy asszonság aki redölközik a fentebb említett ezközvel,izibe szógáltassa be fővesztés terhe mellet.Azon fentebb említett személek jelentekezését is elvárjuk akiknek tudomásuk vagyon a akutya fa fellelhetősségi helyirül.(de a kutya fa occó legyen ám na)

Amúgy meg mán csak 6-ot köll alunni.

Sándor
Ha nem tudunk szerezni kutyafáját, no problem, majd Borkával hajtogattatunk a kutyafa lufi hajtogató nénivel.;););)

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Hoztok maszkot? Aki beadatta néhány napja, még annak sem alakult ki a teljes védettség. A védettséget minden oldalról meg kell támogatni. Kíváncsi leszek, hányan fognak maszkban csámborogni.
Nálam lesz, de hogy felveszem-e?

Oldal tetejére