borka
Őstag
Máté már kész férfi ,és volt pár komoly beszélgetésünk benne vagyok ,de csak szigorú szülői engedéllyel!
A lányok hogy fognak örülni!!
A hastáncot majd betanítom Máténak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :twisted: :lol: :lol:
Sándor
Máté már kész férfi ,és volt pár komoly beszélgetésünk benne vagyok ,de csak szigorú szülői engedéllyel!
A lányok hogy fognak örülni!!
Hmm... Hol is van az a "moderálós" feliratom...Vagy inkább belemódosítsak?!
![]()
Inkább ez utóbbit fogom tenni...
Tehát...
Christina valójában ezt akarta írni: (csak megvesztegették a sütis receptekkel, oszt fél, hogy ha nem megfelelően fogalmaz, nem kap több receptet... És akkor nem tud vigyázni a zalakjára...)
"HÁT SEGÍTENI TUDOK, DE RONTOM BONTOM NEM ÁLLOK MELLÉD!
Tényleg nem a diab. taliról volt szó, úgyhogy én nem állok ki melletted Kata!
Különben is, ér, mert úgysem fogok-fogunk lemaradni róla, mert megismétled!
Ezt Ti is akarjátok, ugye?!"
Nos, a tények ismeretében megbocsájtunk, Chris... Így, a legközelebbi diab. talin nem kell Neked is Katával ropnod a törzsit... :mrgreen::mrgreen: Tudunk mi olvasni a soraid között!És különben is! Teki olyan rendes és aranyos, hogy a Te-Ti kedvetekért bárhol, és bármikor ellejt egy bantu törzsi táncot... Tudom én, ismerem én ezt a Tekit...
(;-);-);-))
Ebből a hozzászólásból nekem az jött le Te is kiálsz Kata mellé és kettem adjátok elő a törzsi táncot.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Sándor

Még gondolkodnom kell rajta...mertkülönben?! :twisted::twisted:![]()
Látni akarom!!!! Látni akarom!!!!! :twisted::roll::mrgreen:A hastáncot majd betanítom Máténak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :twisted: :lol: :lol:
Sándor![]()
Ha nem tudunk szerezni kutyafáját, no problem, majd Borkával hajtogattatunk a kutyafa lufi hajtogató nénivel.Tímeácska !
Újabb problémával állunk szembea Bantu zörzsi tánchoz kutya fa is kell.
Akkor pedig itten mostan köhíréé tetetik,hogy azon embör vagy asszonság aki redölközik a fentebb említett ezközvel,izibe szógáltassa be fővesztés terhe mellet.Azon fentebb említett személek jelentekezését is elvárjuk akiknek tudomásuk vagyon a akutya fa fellelhetősségi helyirül.(de a kutya fa occó legyen ám na)
Amúgy meg mán csak 6-ot köll alunni.
Sándor
Ha nem tudunk szerezni kutyafáját, no problem, majd Borkával hajtogattatunk a kutyafa lufi hajtogató nénivel.![]()
khmmm, izé, hogy is van aza belebeszélem a döglött lóba hogy alszik?Úgy látom mégiscsak nagyon szeretnéd előadni a törzsi táncotönként megoldottad az utolsó problémát is
![]()
Már csak fél nap, és mehetünk 1-et aludni. :lol::roll:Már csak 4-et kell aludni.
Úgy várom már
Sándor
Már csak fél nap, és mehetünk 1-et aludni. :lol::roll:
2-t csicsika, és ottan leszünk.:razz: Ha mondom!![]()

Számoljuk a csicsikások csicsikáját. :mrgreen::roll:Vagy nem csicsika, de akkor is ott leszünk![]()
Bővebben? Csak nem hogy fűt nyírni vótál? :shock:Teknyős!Szoknya problem megoldva!!!!
DE!!Bővebben? Csak nem hogy fűt nyírni vótál? :shock: