A mai napom apró öröme...

borka

Őstag
Nagy-nagy öröm,hogy megérkezett a DrInfo legújabb száma.

Nagyon színvonalas és ami sokak számára igen fontos,hogy Nylon taskba csomagolva,tehát nem ázik el a póstaládába.

Csak átfutottam,de a 36. oldal alján a pumpásoknak van egy nagyon jó HÍÍÍÍÍÍÍR.

Köszönjük szépen Nofrének és nem kis csapatának a szinvonalas munkát.
Megérdemlitek a pihit.;)

Békés Boldog Ünnepeket Kívánunk A stábnak

borka

Őstag
Kata !

Mindenesetre hazafelé hajtva vigyázz a sebességel mert csúszóak az utak,nehogy gyalogost gázoljál.:mrgreen::twisted:

Ü. Sá.

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Kata !

Mindenesetre hazafelé hajtva vigyázz a sebességel mert csúszóak az utak,nehogy gyalogost gázoljál.:mrgreen::twisted:

Ü. Sá.
Vigyázok ám, vigyázok, nincs kedvem összetörni a bringát, meg mán csak azért is, mert azok a gyalogosok össze-vissza csámborognak az járdán. Nem gyűzöm kerülgetni őket. :twisted::mrgreen::lol:

dg

Őstag
Nagy-nagy öröm,hogy megérkezett a DrInfo legújabb száma.

Nagyon színvonalas és ami sokak számára igen fontos,hogy Nylon taskba csomagolva,tehát nem ázik el a póstaládába.

Csak átfutottam,de a 36. oldal alján a pumpásoknak van egy nagyon jó HÍÍÍÍÍÍÍR.

Köszönjük szépen Nofrének és nem kis csapatának a szinvonalas munkát.
Megérdemlitek a pihit.;)

Békés Boldog Ünnepeket Kívánunk A stábnak

Hozzánk is megérkezett! Köszönjük, Ildi! :)

blaci

Őstag
Mai napom apró öröme, hogy délelőtt ismét Dunaújvárosban sétálgattam…az eddigi hagyományokhoz híven, ismét egy nagy dobozzal…;)
:D:D:D

blaci

Őstag
Kedves Nofre!
A mai napom másik nagy-nagy öröme, hogy ismét olvashatom a zújságot…amit épen és sértetlenül kaptam meg!:D Az új csomagolással sem az esős idő, sőt még a régi postásunk sem tudott mit kezdeni…szuper!!!;):D Hogy mást ne mondjak, olyannyira megőrizte frissességét a lap, hogy érezhettem rajta a festékillatot is, amit én annyira szeretek… Persze, ez csak részletkérdés, a lényeg a tartalom! (...amit ismét szívesen és nagy figyelemmel olvasok el az utolsó betűig...mint mindig!);):D
Üdv.,
Laci …aki nagyon köszi!:mrgreen:

vighkata

Kibírtam valahogy délutánig, hogy végre kivehessem a szép új ruhába öltöztetett újságot a postaládából. Annyi érdekes cikk várt rám ismét, hogy nem is jutottam a végére.
A pumpásoknak szóló jó hír végre tényleg jó hír, mivel közeledik a megvalósításhoz. Egy-két éve lehetett olvasni a tesztelésről, akkor nem gondoltam volna, hogy sikerrel járnak és hamarosan bevezetésre kerül.

Köszönöm szépen a stábnak a rengeteg munkát, ismét egy színvonalas lapot tudhatunk magunkénak.

dg

Őstag
Kibírtam valahogy délutánig, hogy végre kivehessem a szép új ruhába öltöztetett újságot a postaládából. Annyi érdekes cikk várt rám ismét, hogy nem is jutottam a végére.
A pumpásoknak szóló jó hír végre tényleg jó hír, mivel közeledik a megvalósításhoz. Egy-két éve lehetett olvasni a tesztelésről, akkor nem gondoltam volna, hogy sikerrel járnak és hamarosan bevezetésre kerül.

Köszönöm szépen a stábnak a rengeteg munkát, ismét egy színvonalas lapot tudhatunk magunkénak.

A Paradigm Veo-ra gondolsz, ugye?

Egyébként csatlakozom, számomra is sok érdekességet nyújtott az újság! Én kiolvastam. :p:D

vighkata

Kta, elárulnád, mi az a jó hír? Én nem kaptam újságot...
A Medronic évek óta teszteli a szenzor mérései alapján a pumpa által adagolt inzulint. Ezt az egyéb hírekben mint "mesterséges hasnyálmirigy"-et említi. Most úgy tűnik, hogy 2010-ben forgalmazni is fogja.

vighkata

Az inzulinpumpába összegyűjtöm az ez irányú cikkeket 2006-ig visszamenően.
Ott már volt róla szó, mint igény.

Sala

Új tag
A mai nap végre rájöttem,mi a tökéletes cukorszint tartásának a lényege!A héten megműtötték az egyik kezem,így most itthon vagyok és nem csinálok semmit.Olyan tökéletes értékeim vannak,mint még soha!Nincs munka,rohanás,stb.Már értem azokat a nyugdíjasokat,akik mindíg csodás eredményeket érnek el.Már csak azt a 20 évet kell kibírnom munka(és éhenhalás)nélkül,amíg én is nyugdíjas leszek.

vighkata

Kb 20 évem még nekem is van, persze addig még meg-meghosszabbítják a korhatárt, úgyhogy én már 25 évvel számolok.

Sala

Új tag
Szerintem addigra már nyugdíj sem lesz.Még jó,hogy egyesek 39 évesen elmehetnek 300.000-Forintal,míg faterom 43 évi munkát igazolva kap 42000-et.Ja és amit bírok!Ha van 10%-os nyugdíjemelés,akkor átlag 15000-et kapnak,csak mennyi 300.000 tíz százaléka,és mennyi 43.000-nek?

vighkata

Szerintem addigra már nyugdíj sem lesz.Még jó,hogy egyesek 39 évesen elmehetnek 300.000-Forintal,míg faterom 43 évi munkát igazolva kap 42000-et.Ja és amit bírok!Ha van 10%-os nyugdíjemelés,akkor átlag 15000-et kapnak,csak mennyi 300.000 tíz százaléka,és mennyi 43.000-nek?
Jajj nekem, remélem nem értetted félre az én 25 évemet a nyugdíjig, azt nem dühöngésnek szántam.
Inkább örömködjünk, hogy tudunk dolgozni, mert van hol, és van egészségünk hozzá. Én biztos örülni fogok annak, ha még 25 év múlva is tudok dolgozni.

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
Sziasztok :) örömmel olvasgatom, hogy megérkezett a lap... na hát azóta elkészítettem még egyet, egy Dr.Info különszámot az antibiotikumról és kapcsolódó témákról. Ezt a lapot nem mi terjesztjük, hanem külön utakon ingyenesen jut el több rendelőbe az országban. Ha véletlenül összeakadtok vele, tudjátok amiatt tüntem el megint pár napra :) de most újra itt... a zacsis csomagolás akkor bevált? mert ha ekkora a siker: megtartjuk :) Köszönöm a kedves beírásokat: ezek mai napom óriási örömei!!!

Oldal tetejére