vighkata
Utolérhetetlen :) – moderátor
Jajj, hát értek én ehhez az úri huncutságokhoz????Mégis mit hittél? Mitől piros a rénszarvas orra? .... segítek, nem a menetszéltől![]()
Jajj, hát értek én ehhez az úri huncutságokhoz????Mégis mit hittél? Mitől piros a rénszarvas orra? .... segítek, nem a menetszéltől![]()
Nagy-nagy öröm,hogy megérkezett a DrInfo legújabb száma.
Csak átfutottam,de a 36. oldal alján a pumpásoknak van egy nagyon jó HÍÍÍÍÍÍÍR.
Vigyázok ám, vigyázok, nincs kedvem összetörni a bringát, meg mán csak azért is, mert azok a gyalogosok össze-vissza csámborognak az járdán. Nem gyűzöm kerülgetni őket. :twisted::mrgreen::lol:Kata !
Mindenesetre hazafelé hajtva vigyázz a sebességel mert csúszóak az utak,nehogy gyalogost gázoljál.:mrgreen::twisted:
Ü. Sá.
Nagy-nagy öröm,hogy megérkezett a DrInfo legújabb száma.
Nagyon színvonalas és ami sokak számára igen fontos,hogy Nylon taskba csomagolva,tehát nem ázik el a póstaládába.
Csak átfutottam,de a 36. oldal alján a pumpásoknak van egy nagyon jó HÍÍÍÍÍÍÍR.
Köszönjük szépen Nofrének és nem kis csapatának a szinvonalas munkát.
Megérdemlitek a pihit.
Békés Boldog Ünnepeket Kívánunk A stábnak
Kibírtam valahogy délutánig, hogy végre kivehessem a szép új ruhába öltöztetett újságot a postaládából. Annyi érdekes cikk várt rám ismét, hogy nem is jutottam a végére.
A pumpásoknak szóló jó hír végre tényleg jó hír, mivel közeledik a megvalósításhoz. Egy-két éve lehetett olvasni a tesztelésről, akkor nem gondoltam volna, hogy sikerrel járnak és hamarosan bevezetésre kerül.
Köszönöm szépen a stábnak a rengeteg munkát, ismét egy színvonalas lapot tudhatunk magunkénak.
A Medronic évek óta teszteli a szenzor mérései alapján a pumpa által adagolt inzulint. Ezt az egyéb hírekben mint "mesterséges hasnyálmirigy"-et említi. Most úgy tűnik, hogy 2010-ben forgalmazni is fogja.Kta, elárulnád, mi az a jó hír? Én nem kaptam újságot...
Igen, csak mivel az újságom otthon pihen, a pumpa nevére nem emlékeztem.A Paradigm Veo-ra gondolsz, ugye?
Egyébként csatlakozom, számomra is sok érdekességet nyújtott az újság! Én kiolvastam.![]()
Jajj nekem, remélem nem értetted félre az én 25 évemet a nyugdíjig, azt nem dühöngésnek szántam.Szerintem addigra már nyugdíj sem lesz.Még jó,hogy egyesek 39 évesen elmehetnek 300.000-Forintal,míg faterom 43 évi munkát igazolva kap 42000-et.Ja és amit bírok!Ha van 10%-os nyugdíjemelés,akkor átlag 15000-et kapnak,csak mennyi 300.000 tíz százaléka,és mennyi 43.000-nek?