A mai napom apró öröme...

dg

Őstag
Sziasztok :) örömmel olvasgatom, hogy megérkezett a lap... na hát azóta elkészítettem még egyet, egy Dr.Info különszámot az antibiotikumról és kapcsolódó témákról. Ezt a lapot nem mi terjesztjük, hanem külön utakon ingyenesen jut el több rendelőbe az országban. Ha véletlenül összeakadtok vele, tudjátok amiatt tüntem el megint pár napra :) de most újra itt... a zacsis csomagolás akkor bevált? mert ha ekkora a siker: megtartjuk :) Köszönöm a kedves beírásokat: ezek mai napom óriási örömei!!!

Remélem belefutok a különszámba!! A zacskós csomagolást tartsátok meg, ha lehet! Tényleg nagyon praktikus!
újfent: köszönjük!

tímeácska

Őstag
Sziasztok :) örömmel olvasgatom, hogy megérkezett a lap... na hát azóta elkészítettem még egyet, egy Dr.Info különszámot az antibiotikumról és kapcsolódó témákról. Ezt a lapot nem mi terjesztjük, hanem külön utakon ingyenesen jut el több rendelőbe az országban. Ha véletlenül összeakadtok vele, tudjátok amiatt tüntem el megint pár napra :) de most újra itt... a zacsis csomagolás akkor bevált? mert ha ekkora a siker: megtartjuk :) Köszönöm a kedves beírásokat: ezek mai napom óriási örömei!!!

A zacsis csomi maradjon!!! Hosszú idők óta ez volt az egyetlen olyan postaláda-tartalom, ami nem ázott szét! Okos postás csak ippenhogy úgy rakja be a küldeményeket a ládába, hogy ki ne bukfencezzenek... Így ha esik az eső, csak valami ázott foszlányt tudunk kivenni a ládikából... :mad::mad: De ez épségben és SZÁRAZON került a kezeink közé! :) Már el is foglalta a helyét... Tudod, ott, ahol Te a Nintendodat tartod... :rolleyes::D;) KÖSZÖNJÜK!!!

tímeácska

Őstag
Ja, és rettentően bízom benne, hogy egy rendelős-kiadvánnyal összefutok! Legyen már valami értelme is, hogy állandóan rendelőkbe mászkálok! :-D;-)

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Asszem én befutok a dijabetológiára, és lenyúlok egy példányt. Ha nem jutok ott hozzá, akkor végig mászkálom a rendelőket egy ingyen újságért. Legalább megmutogatom a maszkomat. :grin:
A nylon zacsis csomi nagyon szupi, bár az én postaládám esővédett helyen lakik, de olyan már volt, hogy kilopták a zújságot a ládámból. Gondolom azért lehetett, mert a papír tasiból ki lehetett csúsztatni és így látható volt, milyen kincs van a papír alatt.

Nem mellékesen megjegyzem, hogy akkor telefonáltam az doktor infohoz, és galamb fordultával kaptam egy új példányt. Csak hogy tudjatok róla!!! :rolleyes:

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
Hát ez csúcs :D A nintendom mellett nekem is van ám újsi azon a bizonyos helyen, mert igazából persze akkor olvasom el, amikor megjelenik... addig csak szavakat látok, meg elválasztási hibákat ellenőrzök :D Rendben, zacsis verziót megvettük!!!

blaci

Őstag
A mai napom apró öröme, hogy sikerült átvészelnem az új hangszerem szoftverfrissítését áramszünet nélkül...! Szuper!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Üdv.,
Laci ...aki már rég imádkozott ennyit!:rolleyes::mrgreen:

Ui.: Jó, jó, tudom szünetmentes táp...de az sajna nincs!:rolleyes:

vighkata

Ma találkoztam Mankával. Kemény 10 percet dumcsiztunk, kevés volt, de nagyon jó volt. Aztán felszálltunk a metróra, ő arra, én erre. De lehet, hogy fordítva.

pumpás

Őstag
Kaptam ma karácsonyi meglepit Mankától.Most már van terepszinü zoknim is. Amit mégegyszer köszönök.Sikerült örömöt szerezni,de nagyot.

vighkata

Kaptam ma karácsonyi meglepit Mankától.Most már van terepszinü zoknim is. Amit mégegyszer köszönök.Sikerült örömöt szerezni,de nagyot.
De jódóga van valakinek.
Pumpáska, a bicskatokod, pumpatartód terepszínű. Ven-é még valami(d), ami nem terep? Látod, csak szólnod kell. :rolleyes:;):cool: De jól vigyázz, a következő talin terepszemlét tartunk ám nálad! :twisted::twisted::twisted:

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
Hozzám ma postás bácsi hozott két üdvözlőlapot is :) Bibibííííí... Köszönöm Christina, Köszönöm Tímeácska! Lett is nekem mai napom öröme :)

Oldal tetejére