Insulinpumpa

Kedves Péter !
Ha már itt vagy, volna egy kérdésem.

Kaptama Roche -tól egy értesítést az Accu-Chek pumpavédő-ről.
Volna -e olyan ilusztrció,ill. fénykép, amin jobban meg lehetne tekinteni ezt a terméket. Mondjuk a hátulját is mert, érdekelne a rögzítés mikéntje.
Előre is köszi a fáradozást.:dr_24:
Hű, na most megfogtál. Jó kérdés és őszinte leszek: a rögzítéses kérdésről fogalmam sincs. Szintén iroda és inkább telefon mint email, mert úgy könnyebb ezt elmagyarázni.

zsuzsa

Új tag
Poe rátaláltam, léptettem és tényleg minden értéket kiír, lassan felfedezem mint egy újszülött. Nagyon jó, csak egy gondom van, aminek nem tudom hogy örüljek e hogy egyenes vizszintes vonal az egész délelőttje, éjszakája, ami nem is lenne baj, sőt, csakhogy ez eddig nem volt jellemző, amiért segítséget kértem a dr.-nőtől az nem az állandó vércukorértéke volt, most meg lesz 6 nap ami tökéletes lesz akkor megörülök, és a dr.-nő is azt fogja hinni hogy tényleg megőrűltem. Most bezzeg nem hypozik.

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Kedves Péter !
Ha már itt vagy, volna egy kérdésem.

Kaptama Roche -tól egy értesítést az Accu-Chek pumpavédő-ről.
Volna -e olyan ilusztrció,ill. fénykép, amin jobban meg lehetne tekinteni ezt a terméket. Mondjuk a hátulját is mert, érdekelne a rögzítés mikéntje.
Előre is köszi a fáradozást.:dr_24:
Én is kaptam (gondolom minden Roche pumpás kapott), és engem még az is érdekelne, hogy ha nekem ilyen köllene, akkor Mártáék postázzák, de akkor van posta költség. Mert van ugye?
Még egy aggályom van. Két szín is tetszik, jó lenne megtaperolni, megszemlélni, hogy melyik is tetsszen igazán. Van taperolási lehetőség? Ha én nem is tudok, de Borka taperolásában bízom.

vighkata

Erről jólenne tényleg a kép, hátha a mi pumpánkra is jó lenn, nem lehetséges?
Lehet, hogy méretre jó (bár egy pár mm-rel a Medrtonic kisebb), inkább az a baj, hogy ha magad elé veszed a pumpát és szemből nézed, akkor a Medronicnál a cső balra megy ki, a Roche-nál pedig jobbra.

zsuzsa

Új tag
AHA! Igen ez valóban gond lehet. Jó egyébként a mi kis sport övünk, de mindíg érdekelnek az újdonságok. Most egyébként olyan vércukormérő védőt kerestem amiben nem hül le, és nem melegszik fel, hogy minden körülmények között tudjak mérni, mert nagyon gond hogy mire az oviba érünk olyan hideg hogy melengetni kell, ha fúj a szél a kiránduláson nagyon nehezen mér, volt már erről is szó régebben a fórumon hogy milyen érzékenyek a mérők és ez mekkora macera.

borka

Őstag
Én is kaptam (gondolom minden Roche pumpás kapott), és engem még az is érdekelne, hogy ha nekem ilyen köllene, akkor Mártáék postázzák, de akkor van posta költség. Mert van ugye?
Még egy aggályom van. Két szín is tetszik, jó lenne megtaperolni, megszemlélni, hogy melyik is tetsszen igazán. Van taperolási lehetőség? Ha én nem is tudok, de Borka taperolásában bízom.

Remélem,hogy mindeki kap ilyen levelet. 8 féle színbe van: áttetsző,zöld,rózsaszín,türkizkék,citromsárga,fehér,fekete,(igen,nem)és sötétkék.
Anyaga: selymes puha tapintású szilikonbol készült.
Beszerezhető: Pharma Marketing Kft-től 1990 Ft-ért.

Elérhetőség:
Írjon nekünk
telefon: 06 1 242 2146
fax: 06 1 242 2146
mobil:
06 30 415 3318 (Dallos Márta),
06 30 415 3319 (dr. Boóc András)
Cím: 1031 Budapest, Boris u. 4
Iroda: 1039 Czetz János köz 6.

vighkata

Remélem,hogy mindeki kap ilyen levelet. 8 féle színbe van: áttetsző,zöld,rózsaszín,türkizkék,citromsárga,fehér,fekete,(igen,nem)és sötétkék.
Anyaga: selymes puha tapintású szilikonbol készült.
Nekem az áttetsző és a ződ tetszik. Jó lenne élőben látni.

poe

Őstag
AHA! Igen ez valóban gond lehet. Jó egyébként a mi kis sport övünk, de mindíg érdekelnek az újdonságok. Most egyébként olyan vércukormérő védőt kerestem amiben nem hül le, és nem melegszik fel, hogy minden körülmények között tudjak mérni, mert nagyon gond hogy mire az oviba érünk olyan hideg hogy melengetni kell, ha fúj a szél a kiránduláson nagyon nehezen mér, volt már erről is szó régebben a fórumon hogy milyen érzékenyek a mérők és ez mekkora macera.
Hővédőnek:
http://www.decathlon.co.hu/HU/product_6540478-33706961/
;)

vighkata

Zsuzsa, Medtronic pumpához való cuccokat itt nézz szerintem:
https://www.medtronicdiabetes.com/mmStore//application;JSESSIONID_mmStore=LgzTypHddkfSNQpjy4BsQh0GpG42DPGXdCydLC7yfzhPKxyZ9hK2!-2098880688!1953774873?origin=navbar.jsp&event=bea.portal.framework.internal.refresh&pageid=Products
Megrendelheted itthon is, emailben (a cikkszám alapján) és a pl a legközelebbi szerelékrendelésnél hozzácsapják a csomaghoz. ;)
Én a ti cuccaitoknál nagyon irigylem, hogy nálatok van vízzáró pumpatok. Igaz borsos áron, de nagyon szuper.
Poe, megtennéd, hogy utánanéznél, hogy te megrendelheted-e, mennyiért, és pontos paraméterek kellenének. Tudod, erről már volt szó egyszer, csak aztán nem lett belőle semmi.

Oldal tetejére