vighkata
Utolérhetetlen :) – moderátor
Az enyémek már a gépemen vannak, köszönhetően a profi műszaki-s fiúknak. Hamarosan ezek is az albumban lesznek, közben dolgozgatok egy kicsinyég.Fent vannak. Nem mind.

Az enyémek már a gépemen vannak, köszönhetően a profi műszaki-s fiúknak. Hamarosan ezek is az albumban lesznek, közben dolgozgatok egy kicsinyég.Fent vannak. Nem mind.

És az idei: http://www.dh-online.hu/cimlapon/20100508_bringatura_dunaujvaros_mezofalva_2010
A nagyképre katt, és megnyílik a galéria

Csiguka, jövőre Bogit egy helyre kis gyerekülésbe kell csatolni, és jöhettek kerekezni.
Ahha, mázsáltátok azt a leányzótBogi már 3810 grammot nyom, és megkapta a Di-Per-Te oltását... Minden rendben ment... (Ez a "rettegett" oltásunk Mátém oltási szövődménye óta.)
![]()
Ma a nővéremmel ruhát vettünk, nyáron esküvőn fogunk illegni-billegni benne.![]()

Melyikőtök megy férjhezMa a nővéremmel ruhát vettünk, nyáron esküvőn fogunk illegni-billegni benne.![]()

Melyikőtök megy férjhez
S.

A bantu törzsi tánczot nektek tartogatomIllegni-billegni, mi?! Szerintem bantu-törzsi tánc lesz... Illegés-billegés... Na, jah...! Ahogy én ismerlek...![]()

Melyikőtök megy férjhez
S.

Én biztosan nem, nincs annyi peták a fődön. 

Hát..., az a zigazság, hogy a nővérem fia nősül.Figyeld meg Sándor, a nővére fiára fogja kenni a dolgot...![]()
Hát..., az a zigazság, hogy a nővérem fia nősül.![]()