A mai napom apró öröme...

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Olvasom a sok-sok örömöket, amik napról-napra jutnak nekünk. Jutnak bizony, mert megteremtjük magunknak, egymásnak.

Laci, igazad van, a "kinti" világban nem így van, nem így működik. Hiszen 1000 ember 1000 utat jár, ami nem egy irányba halad. A kevés egyirányba haladók képesek működtetni.
De ha egyszer így működne a "kinti" világban, mi az egyirányba haladók azt is felül tudnánk múlni.
:)

dg

Őstag
Igazatok van! Tényleg lenyűgöző, hogy hogy működik itt a segítségadás. Remélem, egyszer én is viszonozni tudom, mert eddig még bizony csak kaptam...

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Igazatok van! Tényleg lenyűgöző, hogy hogy működik itt a segítségadás. Remélem, egyszer én is viszonozni tudom, mert eddig még bizony csak kaptam...
Mingyá kimoderállak, he, mármint a második mondatot. Tudod jól, hogy az önzetlen adás nem tartja számon az adást-kapást.

Gondolkodom, hogy ezt elküldjem-e, leteremtselek-e, de igenis elküldöm, irgum-burgum!

borka

Őstag
Elkészült a fotó masinám és én is Szívesen adtam érte 8400 Ft-ot:rolleyes:
Most viszont szívesen megosztom veletek az első felvételt.

Régen esett az eső:mad:

Csatolások

• DSCF1462.JPG
    DSCF1462.JPG
    146.1 KB · Olvasás: 8

tímeácska

Őstag
Elkészült a fotó masinám és én is Szívesen adtam érte 8400 Ft-ot:rolleyes:
Most viszont szívesen megosztom veletek az első felvételt.

Régen esett az eső:mad:

Nagyon jó lett a fotó!

Nálam meg sajna nem volt fényképezőgép este olyan fél 7 körül, pedig egy csodálatos, sőt, egyenesen már félelmetes kumulusz felhőt láttunk... Annyira sajnálom, hogy mire hazaértünk (kb. 10 perc!), eltűnt... Bár, az abból esetlegesen származó jégesőt annyira nem bánom... :):cool:

Oldal tetejére