Csak azt tudom amim vanIsti, egy talicska nem ölég, sokan vagyunk, sok talicska óccó cuccost tojjál le.![]()
De lehet addig intézek még valamit valamiket.
Csak azt tudom amim vanIsti, egy talicska nem ölég, sokan vagyunk, sok talicska óccó cuccost tojjál le.![]()
Na majd beugrom akko Istihez...!Hangyuszka, ne izéjjé mán. Olyan vagy, mint egy nő, persze nőből vagy tudom, de ennyire?
Ha nincs, sírsz, hogy kell, amikor meg van, akkor meg nem kell
, mert ha lenne, már nem tudnál mártírkodni.
Erre mondják a pasasok, hogy nem értem![]()

Remek!Na majd beugrom akko Istihez...!![]()

Az nekünk pont jó lesz, intézkedjél csak, várjuk.Csak azt tudom amim van
De lehet addig intézek még valamit valamiket.![]()
Csak azt tudom amim van
De lehet addig intézek még valamit valamiket.![]()

Az szerintem is pont jó lesz nekünk...Az nekünk pont jó lesz, intézkedjél csak, várjuk.![]()

Sziasztok! Na lett ujjszúrótok? Ha igen, akkor nektek hogy tetszik?

Sziasztok! Na lett ujjszúrótok? Ha igen, akkor nektek hogy tetszik?

SZUPER!!!

!!!Igen! Kék-fehér, és CSÚCS SZUPER!![]()
Igen! Kék-fehér, és CSÚCS SZUPER!![]()

Sziasztok!
Niki vagyok, és új. Sajnos nem én vagyok diabos, hanem a 21 hónapos kisfiúnk, és örömmel találtam erre az oldalra, mert kezdők vagyunk (3 hónapja cukros) és gyűjtöm az infókat...
Olvasgattam, miket írtok erről az új ujjszúróról, úgyhogy tegnap be is rendeltem a helyi patikában!! Már alig várom, hogy holnapután mehessek érte! Tudjátok milyen kicsi egy 21 hónapos kisgyermek ujjacskája?? És hogy megviseli ez a sok ujjszúrás (neki még napi 8-10 mérésre van szüksége) a kis bőrét?! Reméel ez az új szúró sokat enyhít ezen a roncsoláson!
Szóval köszi a tapasztalatok leírását, mert ez ösztönzött!

Sziasztok!
Niki vagyok, és új. Sajnos nem én vagyok diabos, hanem a 21 hónapos kisfiúnk, és örömmel találtam erre az oldalra, mert kezdők vagyunk (3 hónapja cukros) és gyűjtöm az infókat...
Olvasgattam, miket írtok erről az új ujjszúróról, úgyhogy tegnap be is rendeltem a helyi patikában!! Már alig várom, hogy holnapután mehessek érte! Tudjátok milyen kicsi egy 21 hónapos kisgyermek ujjacskája?? És hogy megviseli ez a sok ujjszúrás (neki még napi 8-10 mérésre van szüksége) a kis bőrét?! Reméel ez az új szúró sokat enyhít ezen a roncsoláson!
Szóval köszi a tapasztalatok leírását, mert ez ösztönzött!
Mátém a kezdetek kezdetétől (talán mindösszesen 2-3 bökés történt más bökővel!) Accu-Chek Softclixet "használt", merem állítani, hogy az sem volt rossz, sőt, még ma is egy kitűnő ujjszúrónak minősül (véleményem szerint
), de azt is tényként állíthatom, hogy azok a most friss diabos egyének (kicsik vagy nagyok), akik kezdetektől Multiclixet fognak használni, ugyan olyan elégedettek lesznek az új ujjbökővel, mint én ide s tova 5 éve, és azóta is a Softclix el!
Egyelőre még csak nekem van Multiclixem, de már megrendelés alatt áll Mátémé is (mindketten diabosok vagyunk)!

Cukorfalat, van egy olyan topik, hogy Cukorbetegség csecsemőkorban, írjál oda is, azt hiszem ketten is vannak már a fórumon, akiknek ilyen pici a babájuk (az egyiküknek kb 1 éves most). Biztosan sok hasznos infot tudtok egymással cserélni! Más nagyon egy ilyen picikének az élete így, meg a kezelése.
És pumpás?
A Multiclix meg szuper lesz nektek is![]()
Fején találtad a szögetSzia!
Szerintem nagytnikinek szeretted volna irni, mert nekem nincs picim, én magamnak gyűjtöm az infokat, és a Multiclix-et is én használom, a férjemtől kaptam.
De azért én is megnézem a topicot![]()
köszi, én azért értettem, hogy nekem szóóól!!![]()
Alig várom a holnapot: mehetek a multiclixért a patikába!!