Ujjszúró

nagytniki

Új tag
Sziasztok!
Niki vagyok, és új. Sajnos nem én vagyok diabos, hanem a 21 hónapos kisfiúnk, és örömmel találtam erre az oldalra, mert kezdők vagyunk (3 hónapja cukros) és gyűjtöm az infókat...
Olvasgattam, miket írtok erről az új ujjszúróról, úgyhogy tegnap be is rendeltem a helyi patikában!! Már alig várom, hogy holnapután mehessek érte! Tudjátok milyen kicsi egy 21 hónapos kisgyermek ujjacskája?? És hogy megviseli ez a sok ujjszúrás (neki még napi 8-10 mérésre van szüksége) a kis bőrét?! Reméel ez az új szúró sokat enyhít ezen a roncsoláson! :)
:hurra:
Szóval köszi a tapasztalatok leírását, mert ez ösztönzött!

sünike

Új tag
Sziasztok!
Niki vagyok, és új. Sajnos nem én vagyok diabos, hanem a 21 hónapos kisfiúnk, és örömmel találtam erre az oldalra, mert kezdők vagyunk (3 hónapja cukros) és gyűjtöm az infókat...
Olvasgattam, miket írtok erről az új ujjszúróról, úgyhogy tegnap be is rendeltem a helyi patikában!! Már alig várom, hogy holnapután mehessek érte! Tudjátok milyen kicsi egy 21 hónapos kisgyermek ujjacskája?? És hogy megviseli ez a sok ujjszúrás (neki még napi 8-10 mérésre van szüksége) a kis bőrét?! Reméel ez az új szúró sokat enyhít ezen a roncsoláson! :)

Szia Niki!
Én ugyan nem 21 hónapos vagyok ;)(icipicit több),de én is (és itt a fórumon sokan) szintén napi 8-10 (néha több) méréssel élünk!
Az én ujjam(5 éve vagyok diabos)már ollan volt mint a zuhanyrózsa(és persze másnak is)!!!:)
Aztán sok sok hónap álmodozás-várakozás után PÉNTEKEN(június 25.-én)ajándékba kaptam az Új Multiclix ujjbegyszúrót az én LEGESLEGESLEGJOBB barátomtól!
Azóta mosolyogva bököm az ujjam!!!:hurra::hurra::hurra:
Látom a különbséget az eddig használt és az új között!!!
Szóval csak azt szeretném mondani:A kismanód ujjacskái hálásak lesznek!!!:cool:

tímeácska

Őstag
Sziasztok!

Szia Niki!
Az én kisfiam már "nagy", 6 éves, de "kicsiként" kezdte a diabot... Alig volt 10 hónapos, úgyhogy tudom, milyen picik egy Te Manód korabeli pöttömke ujjacskái! :cool: Mátém a kezdetek kezdetétől (talán mindösszesen 2-3 bökés történt más bökővel!) Accu-Chek Softclixet "használt", merem állítani, hogy az sem volt rossz, sőt, még ma is egy kitűnő ujjszúrónak minősül (véleményem szerint:cool:), de azt is tényként állíthatom, hogy azok a most friss diabos egyének (kicsik vagy nagyok), akik kezdetektől Multiclixet fognak használni, ugyan olyan elégedettek lesznek az új ujjbökővel, mint én ide s tova 5 éve, és azóta is a Softclix el!:cool: Egyelőre még csak nekem van Multiclixem, de már megrendelés alatt áll Mátémé is (mindketten diabosok vagyunk)!:D Szuper ujjbökő a Multi, de a Soft sem gagyi!:cool::dr_31:

kmolli

Moderátor
Fórumvezető
Cukorfalat, van egy olyan topik, hogy Cukorbetegség csecsemőkorban, írjál oda is, azt hiszem ketten is vannak már a fórumon, akiknek ilyen pici a babájuk (az egyiküknek kb 1 éves most). Biztosan sok hasznos infot tudtok egymással cserélni! Más nagyon egy ilyen picikének az élete így, meg a kezelése.
És pumpás?
A Multiclix meg szuper lesz nektek is :)

cukorfalat

Új tag
Cukorfalat, van egy olyan topik, hogy Cukorbetegség csecsemőkorban, írjál oda is, azt hiszem ketten is vannak már a fórumon, akiknek ilyen pici a babájuk (az egyiküknek kb 1 éves most). Biztosan sok hasznos infot tudtok egymással cserélni! Más nagyon egy ilyen picikének az élete így, meg a kezelése.
És pumpás?
A Multiclix meg szuper lesz nektek is :)

Szia!
Szerintem nagytnikinek szeretted volna irni, mert nekem nincs picim, én magamnak gyűjtöm az infokat, és a Multiclix-et is én használom, a férjemtől kaptam.
De azért én is megnézem a topicot :)

Oldal tetejére