Ujjszúró

Adingo

Új tag
Hát még úton, útfélen vagyok, de mint megrögzött fórum kocka, lecspok az alkalomra, hogy itt legyek veletek.

Adingo, üdv közöttünk, jó hogy ránk találtál. Egy megnyugtató dolog a diabban. Ezután sokkal egészségesebbek lesztek, mert a diab által megtanuljátok a helyes életvezetést, és az optimális diétát. A kütyükben, tanulni valókban meg itt vagyunk mindannyian nektek.
Ja és én is Multiclix nyúzó vagyok, bátran ajánlom ezt a bökőt. Cukimérőből pedig nem fölösleges, ha egy 8 éves kislánynak van kettő. Tehát ha az elsődleges választás nem volt telitalálat, a második már lehet az. Így a két kütyü közül az egyik lehet tartalék.

Csigu, egy kis kijavítás: a cukimérő 6 év kihordásra van

Köszi neked is a biztatást. Ahogy padlón voltunk pár napja, kezdek megbékélni a dologgal. Az az igazság, a sógorom cukis, és az ő mérőjét elkunyizva derült ki a baj!!!! 23 as volt az értéke a kislánynak, és semmi előjel!!!!!!
tehát egyenlőre lesz 2db mérő, de úgyis kell újabb. Ne kérdezd a márkát, mert nem odahaza vagyok, a jó kis meleg fészekben. " egészség??? már a kv ról is lemondtam mert szét cseszte a gyomromat" Láttatok már embert aki képes 1200ról hazajönni 1 seggel??? Na ezért volt a kv. DE MÁR NUKU.
 

Adingo

Új tag
Én most egy fejtágításon vagyok, ahol többek között elhangottak a diab felfedezésének egyéb változatai is. A ti verziótok is köztük van, nem ritkaság. Még jó, hogy vannak már kézi kütyük, és így hamar fény derül a diabra.
Hamar beletanultok, higgyél nekem, mi is így kezdtük. A hihetetlentől, a meg sem tudok szólalni-n át, a teljes elfogadásig, és nagyszerű életvezetésig. :)
Lassan ki kell lépnem, mert hozzák a közösségi tápot, és lapostop az etető asztalon foglalja a helyet a nami-nyami elől. :D

Hát remélem hamar beletanulunk ebbe az egész élet vitelbe.
 

dawar

Új tag
Gondoltam jövök és jelentem, hogy hónapok óta nyomom a mérést a Multiclix-el és semmi bajom vele, meg sem érzem a szúrást. Mikor kisfiú voltam is féltem a szúrástól, ez nem változik.
 

borka

Őstag
Szia Sándor!
Köszi az értesítést, azóta megkaptam a megrendelt árut.
Helyben az ujjszúró önmagában többe kerül, mint a jelölt helyen +1 csomag tartalék tárral, + csomagolási költséggel együtt.
Korrekt cég, az átutalás után a 2. munkanapon itt volt a csomag!
Üdv:
ZGyuszi

Örülök,hogy tudtam segíteni.:)
 
Szervusztok!

A Diabfórum magazin új számában írnak egy lézeres ujjbegy szúróról. Előnye, hogy sokkal kisebb sérülést okoz az ujjakon, ami a napi többszöri és sok éven keresztüli mérések miatt fontos. Hátránya, hogy 120 ezer forint. Dél-koreai, LUV GL-01 névre hallgat. Van-e valakinek személyes tapasztalata?
 

Kesia

Új tag
Nekem még nincs tapasztalat, de azt tervezem, hogy beruházok rá. Több mint 36 évnyi szúrkálás meg kellő képpen tönkre tették az ujjamait.
 
Oldal tetejére