A mai napom apró öröme...

borka

Őstag
Nekem van a Világon a legbátrabb gyermekem! :D:D
Máté fogadott az iskolában pár gyerekkel, hogy Ő van olyan bátor, hogy levágjon a hajából... :o:p Asszem, ezt a mondatot nem is kell befejeznem...;):dr_128::dr_19::dr_16::dr_27::dr_26::dr_113:
Micsoda szerencse, hogy ma délután lesz a mesemondó verseny! :o Na, megyek nyirbálni...! :D:D:D:dr_31:

Helyesbítek: azt mondta Neki két harmadikos gyerek, hogy gyáva... Na, hát nem az...! :p:p:dr_31:

:cool::cool::D:rohog: Csúcs ez a gyerők,csak tudnám,hogy kire ütött.:o

tímeácska

Őstag
Mátém most helyezést nem ért el, de különdíjas lett! Ő volt a legfiatalabb mesemondó. :cool::D:D Már várja a következő kihívást, meg is kérdezte, mikor lesz még valamilyen verseny... Ja, hát jövőhéten matematika verseny...:o:p:dr_31:

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Mátém most helyezést nem ért el, de különdíjas lett! Ő volt a legfiatalabb mesemondó. :cool::D:D Már várja a következő kihívást, meg is kérdezte, mikor lesz még valamilyen verseny... Ja, hát jövőhéten matematika verseny...:o:p:dr_31:
És a különdíjat mi alapján ítélték oda? Frizura dizájn kategóriában?
Különben no para, a haja legalább annyi idő alatt kinő, mint amennyi idő alatt teljesen kiszáradt a szőnyegetek Máté tűzoltó gyakorlata után. :dr_31::dr_31::dr_31:
Nem de? ;););)

napocska

Őstag
Mai napom nem is apró, hanem óriási öröme, hogy két orvosi vizsgálat után én magam rájöttem, hogy mi baja van Daninak. (a Timi által priviben korábban belinkelt cucc volt többek közt segítségemre, köszi Timi!!)
Hát ez: http://en.wikipedia.org/wiki/Hand,_foot_and_mouth_disease
Már tisztára pánikban voltam. Először a szája lett tele aftával, aztán a lábujjain lettek hólyagok, ma meg már a kéz-ujjain is, olyan kis véraláfutás szerű pontocskák. De biztató, hogy elég enyhe lefolyású vírusról van szó, ami főleg 10 év alatt fertőz...

tímeácska

Őstag
Mai napom nem is apró, hanem óriási öröme, hogy két orvosi vizsgálat után én magam rájöttem, hogy mi baja van Daninak. (a Timi által priviben korábban belinkelt cucc volt többek közt segítségemre, köszi Timi!!)
Már tisztára pánikban voltam. Először a szája lett tele aftával, aztán a lábujjain lettek hólyagok, ma meg már a kéz-ujjain is, olyan kis véraláfutás szerű pontocskák. De biztató, hogy elég enyhe lefolyású vírusról van szó, ami főleg 10 év alatt fertőz...

:cool::cool::cool:

tímeácska

Őstag

Ilyen pöttyijei Daninak régebben is voltak? Nagyon érdekel...

Oldal tetejére