A mai napom apró öröme...

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Hurrá, tolhatom haza a bringát :rohog::rohog::rohog:
Persze ha hazafelé benyomok a kocsmában egy páleszt, akkor lehet, hogy felmerek rája ülni. :hurra::hurra::hurra:

vighkata

Csiguék elérték a busztot, nem kellett 1 órát várniuk, és az enyém is indult 20 perc múlva. :hurra:
Hazaérve pedig találkozhattam itthon hagyott telommal, no meg diszpécserré előléptetett gyermekemmel. :rohog:

vighkata

Csak hiányoltam Melit :( és persze SÁNDORT!:mad:;)
Meli tőlem ki fog kapni, mert ígérte, hogy beugrik, de mindenképpen hív, hogy mi lészen. Na ő nem volt a diszpécserhez befutott hívók között. :(
Hát igen, Sándor bizony jöhetett volna. :mad: Na majd a gyerkőcös-ugrálós banzájba. :dr_31::dr_31::dr_31: Valakinek felügyelni kell azokat a lurkókat, amíg mi dumcsizunk. :rohog::rohog::rohog:

tímeácska

Őstag
Mi is hazaértünk olyan 21:40 körül... :)
És most megyek aludni...:dr_103: Készen vannak a sütik, meg a torta is csak elkészült, bár, nagyon nem akarta elkészülni magát...:mad: Éjjel 2:30-kor egy újabb adag piskótát kellett összeeszkábálnom, mert elszunnyadtam 20 percre... :D A színét még csak-csak meg tudtam volna magyarázni, hogy hát kakaós, na, de az íze...?! De semmi gond, kutyuk rendesek voltak, eltüntették a szenet...:p:D:rohog:
Egyébként az elalvás okát elég hamar meg tudtam fejteni: nem vagyok én hozzászokva az itthoni ilyen mélységes csendhez, mint ami éjjel volt... :D:D:rohog:

Oldal tetejére