Ma sem aludtam![]()
Tippelhetek...!?Miémit tetszettél sinálniii
![]()

Csiguék elérték a busztot, nem kellett 1 órát várniuk, és az enyém is indult 20 perc múlva.
Hazaérve pedig találkozhattam itthon hagyott telommal, no meg diszpécserré előléptetett gyermekemmel.![]()

Még a barátosném is hívott, így nem csak a talis csajokat kellett eligazítani.Sokat kellett dolgoznia a diszpécsernek?![]()

Meli tőlem ki fog kapni, mert ígérte, hogy beugrik, de mindenképpen hív, hogy mi lészen. Na ő nem volt a diszpécserhez befutott hívók között.Csak hiányoltam Melités persze SÁNDORT!
![]()
Na majd a gyerkőcös-ugrálós banzájba. 

Valakinek felügyelni kell azokat a lurkókat, amíg mi dumcsizunk. 

Készen vannak a sütik, meg a torta is csak elkészült, bár, nagyon nem akarta elkészülni magát...
Éjjel 2:30-kor egy újabb adag piskótát kellett összeeszkábálnom, mert elszunnyadtam 20 percre... 

Magyarázkodni én is szoktam, de mindig lebukok, mert a fejem olyan magyarázatra váró képet fest.A színét még csak-csak meg tudtam volna magyarázni, hogy hát kakaós, na, de az íze...?!![]()

Hurrá, esmét esik az hav![]()
Deni is "baromira" örül a havnak, mivel ő színházban a hó ügyeletes. Ma is ment a drágám a dolgozóba.Kb. 5-kor hozzánk is ideért és azóta nem győzzük lapátolni.![]()

Deni is "baromira" örül a havnak, mivel ő színházban a hó ügyeletes. Ma is ment a drágám a dolgozóba.![]()
Nekem öröm, mert a zenyém a számtangép![]()

Jajj, hát bizomány, az én drága univerzális gyermekem, hol diszpécser, hol hóügyeletes, hol, hol nem.....Igen
Meg is lepődtem, mert hétvégén nem nagyon szoktál "aktív" lenni.
Most már tudom, hogy a hóügyeletes az oka.![]()

Én is megkaptam, hurrá, hurrá,Ismét megérkezett a Dr.Info galamb,![]()
Ezerszeres hurrá! 
Én is megkaptam, hurrá, hurrá,De kit látok benne?
Hát az én imádott BorkámatEzerszeres hurrá!
![]()

Hamarosan megkapod te is. Gyakran tapasztaljuk, hogy vidéken hamarabb kézbesítik, mint Pöstön.Nekem még nem jött!![]()
De rajtam kívül van még egy kis csapat egyenpólóban.Én is megkaptam, hurrá, hurrá,De kit látok benne?
Hát az én imádott BorkámatEzerszeres hurrá!
![]()