A mai napom apró öröme...

tímeácska

Őstag
Ja, úgy mellesleg bejelentette Mátém, hogy hétfőn mesemondó versenyre megy, a mesét pedig segítsek megtanulni Neki. Sajnos nem általunk választott mese lesz, hanem a tanár által kiválasztottat kell mondania: "Mátyás király bolondja" a kiszemelt mese...:cool::D

tímeácska

Őstag
Egyébként tegnap Kispapával megállapítottuk, hogy Máté, ha "csak" a "szájából" kell, hogy megéljen majd, akkor már most nyugodtan hátradőlhetünk...:D:rohog:
Tegnap Máté tudtunkra adta, hogy hypózott (nem vészesen, 3,6 volt a cukra): "némelyint a kelleténél alább maradt a cukrom"... :oAz agyam eldobom!:cool::p:rohog::rohog::rohog:

christina

Őstag
Egyébként tegnap Kispapával megállapítottuk, hogy Máté, ha "csak" a "szájából" kell, hogy megéljen majd, akkor már most nyugodtan hátradőlhetünk...:D:rohog:
Tegnap Máté tudtunkra adta, hogy hypózott (nem vészesen, 3,6 volt a cukra): "némelyint a kelleténél alább maradt a cukrom"... :oAz agyam eldobom!:cool::p:rohog::rohog::rohog:
:rohog::rohog::cool: Olyan szövegük van, hogy én is kapkodom a fejem sokszor miket mond Gergő.

Gratulálok Máténak (meg persze nek(tek)ed is!
Adj neki egy cuppanóst a nevemben- már ha ez nem ciki neki ebben a korban.;):D

tímeácska

Őstag
:rohog::rohog::cool: Olyan szövegük van, hogy én is kapkodom a fejem sokszor miket mond Gergő.

Gratulálok Máténak (meg persze nek(tek)ed is!
Adj neki egy cuppanóst a nevemben- már ha ez nem ciki neki ebben a korban.;):D

Köszön(öm)jük Máté nevében is! :dr_24:
És átadom a cuppanóst, Neki még nem ciki! ;):cool: Sőt, ahogy elnézem, soha nem is lesz az...:D:D

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
bizony!

Mai napom és remélem még sok-sok napom öröme, hogy beszereztem egy tutkó laptopállványt. Leginkább évek óta keresem a megfelelőt (ugyanis asztalnál snassz, a combra tehető - akármilyenszuper - nemtudommicsodák mindig átforrósodnak), és jelentem úgy tűnik, megtaláltam. Egyedi fejlesztésű darab, amit egy nagyon kreatív fiatalember saját magának fejlesztett, majd hál'isten velünk is megosztott:

Ha van ismerősötök, aki sokat használ laptopot, szóljatok neki, sztem tuti értékelni fogja: http://laptopallvany.hu - és részemről ez itt a reklám helye, mert megérdemli! :)

tímeácska

Őstag
Fú, ez az állvány nagyon tuti! Kár, hogy nem pár évvel előbb szóltál...
Már Mátém nyúzza a lapos topomat, Neki meg úgy döntöttem nem kell, hadd szenvedjen-kínlódjon meg a gépezésért... :D:D:rohog::rohog::p

borka

Őstag
Mai napom és remélem még sok-sok napom öröme, hogy beszereztem egy tutkó laptopállványt. Leginkább évek óta keresem a megfelelőt (ugyanis asztalnál snassz, a combra tehető - akármilyenszuper - nemtudommicsodák mindig átforrósodnak), és jelentem úgy tűnik, megtaláltam. Egyedi fejlesztésű darab, amit egy nagyon kreatív fiatalember saját magának fejlesztett, majd hál'isten velünk is megosztott:

Ha van ismerősötök, aki sokat használ laptopot, szóljatok neki, sztem tuti értékelni fogja: http://laptopallvany.hu - és részemről ez itt a reklám helye, mert megérdemli! :)

Lehet,hogy egy kottatartó állvány is megtenné?:o:rohog:

Bocsi,ezt viccnek szántam;)
Sándor

napocska

Őstag

Csak a kutyuk hiányoznak a képről! :D (sokáig néztem hátha egyikük kikukkant a fotel mögül, de nem...:()

tímeácska

Őstag
Nekem van a Világon a legbátrabb gyermekem! :D:D
Máté fogadott az iskolában pár gyerekkel, hogy Ő van olyan bátor, hogy levágjon a hajából... :o:p Asszem, ezt a mondatot nem is kell befejeznem...;):dr_128::dr_19::dr_16::dr_27::dr_26::dr_113:
Micsoda szerencse, hogy ma délután lesz a mesemondó verseny! :o Na, megyek nyirbálni...! :D:D:D:dr_31:

tímeácska

Őstag
Nekem van a Világon a legbátrabb gyermekem! :D:D
Máté fogadott az iskolában pár gyerekkel, hogy Ő van olyan bátor, hogy levágjon a hajából... :o:p Asszem, ezt a mondatot nem is kell befejeznem...;):dr_128::dr_19::dr_16::dr_27::dr_26::dr_113:
Micsoda szerencse, hogy ma délután lesz a mesemondó verseny! :o Na, megyek nyirbálni...! :D:D:D:dr_31:
Helyesbítek: azt mondta Neki két harmadikos gyerek, hogy gyáva... Na, hát nem az...! :p:p:dr_31:

Oldal tetejére