A keresés eredményei

1. tisztahiszti

A nap vicce

Egy vénlány pszichiáterhez fordul, mert rémálmai vannak: - Tudja mit, mesélje el az utolsó álmát! - Egy parkban sétáltam - kezdi a vénlány -, ruha nélkül. Lágy zene szólt, telihold és megpillantottam egy férfit. Ő is ruha nélkül volt. Futni kezdtem, rohantam ahogy csak bírtam, de ő is futott...
  2. tisztahiszti

A nap vicce

Egy fiatal lány száll fel a buszra, és láthatóan egyik férfi sem adja át neki a helyét. Erre bosszúsan felsóhajt: - Jaj, már nem létezik lovagiasság, senki nem akarja átadni a helyét egy kismamának! Erre felpattan egy srác és azonnal hellyel kínálja a lányt. Azonban ahogy meglátja, rögtön...
  3. tisztahiszti

A nap vicce

Móricka fut az annyjához: - Anyu! Az apu megint részeg! - Honnan veszed ezt kisfiam? - Azt mondta, szeret minket!
  4. tisztahiszti

A nap vicce

Móricka! Mondj öt afrikai állatot! - Két tigris és 3 elefánt.
  5. tisztahiszti

A nap vicce

Az öt éves Mórickát tanítják a köszöntőre nagypapa születésnapjára, amely így szól: - Rövid a versem, mint a nyuszi farka, éljen soká a nagypapa! A nagy napon Móricka egy kicsit összekeverte: - Rövid a versem, mint a nagypapa farka, éljen soká a nyúl!
  6. tisztahiszti

A nap vicce

Móricka és Katika a homokozóban játszanak. Katika odaszalad anyukájához és kérdezi: - Mi van Mórickának, ami nekem nincs. Annya mondja: - Fütyülője. Pár perc múlva megint odaszalad Katika és mondja: - DE NEM SZÓL!
  7. tisztahiszti

A nap vicce

Mit mond a székely, amikor odaadja a disznóknak étel gyanánt a parókáját? - ??? - Nincs többé korpa, csak gyönyörű haj!
  8. tisztahiszti

A nap vicce

Tádé meg kérdezi a fiától, hogy mennyi az idő. - 10 perc múlva kettő - feleli az, mire kap egy taslit. - Ezt miért kaptam? - kérdi, mire a válasz: - Nem azt kérdeztem, hogy 10 perc múlva mennyi idő lesz..
  9. tisztahiszti

A nap vicce

Fiatalok kirándulnak székelyföldön. A faluba visszamenet eltévednek. Az arra érkező székely bácsit kérik meg segítségre: - Elnézést bátyánk, messze van ide a falu? Mire a székely bácsi: - Hát ide 10 km légvonalba' de tudok egy rövidebb utat...
  10. tisztahiszti

A nap vicce

Góbi meg a fia mennek az erdőben. Egyszer csak találnak egy puskát. Állnak mellette egy darabig, mire a fiú megszólal: - Hát mi lehet ez édesapám? Pár perc múlva: - Édös fiam, emmeg beztosan egy furulya. Elrakják, mennek tovább. A fiút csak nem hagyja nyugodni a dolog, megkérdi vagy öt...
  11. tisztahiszti

A nap vicce

Egy kövér székelyasszony magyarországi látogatásról két sonkát akar átcsempészni a határon, és a kocsiülés alá dugja. Kérdi tőle a vámos: - Van valami elvámolnivalója? - Van két sonkám. - Hol? - Rajtuk ülök... - Akkor jó - nevet a vámos. - Továbbmehet...
  12. tisztahiszti

A nap vicce

Góbi rákos lesz. Elmegy a fiával a kocsmába, mondja a haverjainak: - Hát, már nem sokáig iszogatok köztetek, hamarosan elvisz az AIDS. A fia csodálkozik, majd amikor indulnak haza, megkérdezi: - De apám, nem is AIDS-e van, hanem rákja! - Persze, de így legalább egyik sem fogja összeszűrni a...
  13. tisztahiszti

A nap vicce

Székely bácsi sakkozik a lovával. Ezt látva átszól a szomszéd: - A csudába, magának ilyen okos lova van? Mire a székely gúnyosan: - Méghogy ez okos? 3:1-re vezetek...
  14. tisztahiszti

A nap vicce

Székely bácsika rohan a vonat után, végül csak elkésik, a vonat akkor gördül ki a peronról, mikor odaér. Erre a bácsi: - Eredj csak, eredj, a jegy úgyis nálam van!
  15. tisztahiszti

A nap vicce

A székelynek köhög a lova. Elmegy az állatorvoshoz, aki lóport ír fel az állat számára. Elmondja neki tegye a port egy csőbe és hogy a hogy a székely fújja azon keresztül a ló szájába. Két hét múlva találkozik az orvos a székellyel, és megkérdi, hogy használt-e a por? Mire a székely: - Dehogy...
  16. tisztahiszti

Cukorbeteg gondozó/gondozás

Nem tudom mi okozza nálam de néha a legjobban betartott diétánál is felmegy a vc-om máskor meg ha nassolok egy kicsit akkor is 5-6 körül mozog. Tegnap is semmi plusz 130 gr szénhidrát és 1000 cal. és este méréskor már észleltem a hasfalban megduzzadt csomókat, test viszketést és a mérés pedig...
  17. tisztahiszti

Vércukormérők

Már a 4. csomagot veszem és mind 062-es próbáltam más patikákba venni de ugyan az. Ez a sorozat nem hiszem, hogy nem problémás mert mértünk más accu géppel más kóddal és sajna az min 2 -vel többet mutatott.Próbáltuk a másik gép chipjével is és akkor az én gépem is a másik értéket mérte.
  18. tisztahiszti

Vércukormérők

Miért van az,hogy bármilyen helyen veszek accu-chek teszt csíkot annak a kódszáma mindig 062. Erről a számsorról egyáltalán nincs jó véleményem, nem tudom ha egyforma a szám miért kell Chipet cserélni
  19. tisztahiszti

Vércukormérők

Én Accu Chek készüléket használok, ha rossz a teszt chip i akkor bizony nem jó, Amúgy a teszt csík drága 4100 ft/ doboz.Az új begy szúrója viszont elsőosztályú.
  20. tisztahiszti

Vércukormérők

Köszi a segítségedet ,de valamit kezdenem kell mivel van egy másik mérőm is Easy Touch GU amelyen tegnap igen csehül éreztem magam megmértem és 9,7 volt az eredmény míg az Accu C 5,6 mutatott..Az ember ilyenkor már hajlamosabb a számára kedvezőbbet elfogadni és arra rá lehet fázni...Hívni fogom...
  21. tisztahiszti

2. típusú diabetes, amit csak diétával kezelek

Köszi a segítségeteket már ez is segítség. Voltam orvosnál mostmár de mivel 17 fajta gyógyszert szedek egyenlőre nem ad cukorra majd ha csökkentik a darab számot!??A problémám az, hogy már kb 10 évvel ezelőtt is volt a hajnali labor vizsg. 7-8 és a dokik hümmögtek nem tettek, mondottak semmit...
  22. tisztahiszti

Vércukormérők

Accu Chek Aktíve készüléket használok,nem nagyon magas vércukornál,de baj az,hogy mostanában jöttek rá, hogy már több mint tíz éves a baj és most már problémákat is okoz. Nos ez a készülék jelenleg megáll 5,4 6,4 között. Nos viszont problémát érezvén más készülékkel mérve azok 8-9-es értéket...
  23. tisztahiszti

2. típusú diabetes, amit csak diétával kezelek

Sajnos én is cukor beteg vagyok. Hála istennek nem vészes csak 8-10 között van amit diétával jól tudok kezelni. De furcsa számomra,hogy amikor magasabb akkor borzalmas viszketés jön elő..ahogy elmúlik a magas mérce visszahúzódik a viszketés is. A másik amit próbáltam ettem cukrot és nem...
Oldal tetejére