A keresés eredményei

1. christina

Szólánc

lovas
  2. christina

MÁK - Hatósági Igazolvány

Igen, az állatkertbe 350 Ft a jegy hatóságival+a kísérőnek is. Mi vonaton vettük igénybe 1x, nevetséges árat fizettem - a bkv jegy többe került volna. :-) Máshol még nem használtam.
  3. christina

Szólánc

görögdinnye
  4. christina

Insulinpumpa

Én is így tudom. (Szintén SOTE:)) Amúgy ha nem így lenne, akkor is ijesztgetésnek nem rossz.;)
  5. christina

Ünnepeljünk!

Laciknak, Lászlóknak sok boldogságot kívánok!
  6. christina

Vércukor érték HbA1c

Szuper!:cool: Gratulálok!
  7. christina

Szólánc

após
  8. christina

Insulinpumpa

Pocakba 90°-os kanült használtok? Valószínűleg ezért hajlik meg. Én úgy tudom oda a 45°-ost ajánlják. Mi nem használjuk a pocakot, egyszer- pontosabban kétszer próbáltuk, de külön kértem 45°-os kanült hozzá. Nem jött be ez a terület. Próbáld Csongort azzal rábeszélni az új terület...
  9. christina

Szólánc

alamuszi
  10. christina

Insulinpumpa

Szia Gyöngyi! Törekedjetek szigorúan a 2 napos kanülcserére, mert sajnos 2 nap után romlik a felszívódás és magas cukor lesz az eredménye. (Arról már nem is beszélve, hogy minél több napig van bent egy kanül annál nagyobb a fertőzés veszélye.) Nem feltétlen azért hajlik meg a kanül vége, mert...
  11. christina

Szólánc

nap
  12. christina

Vércukor érték HbA1c

Gratulálok! :cool:
  13. christina

Vércukormérők

Azt nem próbáltam, mert nekünk D-Cont personal és Accu Chek Active van. :)Kalózcsíkkal tök jól működött, csak azért vettünk Ideált mert 1. már nagyon nehezen lehetett betuszkolni a tesztcsíkot a gépbe, 2. az Ideált dicsérték, és gondoltam lesz egy klassz mérőnk végre. De nem nagyon...
  14. christina

Vércukormérők

Ugyanez a helyzet nálunk is. Félek, hogy elromlik a HbA1c-nk, mert az Ideál alámér az AccuChek-hez képest.:( (Az Accu és a Personal szinte egyformán mért.)
  15. christina

A mai napom apró öröme...

Ez klassz! Jó ilyet is olvasni.:cool:
  16. christina

Szólánc

inas
  17. christina

Szólánc

gipsz
  18. christina

Vércukormérők

Érezzétek nagyon jól magatokat! A filmet nagyon várom!:D
  19. christina

Vércukor érték HbA1c

:hurra::hurra::hurra::cool: Ügyik vagytok, gratula!
  20. christina

Szólánc

őrült
  21. christina

Szólánc

imádom (a mákosat):D
  22. christina

Insulinpumpa

B@sszus! Azt hiszem akkor kaptuk meg próbaidőre.:( Erre nem gondoltam, köszi. Pedig már beleéltem magam. Hazamegyek megnézem.
  23. christina

Szólánc

algopyrin
  24. christina

Insulinpumpa

Idén novemberben.
  25. christina

Szólánc

hűha
  26. christina

Szólánc

szoba
  27. christina

Óvoda- iskolakezdés / Óvónők, tanárok edukálása

Őszintén szólva mindenkinek jobb lenne, ha a problémás gyerek menne el a suliból. Bár ilyenkor felmerül bennem a kérdés, hogy hova is? Sehol sem látnák szívesen.
  28. christina

Insulinpumpa

:o Hát ez elég fura. Mivel a Spirit működik ugyanazzal az elemmel, még rád sem tudom kenni a dolgot te kis elemleszívó. :rohog: Amúgy ez alap, hogy ennyi elemmel mászkálsz? (gondolom nem véletlen;)) Viccet félretéve nekem fogalmam sincs, hogy mi lehetett ez. Azért érdekel, hogy a cégtől mit...
  29. christina

Szólánc

irodalom
  30. christina

Óvoda- iskolakezdés / Óvónők, tanárok edukálása

Hát igen, többnyire ilyenektől tartottunk a körzeti suliban. Jár oda több nem kívánatos személy.:(
Oldal tetejére