A keresés eredményei

1. christina

Óvoda- iskolakezdés / Óvónők, tanárok edukálása

Köszönöm érdeklődésedet Csiguszbigusz!;) Beirattuk Gergőt egy négy évfolyamos iskolába, ahol évfolyamonként két osztály van max. 25 gyerekkel. Emiatt elég családias a légkör. (a férjem családjából 3 gyermek is odajárt ők meg voltak elégedve.) A kerületi iskolát messziről elkerüljük a gyermekek...
  2. christina

Vércukormérők

:rohog::rohog::rohog::cool:
  3. christina

Vércukormérők

Drága Csigu! Köszi az infót. Örülök, hogy Máté ilyen ügyes és talpraesett (bár ezt eddig is tudtam:)), de kamera előtt nem mindenki tud szerepelni. A kis "média sztár.":cool::D És hogy VIP vendég lesz! Klassz. Szombaton a Medtronicos talin ott volt Áron is, a régebbi tévés szereplése után én...
  4. christina

Szólánc

nap
  5. christina

Szólánc

sima
  6. christina

Szólánc

sajnálom
  7. christina

Asszociációs játék- Gondolattársítás

papagáj
  8. christina

tengerpart
  9. christina

Szólánc

tréfás (kedvedben vagy, ezt szeretem):rohog:
  10. christina

Cukorbetegség csecsemőkorban??!!

Lindzi! Jobbulást kívánok! És HAJRÁ!!! csapj szét, mert a gyerkőc érdeke és egészsége mindenek felett áll! Majdnem (kis százaléknak szerencséje van) mindegyikünk vívja a saját kis harcát-harcait a gyermekéért.
  11. christina

A mai napom apró öröme...

Már ha lesz rá alkalma! :p:rohog:
  12. christina

Cukorbeteg gyermek

Régen mi is igényeltünk + csíkot, és kaptunk is. Aztán megváltoztatták a törvényt, és jövedelemhez van kötve. Így-bár nem keresünk jól- pont kiesünk a méltányosságból.... de már megszoktam!:mad:
  13. christina

Vércukormérők

Nekem is, nekem is légyszííí!:D Köszi Tekikém
  14. christina

Ünnepeljünk!

Kedves Maci! Nagyon boldog szülinapot kívánok -utólag, de szeretettel!:dr_175:
  15. christina

sóhaj
  16. christina

Szólánc

kiváncsi (lennék, Grácia és te is merre csatangoltatok a fórumról:rohog:)
  17. christina

Cukorbeteg gyermek

Szia Kriszta! Mivel nem elég a 3 doboz, (évek óta havi 6 doboz tesztcsíkot használunk) a +3 dobozt megvesszük teljes áron.:rolleyes: Ez van. Amúgy a 7 % egyáltalán nem rossz eredmény, a két tized eltérés sem nagy különbség.;) Gratula nektek!
  18. christina

Tekiiiiiiiiiii az örökké titokzatos! Ez a nesze semmi fogd meg jól! Ugye? ;) De azért örülök, hogy örülsz.:D
  19. christina

Ünnepeljünk!

Kedves Misamaci, Mihályok, Misik! Nagyon boldog névnapot kívánok!:dr_175:
  20. christina

Cukorbeteg gyermek

Mai napom apró öröme topicba írtam: "Nekünk megjött a válasz. Ha a jó Isten is úgy akarja, akkor megyünk a Törp programra! :D" Bocs. De a válaszokat már nem olvasod? ;) :rohog::rohog::rohog:
  21. christina

Ünnepeljünk!

Kedves Csiguszbigusztímeácska! Nagyon sok boldogságot kívánok neked! Ölellek, Krisz
  22. christina

Nekünk megjött a válasz. Ha a jó Isten is úgy akarja, akkor megyünk a Törp programra! :D
  23. christina

Cukorbeteg gyermek

??????:)
  24. christina

A Hba1c-nk 6,8 % lett!!!:D És ennek örülök is, meg nem is. Hogy miért? 7,5-8,0-ra számítottunk, mert nagyon sokszor volt magas cukra -ezért az öröm. Viszont, hogy ilyen jó lett az eredmény azt jelenti a hypo is több volt, mint amire emlékeztünk- vagyis ingadoztunk erre, arra.:rolleyes: De...
  25. christina

Cukorbeteg gyermek

A Szépalma-i Törp programra gondolsz? Mi is jelentkeztünk, de választ úgy rémlik később kapunk.
  26. christina

Teki a kis titokzatos! Vagy nem is annyira.:D:dr_24:
  27. christina

?????? Ezt nekem írtad? :o Mijez?
  28. christina

:D:DRemélem is! :rohog:
  29. christina

De jó neked!!!!!!
  30. christina

Ünnepeljünk!

Kedves Gyuszi! Nagyon boldog névnapot kívánok!
Oldal tetejére