A keresés eredményei

1. szentgyorgyipal

Vércukormérők

Ha Delfin megküldi nekem E-mail címét, küldök egy SmartPix Report mappát . üdvözlettel
  2. szentgyorgyipal

Vércukormérők

Leírom, hogyan konvertálom a BGREGL.htm (Lista) fájlt Excel fájllá: 1. A BGREGL.htm fájlt kimásolom egy Jegyzettömb txt fájlba. 2. A megfelelő helyekre tabulatort teszek, hogy szétválasszam az adatokat. 3. Kimásolom az így átszerkesztett fájlt. 4. A kimásolt fájlt beillesztem egy Excel fájlba...
  3. szentgyorgyipal

Vércukormérők

A BGLOGB.htm vagy BGREGL.htm fájlokban vannak az vc-idő adatok. Innen ki lehet azokat másolni és konvertálni txt (data) fájlba, ha szükséges én így csinálom. Kérem tájékoztasson, hogyan sikerült a Lista fájlból kinyerni az adatokat. Üdvözlettel.
  4. szentgyorgyipal

Vércukormérők

Leírom (kicsit túl részletesen, de így világos), hogyan mentem le a SmartPixen levő adatokat. A számítógép C: meghatjóján levő Dokumentumok mappában egy új mappát hoztam létre SmartPix néven. Ebbe a mappába mentem le a SmartPixen keresztül a vércukormértő adatait és a belőlük előállított...
  5. szentgyorgyipal

vércukor kiértékelő program

Küldök három hivatkozást a DCont Personal Diatransfer programmal kapcsolatosan. A LiteLink IR csatlakozó segítségével töltjük fel az adatokat. Kézi, naponkénti feltöltés is lehetséges, de nem praktikus. 1. http://herminaegyesulet.freeweb.hu/cukor/olvas.html 2...
  6. szentgyorgyipal

Vércukormérők

Kérlek, ha lehetséges, küldjél nekem egy mintát, ahogyan a SmartPix tárolja az adatokat. E-levélben még képet is küldhetsz az adatfeldolgozó táblázatból.
  7. szentgyorgyipal

Vércukormérők

Kérlek, ha van már tapasztalatod az AccuChek Active és a SmartPix használatával kapcsolatosan, írd meg nekem. A SmartPixxel más feldolgozó szoftver jár, nem a CamitPro? Most akarok venni egy AccuChek Easy-t + SmartPix-et, nem tudom eldönteni, hogy hasznos-e, többet tud-e nyújtani, mint az...
  8. szentgyorgyipal

Vércukor érték mg/dl

Az éhgyomorra mért 5,2 mmol/L és reggelizés(terhelés?) után egy órára mért 3,7 mmol/L értékek önmagukban nem utalnak cukorbetegségre. Ha előzőleg egy és két generációval a családban jelen volt a cukorbetegség, indokolt a vér glükózszintjének ellenőrzése. Egy terheléses cukorbetegség...
  9. szentgyorgyipal

Vércukor érték HbA1c

Eremit fenti megjegyzésének megfelelően, a vércukormérők oldalra tettem fel a fentiekre vonatkozó jegyzeteimet. :roll:
  10. szentgyorgyipal

Vércukormérők

Vércukormérők, SmarPix, HgA1C 13:43 2007.02.25. mcd_csoport --> Általános kérdések --> vércukormérők mcd_csoport --> Általános kérdések --> Vércukor érték HgA1C A SmartPix készülékkel kapcsolatosan a következőket tudtam meg.: 1. Nem kapcsolható az AccuChek Active mérőkészülékhez 2...
  11. szentgyorgyipal

Vércukor érték HbA1c

Accu-Check vércukormérő 1. Mi ez a SmartPix, hol lehet róla olvasni? 2. A vércukormérőmön van infravörös átviteli port, de a vércukormérő csak asztali számítógép (desktop) COM1-COM4 portjaihoz csatlakoztatható (egy infravörös egységen keresztül), az átviteli programban e 4 port szerepel...
  12. szentgyorgyipal

Beszélgessünk, csak úgy

Multimetabolikus szindróma kezelése. A multimetabolikus szindrómának (tünetegyütesnek) négy komponense van: 1. Hipertonia (magas vérnyomás) Napi monitorizálás otthon is elvégezhető egyéni felkari vagy csuklós vérnyomásmérővel. 2. Diabetes (cukorbetegség) Inzulinkezelés alatt napi...
  13. szentgyorgyipal

vércukor kiértékelő program

12:24 2007.02.11. Kedves Laffi! Bemutatkozásként: mcd_csoport profilom felhasználói neve:szentgyorgyipal. Itt mind MSN Messenger és honlapom címe is megtalálható. Tizenöt éve vagyok cukorbeteg, két éve inzulinos. Az inzulinkezelés megkezdése után vércukor mérési naplót vezetek...
Oldal tetejére