A keresés eredményei

1. szentgyorgyipal

FLAG vizsgálat

Kérlek, add meg a linket, ahol a fenti idézetet vetted. Köszönettel
  2. szentgyorgyipal

FLAG vizsgálat

Ime egy link a vizsgálattal kapcsolatosan: http://www.optika.hu/manager.asp?page=http://www.optika.hu/gyartok/ciba/amd/amd1.htm
  3. szentgyorgyipal

Vércukormérők

Program havi-heti vércukoradatok összehasonlítására Egy ilyen összehasonlító programot használok a különboző időszakok és betegek vércukorszintjének analizálásakor. A program megtekinthető a következő hivatkozáson: http://szentgyorgyipal.xw.hu/JelentesekSmartPix/keretek.htm...
  4. szentgyorgyipal

Insulinpumpa

Alkohol fogyasztás Gyógyszerrel együtt alkoholt fogyasztani nem tanácsos. Lásd: a Betegtájékoztatókban az Ellenjavallatokat.
  5. szentgyorgyipal

Insulinpumpa

Bázis-bólus inzulinok, adagok Kérlek, a teljesség kedvéért írd ide, milyen inzulinfajtákat használsz.
  6. [No title]

[No title]

7. szentgyorgyipal

Vércukor érték HbA1c

HbA1c értékek elfogadhatósága A 6,4% eredmény normális, az elfogadhatósági tartományon belül van. Két eredményből különben sem lehet csökkenésre vagy emelkedésre következtetni, ehhez az előző 5 - 10 adatra (az előző egy évi adatra) volna szükség.
  8. szentgyorgyipal

Vércukormérők

Vércukormérőkről, mérési adatok feldolgozásáról. Fórumozók hozzászólásaiban felmerült az a vélemény is, hogy szükség volna egy olyan készülékre, amelyik integrálná a vércukormérést és a mért adatok feldolgozását is (http://drinfo.hu/forum/17613-uzenet803.html). Ez egy vércukorbetegségre...
  9. [No title]

[No title]

10. [No title]

[No title]

11. [No title]

[No title]

12. [No title]

[No title]

13. szentgyorgyipal

Vércukormérők

Kezelési naplÓ, vércukorszint, inzulin adag és szénhidrát mennyiség Felhívom azoknak a nem inzulin-pumpás fórumozó társaimnak a figyelmét, akik a vércukorértékek mellé a beadott inzulin adagot és az elfogyasztott szénhidrát mennyiségeket is be akarják írni kezelési naplójukba, hogy a blogomba...
  14. [No title]

[No title]

15. [No title]

[No title]

16. szentgyorgyipal

Insulinpumpa

A D-Cont vércukormérővel mért adatokat be lehet írni a VercukorLiteLink.xls nevű programba és így feltölteni a fórumra. Ha naponta "kézzel" beírjuk az adatokat a programba, nem szükséges a LiteLink csatoló. A program letölthető a következő helyról...
  17. szentgyorgyipal

Magas koleszterinszint

Összkoleszterin, HDL koleszterin arány Fontos az összkoleszterin/HDL arány. Referencia értékek: jó arány: <5,2 rossz arány : >6,24 elfogadható: 5,2 - 6,24 Katánál...
  18. szentgyorgyipal

Vércukor érték HbA1c

Inzulin adag beállítása. Vércukor-terápiás program Kedves Infopeti! Adataid alapján a terápiádról kialakult kép nekem is és a többi fórumozóknak is, nagyon furcsa. Az adatokból az tetszik ki, hogy nincs programod a vércukormérések, az inzulin beadások idejére, a bevitt szénhidrátok mennyiségére...
  19. szentgyorgyipal

Vércukor érték HbA1c

Elektronikus vércukornapló A vércukormérő tárolja a mért adatokat (az Accu-Chek 200, a D-Cont Personal 150 adatot). Ezeket a tárolt adatokat a vércukormérőből egy megfelelő infravörös csatolóval átvihetjük egy számítógépbe, ahol egy program diagram formában megjeleníti az adatokat. Ezt...
  20. szentgyorgyipal

Vércukor érték HbA1c

Mérni és vércukornaplót vezetni ajánlatos Az inzulin és szénhidrát adagot hosszú távra csak úgy lehet sikeresen változtatni, ha rendszeresen mérünk és vezetjük a vércukornaplót (kézzel írott vagy elektronikus formában). Egy hosszabb időszakban meghatározott vércukorszint diagramából...
  21. szentgyorgyipal

Technikai kérdések

Missing security token BLacinak blogjába választ írtam, majd javítani akartam a beíráson (címet akartam adni a beírásomnak), de ismét nem sikerült. A következő figyelmeztetés jelent meg: Your submission could not be processed because a security token was missing. If this occurred...
  22. szentgyorgyipal

Dühöngő, avagy ARÉNA! :-)

Cukorbetegségem története Én is felteszem neked a kérdést: mióta vagy cukorbeteg? Jó volna, ha röviden leírnád cukorbetegséged történetét, vércukorszinted alakulását, a terápiát, amit követtél, inzulinok fajtáját, adagjait, a napi szénhidrát mennyiségét és mindent, amit fontosnak tartasz a...
  23. szentgyorgyipal

Insulinpumpa

Katának! Itt válaszolok, mert a blogból semmiképp sem megy el a válasz. Megcsinálom a kért programot. Mivel a program a vércukormérőhöz és a csatolóhoz alkalmazkodik, kérlek írd meg, melyik vércukormérőt és csalolót használod. Hány adatot tárol a vércukormérő?
  24. szentgyorgyipal

Technikai kérdések

Sajnos, nálam ez így sem működött, azért jeleztem ezt a nemkívánt eseményt. Előfordulhat, hogy a témaköröknél működik a módszer, de a blogoknál nem.
  25. szentgyorgyipal

Technikai kérdések

Nem tudok megjegyzést fűzni más tag blogbejegyzéséhez Üzenetet szerettem volna küldeni BLacinak utolsó blogbejegyzésével kapcsolatosan, ahogy azt mások előttem megtették. Ám a beírt üzenetet nem tudtam elküldeni, mert a következő üzenet jelent meg a képernyőn: Your submission could not be...
  26. szentgyorgyipal

Edukáció

Vízivás A fórumozók figyelmébe ajánlom a vízivással foglalkozó egyik cikket ("Mégsem kell annyi vizet inni?"): http://www.hazipatika.com/articles/?aid=20080606135050 Bejegyzések a fórumon a vízivás és a vércukorszint kapcsolatáról: http://drinfo.hu/forum/4360-uzenet1351.html...
  27. szentgyorgyipal

Edukáció

LiteLink. Diatranszfer. Exxportált adatok beillesztése Más módszert is használhatunk az adatsorok részleges beillesztésére: Az exportált Diatransfer fájlban kiválasztjuk és Ctrl+C paranccsal kimásoljuk azokat az adatsorokat (időintervallumot), amelyeket ábrázolni akarunk, és ezt illesztjük be...
  28. szentgyorgyipal

Edukáció

LiteLink. Diatransfer. Exportált fájl módosítása A Diatransferből exportált fájlból ki kell törölni azokat az adatokat (sorokat), amelyeket nem akarunk ábrázolni. A program a maximális 150 adatsort képes feldolgozni, annyit amennyit a D-Cont Personal vércukormérő tárol. Kevesebb adatokkal is...
Oldal tetejére