A keresés eredményei

1. goyo

A nap vicce

Ez a nyilatkozat talán csak számomra vicces: - Ősszel már nem indulok újra (mondta a májusban 83 éves Mubarak)
  2. goyo

Fórumfrissítés - Január 31 este 10

Csak mert fontosnak tartom. :) A priviket 128 bites tobbszoros kodolassal (mint a bankoknal) tarolja az adatbazis az elso perctol fogva, miota itt van a forum. Ez annyit jelent, hogy meg Nofre sem en sem tudjuk elolvasni, ha akarjuk akkor sem (+ ha valaki feltori az oldalt es megszerzi az...
  3. goyo

Szia, ez nagyjabol orvosolva :)
  4. goyo

Kedves Borka (Sandor? :D), Koszonom, hogy szoltal. Az albumok mar nem tolja ki az oldalnal nagyobbra (valtozas egyebkent, hogy a csatolas manager-ben megjelennek az albumkepek is). Poe szakdolgozata a forumfrissiteskor ment el, de ismet letoltheto, PDF-ben :)
  5. goyo

Zene, Koncert

2011. július 5-én ad koncertet a Budapest Sportarénában Pályafutása során több mint 90 millió lemezt adott el, tíz Grammy díjat nyert, tagja a Rock and Roll Hall of Fame-nek. Utolsó albuma tavaly szeptemberben jelent meg Guitar Heaven címmel. A budapesti koncert belépőihez először a hivatalos...
  6. goyo

Sajnos tegnap kellett meg egy kis valtoztatas ezzel kapcsolatban...lecsereltuk a belepesi/regisztracios modszereket. Most egy jo darabig nem piszkaljuk... :)
  7. goyo

Csak Te latod... Meg lehet allitani par dolgot a chat-en...majd ki fog forrni :)
  8. goyo

Ezert vagyok itt :) Bekapcsoltam a hangjelzest, de a mukodese sajnos fugg a bongeszotol es az operacios rendszertol is :)
  9. goyo

Az lassitott, de a kedvedert visszakerult... :dr_346:
  10. goyo

Az ujoncok rajonnek, es nagyon ritkan hasznaljak a reszletes valasz lehetoseget (mert az lassabb), a meglevo tagjaink szoktak hozza, a valasz kulon oldalon/grimaszok jobb oldalt elrendezeshez :dr_33:, megnezem mit tehetek, hogy a gyors valasz szerkesztokben is megjelenjen jobb oldalt, nem csak...
  11. goyo

Mar alakulunk, lesz meg egy blogbejegyzes az ujdonsagokrol. Kerdezz batran, igyekszem valaszolni :)
  12. goyo

Az csak az ejszaka folyaman kerult fel :) Minden uzenet alatt bal oldalt talalhato, megjelenik a profil oldalakon es a fooldali a Top statisztika legorduloben is...
  13. goyo

A mai napom apró öröme...

A valasz idezettel-ben is elvileg ott vannak az editorban a grimaszok. Tipp: ha a Válasz a Témára gombra duplan kattintasz egybol a reszletes valasz oldalra kerulsz (de a gyors hozzaszolast is meg lehet szokni, mert gyors... :D )
  14. goyo

Kedves Timeacska, par nap turelmet kerunk. :dr_24:
  15. goyo

Mi köszönjük, a türelmet! :)
  16. goyo

Amennyiben nem tudsz belépni, kérjük küldj egy e-mailt a regisztrált e-mail címedről a beceneveddel és az igényelt jelszóval (melyet később megváltoztathatsz) a [email protected] e-mail címre. :dr_24:
  17. goyo

Az átállás sikerrel megtörtént, de ahogy látjátok, még sok munka van hátra... A kinézet ideiglenes és pár funkciót még be kell állítani. Arra kérnénk benneteket, hogy az elkövetkező pár napban a munkálatok befejeztéig, lehetőleg még ne küldjetek "hibajelentést", az újdonságokról indul egy...
  18. goyo

A lezárásra, csak este 10-kor kerítünk sort :cool:
  19. goyo

Kedves Fórumlakók, Ismét elérkezett az idő, hogy haladjunk a korral, ezért Január 31.-én (hétfőn) este 10-kor lezárjuk és frissítjük a fórum/blog részt. Ezen a napon a fórum nem, vagy csak részben lesz elérhető. Köszönjük a kimaradás miatti türelmeteket! Az ezt követő időszakban még lesznek...
  20. goyo

Ha megtiltanák a dohányzást...

Ahh a piros pont felesleges. Egyreszt folyamatosan zabalhatnekom van, masreszt az atlagnal is idegbetegebb vagyok...errol Nofre tudna meselni... :dr_104: Szoval, mostani fejjel mar nem tennem meg...de nem fogok ragyujtani (vagyis nem fogok ragyujtani amig 85 kilo alatt nem leszek :D).
  21. goyo

Hamis, egészségtelen, és jó minőségű élelmiszerek megismerésére

Én 10 éve a Stevia-ra esküszöm (és fogyasztom is :D). Sem a Xylitol tartalmú termékeknek, sem a Stevia-nak nincs ismert mellékhatása. Szerintem jelenleg ez a két természetes alapú cukorpótló ami bátran fogyasztható. Míg a Xylitol picit újabb "találmány" (így is évtizedek óta gyártják...
  22. goyo

Feledékenység

Szia csib, En nem vagyok szakember, de a feledekenysegnek/szetszortsagnak ebben a korban sok oka lehet, nem kell mindjart a legrosszabbakra gondolni. Nalam pl.-ul elsodleges oka a stressz, de termeszetesen okozhatja a szerelem is (tobb mint egy evig szerelmesnek lenni, mar onmagaban is...
  23. goyo

Megújultunk

Szia, egy korabbi funkcio kerult vissza...nem tud tokeletes lenni, tobb dolog befolyasolhatja, pl.-ul ha nem egyedul hasznalod a gepet a forum olvasasara...
  24. goyo

Megújultunk

Örömmel jelentem, hogy a Diab fórumban, már megjelenik a nyári találkozó felhívás. Szintén visszakerült: belépett tagoknál a jobb oldalt fent található FRISS ÜZENETEK-re kattintás eredményeként azok az üzenetek jelennek meg, amit az adott tag az utolsó látogatása után nem olvasott (tehát nem...
  25. goyo

Filmajánló

Szemuveg mindegyikhez kell. A par napja vegetert CES (consumer electronics show) nagy ujdonsaga a 3D-s TV volt...ebben az evben mindegyik nagy gyarto kijon a 3D-s TV termekevel...ahhoz mar nem kell szemuveg...de attol is szedulsz az elejen :hurra:
  26. goyo

Filmajánló

Ha hanyos vagy, van esely, hogy esetleg itt is lesz hanyingered... arra erzekenyebb emberek szedulnek a jelenlegi 3D technologiatol (mozitipustol fuggetlenul)...de meg lehet szokni. Az IMAX-es 3D-s technologia, semmiben sem kulonbozik a 40 eve elterjedt sima szemuveges technologiatol...anelkul...
  27. goyo

Ünnepeljünk!

Csatlakoznek a tobbiekhez, boldog unnepeket es egeszseges 2010-es esztendot kivanok mindnyajunknak! :dr_173::dr_31:
  28. goyo

Technikai kérdések

Szia, ha be vagy lépve, kattints ide, hogy visszajöjjön: http://drinfo.hu/forum/misc.php?do=enablestats
  29. goyo

Megújultunk

Ez bongeszo fuggo. Ha a bongeszod megjegyezte a cookiet/sutit es nem hasznalod mindig kulon a kilepes gombot, akkor van ra esely, hogy be leszel lepve (abban a pillanatban, hogy meglatogatod az oldalt).
Oldal tetejére