A keresés eredményei

1. goyo

Megújultunk

Kedves Christina, Itt be tudod allitani mennyi statisztikat szeretnel latni: http://drinfo.hu/forum/misc.php?do=cybstats Ezt a forum fooldal "Top 10 Statisztika" linkre kattintva kaphatod meg. Szia DG, A forum fooldal aljan mindig a valos es pontos helyzetetet latod (ez korabban is igy...
  2. goyo

H1N1 új típusú influenza:féljünk-e tőle vagy sem?

A sok linket kivettem... Nekem ezek a tuneteim, de ki fogok maszni beloluk :)
  3. goyo

Zanzasitva: en es Judit egyszerre kaptuk mindket oltast (altalanos e'ves + H1N1). Elso nap mindkettonknel szedules, H1N1-el oltott kar zsibbadasa/fajdalma...nalam enyhe hidegrazasok (neha melegem van, neha fazom). Masodik naptol Judit tunetmentes...nalam a hidegrazasok allandosulnak. Pontosan...
  4. goyo

Megújultunk

Az editorban kiválasztott betűk mérete mostantól a fórumüzenteteknél is változik. :D
  5. goyo

Megújultunk

Kosz, hogy szoltal... :) Par napon belul modositva lesz (bar igy olyan szep egyseges... :p)
  6. goyo

Dühöngő, avagy ARÉNA! :-)

Emlékszik valaki még a Hungária Rádióra ? Ebből lett a Sláger Rádió...egy írás a kezdetekről, a másik oldalról ;) : http://birkanep.blog.hu/2009/11/05/a_megkergult_birka_radioja
  7. goyo

(természetesen) megint mint laikus magánszemély írok Kmolli teljesen érthető, hogy pipa vagy, mert itthon a gyermek oltóanyag ennyit késik (de őszintén nem hiszem, hogy a késés oka a "bizalmatlanság"), drukkolok, hogy a gyermekeid minél előbb megkapják. Az oltásokkal kapcsolatban - általában...
  8. goyo

Megújultunk

Kedves Sandor. Az oldalon meg javaban dolgozunk, a kijelentkezes hamarosan felkerul (es lent is megmarad). A kepernyokitoltes mindig nehez dio, sokan regebbi, sokan ujabb gepen, sokan kis kepernyon es paran mar LCD TV-n is interneteznek (az okos telefonokrol nem beszelve). Az uj oldal...
  9. goyo

A mai napom apró öröme...

A forum oldalak aljan mar megy, valamint a hiroldalak tetejen is ki lehet lepni... :)
  10. goyo

Megújultunk

Kedves tagok! Megújultunk, de a fórummal kapcsolatos munkálatok (működő felső menü, betűk színe és nagysága, legördülő menük, angol nyelvű szövegek stb.) még folynak, azonban 1-2 héten belül minden rendben lesz :). Ebben az időszakban nincs szükség hibajelentésre (dolgozunk rajta). A fórum...
  11. goyo

Szólánc

nyakatekert
  12. goyo

Október 24-25.-én megújulunk

Koszonjuk az eszreveteleket! BLaci jol irja, mindenki elfogadja a szabalyzatot es szerepelnek benne a "kuruzslassal" kapcsolatos szigoritasok, DE ki fog kerulni az also linkre is.
  13. goyo

:) A forumot illetoen a kinezet fog valtozni, a funkciok megmaradnak, mindent megtalalsz (par extra lehetoseg, kevesebb hiba az adatlapokkal es a nevekkel). Nagyobb valtozasok a teljes oldalt illetoen (a forum eddig sem volt lassu, de ezutan a portal tobbi reszenek a sebessege is joval...
  14. goyo

Kedves tagjaink. Október 24-25.-én megújul az oldalunk, az átállás alatt a fórum nem lesz elérhető. Az új felület, gyorsabb letisztultabb oldalt és számos új lehetőséget hoz! :) Köszönjük a megértéseteket.
  15. goyo

:) Maganvelemeny: Az egesz vilagon tul van ertekelve ennek az infuenzanak a sulyossaga.
  16. goyo

Aki nem ismerne, mar a Google is meri az influenza trendeket: http://www.google.org/flutrends/intl/hu/
  17. goyo

Bkv, Volán, Máv, hajó, repülő és amit akartok

Itthon varosban szinten auto. :rolleyes: Torontoban sokat jartam tomegkozlekedessel, mert nagyon jol meg voltak oldva az atszallasok es a parkolohazak a nagyobb allomasoknal. Minden busz/villamos a megallok nagy reszenel lemegy a fold ala es innen csak egy ugras a metro...nem kell uton atkelni...
  18. goyo

Technikai kérdések

Kedves Borka, Vettuk az adast, sajnos egyenlore ezt a problemat nem tudjuk orvosolni. Amit tettunk: megnoveltuk a latogatoi uzenetek alapertelmezett oldalankenti szamat 100-ra, igy lathatod az utolso 100 uzenetet, az utolso 10 helyett.
  19. goyo

Beszélgessünk, csak úgy

Vighkata, Te tanitasz valahol ? :twisted: Gyotrelmes emlekeket astal bennem elo...:D Miutan kiskoromban oroszorszagban eltem, 6 eves koromra elfelejtettem a magyart, igencsak megkuzdottem a Magyar nyelvvel...Szerencsere Kanada nagy resze bevandorlokbol all, igy sokkal toleransabbak az emberek...
  20. goyo

Technikai kérdések

Kedves Annabella, Ahogy a tobbiek irtak, belepes utan a jobb felso sarokban a nevedre kattintva a profil oldaladon is megtalalod az uzeneteidet, vagy barmelyik temaban a nevedre kattintasz, a legordulo menuben a "Mutasd Annabella összes üzenetét" linkre kattintva, szinten megtekintheted oket. :)
  21. goyo

Ha megtiltanák a dohányzást...

:D stimm...
  22. goyo

En dohanyzom (vagyis most 3 hete en sem, Nofre-vel egyetemben), de sosem ereztem magam megszegyenitve emiatt masok altal...sot korabban ugy utaltam a cigit, hogy a baratnomet kikuldtem az erkelyre a -10 fokos kanadai telben...de ugyanugy kimentem en is, miutan raszoktam. Ez nem a legjobb...
  23. goyo

Nincs teljes tiltas egy orszagban sem. A fustolgoket viszont nem kellene "kerulgetni", ha szigorubbak lennenek a buntetesek. Kijelolt helyeken szabad, mashol 500.000 Ft koruli buntetes....Azert irok csak felmilliot, hogy igazodjak az itteni fizetesekhez....Kanadaban jelenleg pl.-ul kozel...
  24. goyo

izmok...

Ilyen nalam is elofordul (es sok mas embert ismerek hasonlo problemakkal). Nem ertek hozza, de en az idegrendszeremre vezetem vissza (mert komolyabb edzeseket mar evek ota nem csinaltam)...a rangasok foleg "kemenyebb/nehez" idoszakokban jelentkeznek es par napig/hetig tartanak...mivel eddig...
  25. [No title]

[No title]

26. [No title]

[No title]

27. [No title]

[No title]

Oldal tetejére