A keresés eredményei

1. goyo

Új blog funkciók

- A blogbejegyzésekhez érkezett hozzászólások mostantól beidézhetőek ( gomb) - A blogtulaj hozzászólásai megkülönböztetett színnel jelennek meg (a szín testre szabható a Blog kinézete oldalon) - A fórumból egy-egy üzenet tartalmát felhasználva új blogbejegyzés indítható ( gomb...erre egyszer...
  2. goyo

Technikai kérdések

Kosz, mar megy :D
  3. goyo

Technikai kérdések

Igen akkor... Koszonom, hogy szoltal, megy... :)
  4. goyo

Influenza elleni védőoltás

Influenza es angolul flu -nak irjak...
  5. goyo

Filmajánló

Én három friss filmet ajánlanék :) : Benjamin Button különös élete - Brad Pitt, Cate Blanchett Magával ragadó, elgondolkodtató...feltétlenül megnézni!!! A szabadság útjai - Leonardo Dicaprio, Kate Winslet Szomorkodós, "magamraismerek" film a kapcsolatokról...Kate Winslet szerintem óriási...
  6. goyo

Technikai kérdések

Háttérképek: az említett hibák elvileg javítva. Ha láttok még jelezzétek...köszönöm :)
  7. goyo

Technikai kérdések

Úgy tűnik véglegesen...:D A következő pár napban kiderül...
  8. goyo

Technikai kérdések

A probléma rendezve, de nem véglegesen :p :rolleyes:
  9. goyo

Szavazás

Nahát, házipatika hányadik éve is ? :rolleyes: :) Nem baj, lesz még Budán kutyavásár...
  10. goyo

A nap vicce

Elázás...
  11. goyo

Átálltunk új szerverre

Kedves forumozók, Éjszaka helyett már napközben átálltunk honi szerverre, hogy az esetleges hibák javítására több időnk legyen (szükség is volt rá). Sokaknak a hétvégén még a régi oldalak fognak bejönni (internetszolgáltató függő, pl.-ul. Digikábel-es internettel már most elérhetők az oldalak...
  12. goyo

Asszociációs játék- Gondolattársítás

beteljesülés / kiteljesedés
  13. goyo

Asszociációs játék- Gondolattársítás

Guantanamo
  14. goyo

Technikai kérdések

Szerintem igen!! :p Ha egy mod van ra, bongeszonek telepits/hasznalj Firefox-ot, vagy Opera-t. Sokkal biztonsagosabb, jobb bongeszok (az oldalaink is jobban mukodnek veluk)...hosszu tavon nem banod meg!
  15. goyo

Technikai kérdések

Az eltuntetesehez tudni kellene, hogy milyen es hanyas verzioju bongeszot hasznalsz. Akkor talan le tudom irni a lepeseket (az eltuntetese, a Skype hasznalatat nem befolyasolja).
  16. goyo

Technikai kérdések

Ahogy irtam. Miert jelenik meg egy zaszlo a telefonszam mellett ? A forum nem tud ilyet. A Skype belenyul a bongeszodbe...le kell tiltani a kiterjesztest...
  17. goyo

Technikai kérdések

Figyi... A Skype-nak van egy olyan kiegeszitese, hogy a szamokat telefonszamma alakitja. Egyszoval felraktad a Skype-t, az belenyul a bongeszodbe ;) A Skype funkciot a bongeszodben kell letiltani.
  18. goyo

Technikai kérdések

Latnom kellene hozza a pontos kodot (fejlett uzenetszerkeszto nelkul, gomb, az uzenetszerkeszto sarkaban), de ahogy irtam, valami formazasi gubanc van ott...a forum nem tud ilyet csinalni.
  19. goyo

Technikai kérdések

Bocs Zsu, de ez tenyleg teljes mertekben kizart. Csak azt tudom elkepzelni, hogy valahonnan kimasoltad es az eredeti lapon/dokumentumban voltak lathatlan kodok (ez viszont gyakori problema, pl.-ul ha valaki wordbol masol, vagy egy masik oldalrol), ami miatt nem jeleniti meg.
  20. goyo

Technikai kérdések

Oszinten szolva elkepzelhetetlennek tartom azt amit irsz :mrgreen: (persze soha se mond, hogy soha). Mi az hogy eltuntek ? Benne voltak pl.-ul egy mondatban es most nincsenek ott ? A privatokba semmi/senki soha nem piszkal bele (erre lehetoseg sincs)...
  21. goyo

Álmatlanság, éjszakai felébredések

Azt hiszem a Melatonin-ra gondolsz. Ez egy allati hormon, sok pozitiv hatassal...anno volt egy idoszakom Torontoban amikor ilyen keszitmenyt szedtem (gyogynovenyboltokban lehetett kapni). Nagyon jo tapasztalataim voltak vele, jol aludtam es reggel kipattant a szemem, kipihentem ebredtem...
  22. goyo

Technikai kérdések

Koszonom a valaszokat...nem villog. :)
  23. goyo

Technikai kérdések

Mi lenne a jobb ? Ha sotetebb szinben villogna (nem olyan zavaro), vagy nem villogna, de piros lenne ?
  24. goyo

Megújult blog, sok-sok új funkció

Blog kinézetének testreszabása: A blogod kinézetét a profiloldaladhoz hasonlóan testreszabhatod (sőt a testreszabás oldal alján egy kattintással át is másolhatod a profiloldalad kinézetét). Csoportos blog: Engedélyezheted, hogy más tagok is írjanak a blogodba (többen, közösen szerkeszthettek...
  25. goyo

Szólánc

Anemia - Vashiányos vérszegénység :D
  26. goyo

Szólánc

Achilles - sarok
  27. goyo

Szólánc

girhes - mint vékony :mrgreen:
  28. goyo

Fogyókúra

Szia Anne, Ez a csoport engem is erdekelne...ha irnal egy privit... Koszonom :)
  29. goyo

Vércukormérők

Szia, az üzeneted alatt a módosít gombot is használhatod, ha javítanál... :)
  30. goyo

Technikai kérdések

Ez a hiba a blog kovetkezo verziojaban (1-2 honapon belul) korrigalva lesz. Addig is hasznaljuk a blogbejegyzes alatti szolj hozza reszt (kis szovegszerkeszto az adott oldal alja fele)...az hibatlanul mukodik...
Oldal tetejére