A keresés eredményei

1. J

vércukormérés újra

Alapelvek vannak.....csak ezt a szervezetem nem tudja..... Sajna mostanában sokszor éreztem, hogy baj van. köv.: mérés, ez mostanában 8-10-12 is. Munka közben így egyszerűbb, mint azon gondolkozni mi is van most. Segíthetek a kamijon térítésben: csak kiállok az útra és a sofőr kezét-lábát töri...
  2. J

Asszociációs játék- Gondolattársítás

Ősz
  3. J

Szólánc

agyhártya
  4. J

biztonság
  5. J

könyv
  6. J

vonalas
  7. J

Szólánc

mama:D
  8. J

helyesírás
  9. J

anya
  10. J

Szólánc

jaj
  11. J

francia krémes
  12. J

kedd
  13. J

Szólánc

titok
  14. J

csillog
  15. J

Szólánc

nem:mrgreen:
  16. J

Magas koleszterinszint

Nálam 3 évig tartott:rolleyes:, hajam alig maradt(kb a fele). Talán könnyebb elviselni, hogy tudod miért vagy fáradtabb vagy tudod miért hízol. Eleinte magamat hibáztattam, biztos lusta vagyok...stb De ha végig gondoltam a napjaimat az nem a lustaságról szólt, így végkép nem értettem mi van...
  17. J

Vércukor érték HbA1c

Sani! Ez így van, most a hypo érzésem 3,8-4 körül van, de azon a bizonyos napon az érzethez képest kb 10p-cel később tudtam enni ill. mérni. 3 hete napi 10-13 méréssel próbálom nem túl enni a hypókat de ettől még nehéz kordába tartani ( a pumpával is "játszadozok"), időnként tényleg elfáradok...
  18. J

Szólánc

ajándék:)
  19. J

Magas koleszterinszint

Szia! Elsőként akkor nézték meg amikor cukorbetegségre gyanakodtak, akkor határeset volt. Majd félévente a diab rendelésen figyeltük, tavasz óta gyógyszert is szedek, még mindig rosszak az eredmények. Közvetlenül a diab felfedezése előtt nagyon hullt a hajam, akkor rengeteget fogytam, később...
  20. J

Vércukor érték HbA1c

Jó Neked! Most 8,0-s(HbA1c) a szintem, de már 3 hete a szervezetem folyamatos vészhelyzetként fogja fel a 5-6 körüli értékeket, volt olyan nap amikor teljesen elfáradtam a belső remegésektől és az egyik hiponál (3,0) fel is ment 16-ra, pedig csak 25g ch-ot ettem (tudom csak 15g-ot kellett volna...
  21. J

Szólánc

adoma:mrgreen:
  22. J

Szólánc

abszurd
  23. J

Szólánc

azért
  24. J

Szólánc

apraja-nagyja
  25. J

Szólánc

siet
  26. J

Szólánc

móka
  27. J

Szólánc

latyak
  28. J

Szólánc

rege
  29. J

Szólánc

akarat
  30. J

Vércukor érték HbA1c

Szerintem a neten olvastam, de régebben volt:(, próbálok visszaemlékezni, nézelődni....
Oldal tetejére