A keresés eredményei

1. umbra08

Cukorbeteg gyermek

Na, az kellene még nekem!! :rohog: Nem elég, amikor a falra rajzol????:rohog: :rohog::D:D
  2. umbra08

Cukorbeteg gyermek

Sziasztok! Segítenétek nekem? Vendégeket várunk és nem tudom, hogy milyen apró falatkákat tehetnék ki az asztalra, mivel kínálhatnám meg a vendégeket a "fő" kaján kívül, amit Tökmag is ehet és nem száll el drasztikusan a cukra? Muffinnal már próbálkoztam, de sajnos annyira ízlett Tökmagnak...
  3. umbra08

mindenkinek

Így, ezzel a szöveggel mentek oda hozzád? Akkor csak hányjon és aztán egye is meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Én ezt mondtam volna! Szemét emberek vannak!! Nem lehetett volna szebben elintézniük, ahogy Kata írta! Hú, de szeretnék én betenni annak a vezetőnek!
  4. umbra08

mindenkinek

Még ha nem kórházban dolgoznál, akkor sem az lenne a jó szó erre, hogy "illetlenség"! Ha az orrodba nyúlkálnál, ...ne soroljam, na az illetlenség lenne.... és csúnya is!! :D. Egy kórházban meg aztán, egy pici vércsepp?? Hát tényleg nem oda való az a kolléga, már azért sem, mert ilyet szóvá...
  5. umbra08

Insulinpumpa

Nálunk gyakran van bubi, naponta többször. Én minden egyes tisztába tételnél ellenőrzöm a bubikat és ha van, természetesen kinyomom őket. Biztos azért van nálunk ennyi, mert Tökmag azért rohangál, esik-kel, rengeteget emelgetjük, szeretgetjük, öltöztetem (peluscsere). Meg-megnyomjuk a beszúrás...
  6. umbra08

Insulinpumpa

Köszi kérdésed Timi - lekopogom - most nem volt gond, pedig ma is sokáig fürcsizett. :cool: Várom Bogika blogod folytatását!
  7. umbra08

Insulinpumpa

Szia Molli, menjünk együtt!!! :hurra:
  8. umbra08

Cukorbeteg kamasz

Húúú Moncsi!! :D :rohog: Ez az ágyas story - így 13 évesen - aranyos!! :rohog: Ajaj, kezdődik a neheze? :D Másik: teljesen igazad van, hogy azzal a lánnyal nem is kell foglalkoznia, aki nem fogadja el így, pumpával. Jól mondtad neki!
  9. umbra08

Cukorbeteg gyermek

Igen, Poe-nak igaza van...
  10. umbra08

Cukorbeteg gyermek

Sajnálom Linus! Biztos, hogy kicsivel nehezebb lesz, de te mindig olyan jól veszed az akadályokat! Reméljük a bölcsiben is frappánsan megoldják és tudják kezelni Nórit. :cool: GAndin kívül tud neked valaki segíteni?
  11. umbra08

Insulinpumpa

Sokszor azt is csinálom - ha nem otthon vagyunk és nem tudunk kezet mosni - hogy popsitörlővel jól átdörzsölöm Tökmag és az én kezemet is, aztán Bradoplus a szuri helyére. Popsitörlő is úgyis van nálunk mindig.
  12. umbra08

Insulinpumpa

Ma bontottam új dobozt, de. cseréltem, nem ázott le a mai fürcsinél, remélem az éjjel se lesz meglepetés. (Nem akarom elkiabálni :cool: )
  13. umbra08

Cukorbeteg gyermek

Mesélj, miket mondott az oviról!
  14. umbra08

Tesztcsíkok

Nem kaptam még Dr. Infót!!! Húú, talán meg kellene adnom Nofre-nak az új címemet? :rohog: :D
  15. umbra08

Tesztcsíkok

Jajj, ne is mondd!! Amikor áttértünk a Dcont-os Optimum csíkról az OPTIUM-ra, hányszor kellett nekem azt betűzni az elején, nehogy véletlenül rosszat írjanak a receptre, mert akkor babakocsizhattam volna vissza!!! :rohog:
  16. umbra08

Insulinpumpa

- Igen, van kendő, de nem vettem, azért amit te is írtál Kata, nem gazdaságos. - Az Egisept nekem is több ezer Ft-ért rémlik. - Igen, ha olajos a Brado, akkor miért nem ázott le eddig több, mint egy évig és miért csak most az új doboz szereléknél? Próbára - hogy attól leázik-e, veszek...
  17. umbra08

Insulinpumpa

Hááát az lehet, hogy a diab legelején, amikor az Egisept volt, túlfertőtlenítettem, azért fogyott el olyan gyorsan az az egy palack! :D Igen, igazad lehet, mindent fújtam, cukimérőt és mobilokat is sűrűn, most hogy így visszagondolok! A Bradoplus viszont bírja, az első palack és most leszek...
  18. umbra08

Cukorbeteg gyermek

Az RTL klub híradóban ma is téma volt az óvodai elhelyezés.
  19. umbra08

Insulinpumpa

Én ezt nem értem, nektek miért nem fogy annyira. Ha jól emlékszem, mi is Egisept-et vettünk a legelején, de iszonyatosan gyorsan elfogyott, nagyon drágának találtam így, aztán találtam rá a Bradoplus-ra, amit azóta is használunk.
  20. umbra08

Tesztcsíkok

Na várjál Kata, én a bruttó térítési díjat fizetem, tehát 3* 1.723.-Ft, azaz 5.169.-Ft-ot hagyok ott 3 dobozért. Rosszul tudtam, nekem azt mondták, hogy féláron veszem.
  21. umbra08

Tesztcsíkok

A minitalin beszélgetve felmerült a következő kérdés. Mi az Xceed-et használjuk mindig, annak csíkjára nincs a kapható max. támogatás, hanem csak 50%. (5.200.-Ft körül veszem a 3 dobozt). Igen ám, de akkor ez nem azt jelenti, hogy mivel nem közgyógyos támogatással veszem, tehát akkor bármikor...
  22. umbra08

Insulinpumpa

Több mint egy évig minden OK volt (2x Betadine, 2x Bradoplus)? Biztos, hogy a szerelék "gyengébb", az új doboz felbontása óta van. Nem rég kaptunk egy új adag szereléket, azóta van ez.
  23. umbra08

Insulinpumpa

Annyi azért még hozzátartozik, hogy nem a 2. napon ázik le, hanem még a csere napján, szóval nem az a leázás oka, hogy esetleg sokáig hagynám bent. Na, megyek Tökmaghoz, mert meztelen szaladgál, pumpi nélkül, olyan édes... élvezi
  24. umbra08

Insulinpumpa

Én most már biztos vagyok benne, hogy az új doboz szerelék a rossz!! Most is leázott!!! A fra...cba!! Olyan édes volt Tökmag, pupa, pupa!! Kiabált és a kezében volt a kádban! Pedig nem volt olyan sokáig a vízben, na jó, fél órát, de nyáron 2 órát fürdött kint! .... és egyáltalán nem tettem...
  25. umbra08

Insulinpumpa

Mivel olyan "nem szeretem dolog", így mi sokszor toljuk estére sajnos - annak ellenére, hogy nekünk is a délelőttöt mondták. Sőt, ha nagy a hiszti, akkor van, hogy 3. nap cserélünk, de 1x már volt, hogy 4. napra. Ezt most bevallom. Tudom, nem kellett volna, de már bele vagyok fáradva, nem...
  26. umbra08

Cukorbeteg gyermek

Felháborító? Dühítő! Egyszerűen gyomorgörcsöm lett attól, amit mondott! Kíváncsi lennék, hogy mit szólna ez a szívtelen fickó, ha az ő gyereke lenne diabos?? :mad:
  27. umbra08

Kipróbált édesség receptek

Szia Gabibaba! Nekem biztos, hogy javasoltátok, hogy ilyet vegyek! Jelentem, még akkor beszereztem, szilikonosat vettem, kettőt is, de köszi, hogy szóltál!! Üdv umbra
  28. umbra08

Érdekes cikkek, hírek, kísérletek

Lehet, hogy közel a megoldás? http://www.hazipatika.com/topics/diabetesz/news/?nid=33902
  29. umbra08

mindenkinek

Köszi Misi!
  30. umbra08

mindenkinek

Tudja valaki, hogy mennyi CH-t tartalmaz a POMELO? Köszi
Oldal tetejére