A keresés eredményei

1. umbra08

Insulinpumpa

Utána néztem a neten. A www.3med.hu honlapon találtam ezt a Tegaderm tapaszt, amit te Meli említettél. Az a baj, hogy darabra nem lehet venni, csak egész dobozzal. Én a 6x10-est néztem ki, hogy jó lenne a Medtronic szerelékre, de így megvenni nagyon drága! 14.687.-Ft. HÚÚÚÚ
  2. umbra08

Insulinpumpa

Szia Meli! Tegnap vettem a gyógyszertárban Cutiflex nevű tapaszt, ránézésre jónak tűnik. Master-Aid termék. Még nem próbáltuk korábban, én most ezzel kísérletezem majd. Csak sajnos kicsit vettem, 7x5 cm, nem takarja szerintem rendesen. Az eggyel nagyobbal viszont az a baj, hogy már túl nagy...
  3. umbra08

Babázhatok

Kedves Poe! Gratulálunk, nagyon-nagyon sok boldogságot kívánunk a Babáknak, jó egészséget és nagyon sok örömet az egész családnak!!! Nagyon szépek a csajszik!!!!! Pusz: Tökmag és Umbra
  4. umbra08

Kipróbált édesség receptek

Cseppentős, igen. Háát, fekete címkés, zöld levél rajta. Na, jól bevásároltam! Hónapok óta tervezem, hogy veszek Stevia-t, erre nem a legjobbat. :mad: :rolleyes: :D
  5. umbra08

Nem tudom, van-e édesítőszeres topic..... én most ide írnék. Vettem Stevia-t. Bioboltba mentem, cseppet akartam venni. Az eladó javasolta, hogy vegyek Steavia szirupot, az most akciós, csak annyi a különbség, hogy kicsit sziruposabb és nem annyira híg, átlátszó. Nos, megvettem 2.500.-Ft-ért...
  6. umbra08

Épp el akarom kezdeni, hogy megkeresem a tavalyi talis (és idei) fagyi receptjét, erre látom 2 napja Misamaci újra bemásolta!! :hurra: Hála neked Misamaci, köszönjük szépen, nagyon finom volt, Tökmag imádta, úgyhogy hajrá! 1-2 napon belül megcsinálom! Köszi! :D
  7. umbra08

Cukorbeteg gyermek

Nálunk a kölesgolyó gondot okoz. Megkértem a rokon anyukát, hogy ne vegye elő. Szerintem meg lehet beszélni a barátnőkkel, hogy amikor együtt vagytok legyen rátok tekintettel és ne nasiztassa a gyermekeit. Ha a te gyermekednek tűrni kell, le kell mondania kajákról, napi szinten találkozik "nem"...
  8. umbra08

Cukorbeteg gyermek

Bocs Tubi, hogy nem jelentkeztem, nincs gépem, tesómtól írok. Szóval, mi már többször Müller (diat) tejberizst vettünk. Van simában, meggyes és fahéjas. Imádja Tökmag a fahéjasat és én is. Isteni!!! Együtt eszük. :-))) Illetve mi is szoktunk natúr joghurtot gyümölccsel keverni és túrót is...
  9. umbra08

Cukorbeteg gyermek

Vacsira még példák: lecsó spagetti (bár ez lehet, hogy felelős az akkori éjszakai magas cukiért), paprikáskrumpli :-)) halrudacskák pogácsa múlt héten vmikor , dédi sütötte (cuki szerintem tőle éjjel tőle 16!!!), fasírt (nagyon kevés zsömlével) hurka (már elfogyott, télen ettünk) sült husi...
  10. umbra08

Cukorbeteg gyermek

Húúú, miket írsz Timi, ti ilyen fincsi dolgokat esztek??? Pogácsa, lángos, gofri????? Nekem borzasztó tapasztalataim vannak a pogácsával és lángossal kapcsolatban. Olyan cukikat produkálnak (lángost 1x próbáltuk, pogit többször), hogy csak na!! Dobnak órák múlva! Gofri??? Na, kell majd...
  11. umbra08

Országos Diabétesz Programok

RTL Klub híradóban volt. Holnap reggel (ha minden igaz de. 10 óra körül) pedig az MTV1-en lesz valami a rendezvényről.
  12. umbra08

Cukorbeteg gyermek

Én Hohes C Mild J. narancs (100%) adok hipóra, majd utána kenyeret.
  13. umbra08

Cukorbeteg gyermek

Szia Tubi! Egy véleményen vagyok Christinával, én sem venném a kezembe. Azaz vettem, megböktem vele a sajátomat nemrégen. Szerintem a Multiclix a legjobb, végezz pár tesztet magadon összehasonlításként, melyik bökő fáj jobban. Szerintem adj még egy esélyt a Multinak. Cukimérés: Mi is nagyon...
  14. umbra08

Lábápolás

Köszi a tippet Zsuzsi, utána nézek ennek a lézeres dolognak!
  15. umbra08

Cukorbeteg gyermek

Bocs, azt hittem korábban nem ment el, lemerültem.
  16. umbra08

Cukorbeteg gyermek

Szia Tubi! Én még csak ott tartottam, hogy Ricsi megszületett, édes kisbaba. Nem tudtam, hogy nehéz helyzetbe kerültetek, csak most olvasom. Sok erőt és kitartást kívánok! Mi a Milupa Milumil 3. (sima) tápszert isszuk, előtte a Milupa HA-t itta Tökmag. Igen, nagyon dobta Tökmag cukrát...
  17. umbra08

Cukorbeteg gyermek

Szia Tubi! Én még csak ott tartottam, hogy Ricsi megszületett, édes kisbaba. Nem tudtam, hogy nehéz helyzetbe kerültetek, csak most olvasom. Sok erőt és kitartást kívánok! Mi a Milupa Milumil 3. (sima) tápszert isszuk, előtte a Milupa HA-t itta Tökmag. Igen, nagyon dobta Tökmag cukrát az...
  18. umbra08

Lábápolás

Értem, köszi a segítséget Lizzi! Úgy csinálom, ahogy mondod!
  19. umbra08

Cukorbetegség csecsemőkorban??!!

Elmélet megdőlt. :-( Koraszülött kontra cukorbeteg. Kriszta, úgy emlékeztem, hogy Gergő koraszülött volt! Öregszem. :) Amúgy Tökmag is "jó passzban volt" születésekor, ő is azonnal szopizott és ahhoz képest, hogy előbb jött, 3.250 gr volt. Nagyon szépen fejlődött, 1 hónap 1 ruhaméret...
  20. umbra08

Lábápolás

Segítenétek nekem? Sajnos Tökmagnak megint nagyon durva körömágy gyulladása van. Már a cukorbetegsége elején kijött, azaz 3 hónapos korában. Most 2 éves, de sajnos gyakorlatilag mondhatom, hogy mindig be van gyulladva azóta a 2 nagylába ujja, csak hol kevésbé, alig észrevehetően, hol meg nagyon...
  21. umbra08

Cukorbetegség csecsemőkorban??!!

Mi is kiküldtük Tökmag vérét genetikai vizsgálatra Angliába, konkrétan a KCNJ11 génmutációra irányult a vizsgálat, ami sajnos negatív lett. Nagyon reménykedtem, de sajnos Tökmagnak nem ezek az eltérések vannak. Tímeácska bemásolt oldalát ismerem. Tökmag is mondhatni koraszülött volt. 32. héten...
  22. umbra08

A mai napom apró öröme...

Húú, de le vagyok maradva! Ezt a Témát nem nagyon szoktam olvasni. Kedves Poe! Kicsit megkésve, de annál nagyobb szeretettel kívánunk mi is NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK ÉS SOK ÖRÖMET, EGÉSZSÉGET A GYEREKEKHEZ!!!!!!!! Tökmag és Umbra
  23. umbra08

:rohog: :rohog: :rohog: :rohog:
  24. umbra08

Insulinpumpa

Egy ideje elkezdtük a karjába is szúrni Tökmagnak, már 2x is görbült a vége, láttam, amikor kihúztam a kanült cserekor és a cukija is emiatt lehetett akkor magas. (Medtronic)
  25. umbra08

A nap vicce

:rohog: :rohog: :rohog:
  26. umbra08

Megkaptuk mi is a Dr.Infót az új címünkre! Köszi Ildi!
  27. umbra08

Cukorbeteg gyermek

Tehát akkor van 1 évem, hogy beszerezzem a dokitól az igazolást a tartós betegségről, addig úgyis többször megyünk hozzá. Kérem "simán" a GYES-t, aztán majd ha hosszabbítani akarom, beszerzem a dokitól az igazolást. Nem akarom bevinni személyesen az igénylőlapot, Apukát sem küldöm, ne...
  28. umbra08

Cukorbeteg gyermek

GYES igénylése Sziasztok anyukák! Segítséget kérnék tőletek! Lassan meg kell igényelnem a GYES-t. Megnéztem a neten, hogy milyen formanyomtatvány kell hozzá és miket kell csatolni. Igényelhetem 2-3 éves koráig, de már egyből elintézhetem gondolom 1o éves koráig. Így logikus, vagy nem...
  29. umbra08

Insulinpumpa

Nem, nem akarunk vele vízbe menni, csak gondoltam, ha kicsit pancsizik a víz szélén, vagy homokozik, akkor a vízálló tokkal biztonságosabb.
Oldal tetejére