A keresés eredményei

1. umbra08

Cukorbeteg gyermek

Timi helyettem is megírta, amit én akartam...
  2. umbra08

Cukorbeteg gyermek

Jajj Molli, vigyázzatok magatokra!!!
  3. umbra08

Cukorbeteg gyermek

Így fogom csinálni, köszönöm! :cool:
  4. umbra08

Cukorbeteg gyermek

:cool: :cool:
  5. umbra08

Cukorbeteg gyermek

Szia Tubi és Timi, Köszi a válaszokat! Én C vitamint adok Tökmagnak napi szinten 10 cseppet, de most, hogy beteg (torka, vírus, köhög) 15-20 cseppet is adok neki belőle. Minden nap kapja (mikor nem felejtem el) a D vitamint. Igen, Szépalmán mondta Blatniczky doktor, hogy egy cukorbeteg gyermek...
  6. umbra08

Cukorbeteg gyermek

Sziasztok, érdeklődni szeretnék, hogy ki milyen multivitamint (vagy egyéb vitamint) ad (ha ad) cukorbeteg gyermekének? Köszi
  7. umbra08

Cukorbeteg gyermek

A válaszom, de IGEN, mindig, folyton, állandóan... Később folytatom.
  8. umbra08

mindenkinek

Kedves Fórumtársaink, Diab Talisok! Nagyon Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánunk Nektek és Családotoknak! Tökmag és családja
  9. umbra08

A mai napom apró öröme...

Gratulálunk a diplomádhoz Poe! Tökmag és Umbra
  10. umbra08

A mai napom apró öröme...

Öööö..., gyönyörű, csodálatos, hihetetlen,..... jajj, más szó nem jut az eszembe... és még annyi, hogy gratulálok!!!!! Nagyon ügyesek vagytok, ti tudtok valamit!!! :cool: Na jó még egy, irigykedem... :D
  11. umbra08

Insulinpumpa

Koszonom a hozzaszolasokat Mindenki velemenyet szivesen meghallgatom, hisz azert irt irtam ide. Nem sertodok meg senki velemenyen, sot koszonom, hogy idot syakitotok ram. nincs gepem, net lassu, nemsoka jelentkezem umbra na i
  12. umbra08

Insulinpumpa

Igen, ez így van Timi, minden, mindig, egész nap a pumpakörül forog. Igazából eddig azért nem ütközött ez annyira ki, mert vastagabban, melegebben öltöztünk, csak most, hogy kisgatyában, esetleg póló nélkül, alkalomadtán kicsi időre meztelenül akar szaladgálni, ekkor a nagyon macerás az egész...
  13. umbra08

Insulinpumpa

Belövésnél egyébként sorban haladunk, egyik kar, másik kar, egyik combi, mésik combi. ű Be vagyok kattanva, hogy penezni kellene.
  14. umbra08

Insulinpumpa

Elegem van a pumpából! TTudom, hogy az segíti kicsi Tökmagom életét, de mostanában nagyon megkeseríti a mindennapjainkat. Timi Bogis blogjában már leírtam, hogy mennyi mindenben akadályoz, gátol minket, milyen nehézségek vannak mostanában a pumpával, de talán a legnagyobb gond mégiscsak a...
  15. umbra08

Állatságok- Állatkák, Növénykék, Ízeltlábúak, Egysejtűk és Tsaik :-)

Szabadítsatok meg légyszi 6!! macskától!!! - 4 kicsi macsek (kb. 2 hónaposak), 2 vörös csíkos (szépek, aranyosak), 2 sötét csíkos. - Továbbá 2 vörös csíkos nagyobb macska (azt hiszem kb. most lesznek 1 évesek), A két nagy lány, az tuti :-))), mert az egyiké a 4 kicsi macsek. INGYEN elvihetők...
  16. umbra08

Insulinpumpa

Na megkeresem Tökmagot és (ha hagyja :) ) megnézem!
  17. umbra08

Insulinpumpa

Szerintem együtt nézegettük és arra jutottunk, hogy mindenkié repedt, akkor ennek így kell lennie, az tulajdonképpen nem is repedés. Akkor most mi van? :mad: A miénken a repedés nem csak az egyik sarkában van ám!
  18. umbra08

Insulinpumpa

Helló Pumpás! Megkérdezhetem, hogy miért?
  19. umbra08

Insulinpumpa

Sziasztok, Nekünk is megvolt az eddigi legdurvább hipónk: 1,4 ! Borzasztó volt, nem tudom elfelejteni, nagyon sajnálom, hogy így történt. Szombat délutáni alvás, Tökmag jót alszik, nem keltem fel, hisz megyünk vendégségbe, úgyis estig (21-22:00) maradunk majd biztosan. Ha cukit mérek...
  20. umbra08

Cukorbeteg gyermek táborozása

Szuper! :cool:
  21. umbra08

:cool: :cool: :cool: :hurra:
  22. umbra08

Szia Timi! Erre a táborozásra nagyon kíváncsi leszek! Remélem minden rendben lesz Mátéval és a cukikkal! Szerintem legjobban te és a tanító néni fogtok izgulni, Máté nem hiszem! :rohog: Majd én is várom a beszámolót és júl. 11-től együtt izgulunk veled! :cool: Tudom, hogy nem ehhez a témához...
  23. umbra08

Cukorbetegség csecsemőkorban??!!

Igen, valószínű... :(
  24. umbra08

Cukorbetegség csecsemőkorban??!!

Kedves Pannianyu! Üdvözöllek köztünk! Reméljük, hogy sok mindenben tudunk majd nektek segíteni. Ha tudod, légyszi olvasd vissza ezt a topicot és a Cukorbeteg gyermek címűt is, biztos hasznos lesz számodra. 10 feletti cukroknak én sem örülök, de sajnos gyakran becsúsznak. Én is úgy gondolom, ha...
  25. umbra08

Insulinpumpa

Jó nyaralást Meli!!!
  26. umbra08

Vércukor érték HbA1c

Én már annyit gondolkodtam a 1,5 év alatt, hogy elfogyott az agyam... :D Mostanában szinte minden nap van 2-essel kezdődő cuki és nagyon magas is. Szegény gyerek, mi lesz így? Miért nem ad Isten 1 hét szünetet, hogy kipihenjem agyilag magam? :mad: Nagyon félek a szövődményektől... :(
  27. umbra08

Vércukor érték HbA1c

Mi is, mi is! Mikor kezdődik a suli?? Így 21-es cuki után, mi is beiratkoznánk!! :-))
  28. umbra08

Insulinpumpa

Húú, köszi Kriszta, hogy írtál!! Akkor a Tegaderm most felejtős. Maradok annál, amit a gyógyszertárban vettem.
  29. umbra08

Babázhatok

Kedves Zsuzsa! Gratulálunk! Mi is kívánunk nagyon sok boldogságot és jó egészséget babának, mamának és az egész családnak!! Tökmag és Umbra
  30. umbra08

Insulinpumpa

Ha már utána kérdeztem, leírom ide, mit tudtam meg. Ennél a 3med-nél lehet kapni Budakeszin a Tegaderm filmtapaszt. A 6x7 cm-es lenne szerintem a tuti nekünk a szerelékre. Ezen nincs nedvszívó párna középen, csak a film. 100db/doboz 8.400.-Ft+áfa H-Cs: 8-16-ig vannak, pénteken csak 14-ig...
Oldal tetejére