A keresés eredményei

1. umbra08

Fórumfrissítés - Január 31 este 10

Köszönet Be tudok lépni végre! Köszi!!! :hurra:
  2. umbra08

Cukorbeteg gyermek

Köszi, majd próbálkozunk! :cool:
  3. umbra08

Cukorbeteg gyermek

Végre valamiben szerencsénk van, mi? Végre. Na, akkor most már elhatározom, hogy fürcsikor tisztítunk! Igaz, mindig elhatározom, csak az a baj, hogy nem nagyon merem, meg ő sem igazán engedni. Ilyenkor szólok apának, gyere, de ő nem akarja. :mad: :mad: Na, most akkor apát kell megnevelni...
  4. umbra08

Cukorbeteg gyermek

Így lesz, védőnőhöz viszem holnap, a dokinénink is ott lesz és egyben valószínű, hogy beadatom neki a h1n1 oltást is. Egyébként még még az is hozzá tartozik az igazsághoz, hogy pár hónappal ezelőtt felhúzta neki a diabetológus, semmi gond nem volt a fütyijével, szépen feljött. Köszi...
  5. umbra08

Cukorbeteg gyermek

Értem, igen, többen tanácsolták azt, hogy nem kell erőltetni, mint azt, hogy kell próbálkozni. A dokink még korábban felhúzta neki, nem volt probléma, én viszont otthon nem szoktam hozzá nyúlni. Volt mostanában egy-két próbálkozás, mióta piros a fütyije - gondolván megmossuk rendesen és akkor...
  6. umbra08

Cukorbeteg gyermek

Fütyi kérdés Tökmag fütyije már régóta (azaz vissza-visszatérően) piros. Már régen kérdezni akartam, hogy szerintetek a cukitól van? Másnak is volt már ilyen problémája? Hogyan kezeljem? Kamillatea? Aloe Vera? Másik dolog. Hogy is kérdezzem. Hol ezt hallom, hol azt. Kire hallgassak? Le...
  7. umbra08

Cukorbeteg gyermek

Úristen!! :o :rohog:
  8. umbra08

Insulinpumpa

Szia! Nekem pici fiam van, neki mindig ugyanott van - éjjel is - a derekán. Simán forog vele, nem tudom, hogy zavarja-e, mert még nem tud beszélni. Talán nyomhatja szegénykémet, de ez ellen sajnos tenni nem tudok, mellé nem rakhatom. A lényeg, hogy emiatt (csak el ne kiabáljam) gondunk még...
  9. umbra08

Insulinpumpa

Leázott szerelék Ma volt harmadik este, hogy fürcsi után/közben leázott a szerelék. Nem tudom, hogy mitől lehet, keresem az okokat: 1. Új doboz szereléket kaptunk a napokban. 2. Új tusfürdőt használtam, nem babás Johnson tusfürdőt, mint eddig (elfogyott épp), hanem az én saját Baba márkájú...
  10. umbra08

Cukorbeteg gyermek

Hát nagyon remélem! :cool:
  11. umbra08

Cukorbeteg gyermek

Olyanok vagyunk mint a Mézga család, vagy csak nem nőttünk fel a gyerekneveléshez és még mi is gyerekek vagyunk? Nem tudom, anyukám azt mondja, hogy ez nagyon gáz, amiket művelünk. :D
  12. umbra08

Cukorbeteg gyermek

Szia Sándor! Volt két hasonló próbálkozásom, csak lehet, hogy túl drasztikusra sikerült az egyik, hirtelen felindulásból és szerintem azt hitte a gyerek, hogy az anyja megőrölt. Az első light-os volt, nem használt. Egyszerűen lelocsoltam a fejét vízzel a cumisüvegből. Meg sem hatotta, igaz...
  13. umbra08

Cukorbeteg gyermek

Van úgy, hogy mérek 8,0-9,0 körüli értéket 23:00-0:00 körül, aztán 4:00 körül hipo, de aztán egy másik nap szintén ugyanebben az időben, ugyanennyi cukit mérek, de akkor felmegy 10 fölé. Két egyformának gondolt nap és mégis különböző éjszakai cukik. Ilyenkor persze leülök agyalni, hogy valószínű...
  14. umbra08

Cukorbeteg gyermek

Igen, az anyósom azt mondja, hogy a férjem ugyanilyen volt, de ezt mondja a sógornőm is és az egész asszony had a családban. Csak a férjem nem ismeri be.....
  15. umbra08

Cukorbeteg gyermek

Nem értem. Miért bántottál volna meg bárkit is? Többgyerekes, tapasztaltabb anyuka segíteni próbált az éjszaka közepén egy "első gyerekével küzdő" (idegileg már kimerült :rohog: ) másik anyukának. Személy szerint én minden tanácsot elfogadok, csak javuljon már meg ez a kölyök és legyen vele...
  16. umbra08

Cukorbeteg gyermek

Azért nem lehet lazábban venni, mert itt a legnagyobb baj (öltözködésről beszélek), hogy egyszerűen fizikailag képtelenség felöltöztetni. Nem lehet vele 1-ről 2-re jutni. Eldobja magát, befeszít, vagy épp elhagyja magát, veti le vissza a ruháját és közben úgy ordít, mint akit ölnek. Szóval úgy...
  17. umbra08

Cukorbeteg gyermek

A kisgyerekes anyukák miért nem alszanak már??? Miért vagyunk mi még gép előtt??!! :rohog: Egyébként valamelyik nap megkérdeztem Tökmagot, hogy hisztiztél ma? És utánozta játékosan!! Azt a mindenit! Ez a gyerek nem hülye, csak engem vesz hülyére! :rohog: Na, majd az 5. gyereknél, majd...
  18. umbra08

Cukorbeteg gyermek

A férjem unokatesója szintén kisebb, mint az átlag, azaz kisebb, mint a család többi tagja. Egészséges, semmi gond vele, csak alacsonyabb. Kb. 4. vagy 5. osztályos volt, amikor egy csajszi megkérdezte tőle kedvesen, hogy "Tudsz már olvasni?" Biztos nincs semmi gond Péterrel sem, hisz...
  19. umbra08

Cukorbeteg gyermek

A másik lányod neve Hédi? Hanna és Hédi?! Nagyon szép nevek így együtt! Nagyon tetszik! Olyan jól hangzik.
Oldal tetejére