A keresés eredményei

1. [No title]

[No title]

2. [No title]

[No title]

3. pumpás

Comment by 'pumpás' in album 'Album : ..'

Album Images 2
  4. [No title]

[No title]

5. [No title]

[No title]

6. [No title]

[No title]

7. [No title]

[No title]

8. Album : ..

Album : ..

Album Images 1
  9. [No title]

[No title]

10. pumpás

Insulinpumpa

Lehet hogy ők előbre vannak mint mi!
  11. pumpás

Insulinpumpa

OmniPod már csak három egyszerű lépésben a szállítás. Nap mint nap használja a PDM ellenőrizni a vércukorszintet, kínálna további inzulin, vagy módosíthatja az inzulin a szükséges beállításokat. Amikor itt az ideje változtatni a Pod, egyszerűen vegye ki és alkalmazza egy újat. Ez tényleg ilyen...
  12. pumpás

Insulinpumpa

Összehasonlítása inzulin Szivattyúk: a OmniPod vs hagyományos inzulin pumpák. Akár már egy vagy éppen tanulni inzulin pumpák, jó tudni, hogy a lehetőségek. A világ első cső nélküli rendszert, OmniPod szállít minden előnyét szivattyú kezelés miközben kiküszöböli a kérdések közül sok...
  13. pumpás

Insulinpumpa

A mindössze két felhasználóbarát alkatrészek A OmniPod rendszer teszi cukorbetegség sokkal kisebb része az életed. A Pod Viseljen a kicsi, diszkrét, vezeték nélküli inzulinpumpa kézbesíteni az inzulin nélkül lövések vagy cső. Nem cső gubanc, kusza vagy ruha körül, az első teljesen tömlő...
  14. pumpás

mindenkinek

Pedig nagyon finom....
  15. pumpás

Insulinpumpa

Rosz a pumpa trénered.Az én trénerem maga is pumpás és azt mondhatom hogy napi kapcsolatban vagyunk egymással.
  16. pumpás

Insulinpumpa

A Roche-nál van a Subito nevű okító program kezdő pumpásoknak, ami 4 napos. Hosszabbról nem tudok. A Medtonicnál vannak oktató napok.Általában havonta-kéthavonta 4-5 óra alkalmanként Debrecenben amit jó dolognak tartok.
  17. pumpás

Fórumfrissítés - Január 31 este 10

Köszönöm Sidike és Goyo!:dr_24:
  18. pumpás

Szólánc

morcos
  19. pumpás

Asszociációs játék- Gondolattársítás

Gyurcsány Ferenc
  20. pumpás

Szólánc

erkély
  21. pumpás

Ünnepeljünk!

"Megint egy nappal öregebb lettél, a mosásban kicsit összementél. De ne búsulj, jön még télre tavasz, 49:dr_161: éves is csak egy évig maradsz!" Sok Boldog Születésnapot Kivánunk!!
  22. pumpás

Asszociációs játék- Gondolattársítás

elvonókura
  23. pumpás

Ünnepeljünk!

A nap az égen is Neked ragyog, Hisz ma van a születésnapod. Rövid ez a pár sor, de benne van a lényeg, Senki sem szeret úgy, mint mi szeretünk téged. Boldog Születésnapot Kivánunk!!
  24. pumpás

mindenkinek

Szia Eszter! Jelentem kitöltöttem én is.
  25. pumpás

mindenkinek

Néhány hete az Egyesült Államokban riasztó adatok jelentek meg a cukorbetegség terjedéséről. Elbert S. Huang és munkacsoportja a cukorbaj kezelési költségeinek változásával foglalkozott és számításaik szerint a cukorbetegek száma az USA területén a következő 25 évben megduplázódik, a betegség...
  26. pumpás

mindenkinek

Nálam sem használ.....
  27. pumpás

Közgyógyellátási igazolvány

Jár még hozzá GLUKAGON injekció,vizelet tesztcsik,ha jol tudom 60 db tű,Gyógycipő évente irható,orthopedián irják fel.
  28. pumpás

Insulinpumpa

A Medtronic részét beválalom....:rohog:
  29. pumpás

Ünnepeljünk!

B.ú.é.k.Mindenkinek!!!!
  30. [No title]

[No title]

Oldal tetejére