A keresés eredményei

1. pumpás

A mai napom apró öröme...

:rohog: Be hát... hazaértem...:hurra:itt vagyok othon...:rohog:
  2. pumpás

Soha nefeledd a Goglííí a barátod!!:):hurra:
  3. pumpás

Beszéltem a Katával!!!!!!
  4. pumpás

Asszociációs játék- Gondolattársítás

szilveszter
  5. pumpás

Szólánc

akaszt
  6. pumpás

Ünnepeljünk!

Szilveszter alkalmából nem kívánok nektek egyebet, csendes lépteitek kísérje szeretet.Szívetekben béke, lelketekben nyugalom,legyetek boldog a következő 365 napon!B.U.É.K.! Pumpás család.
  7. pumpás

Nekem meg már ma sem kellett melóznom....
  8. pumpás

A nap vicce

Az indián törzsfőnök odaáll a törzse elé: - Hát, van egy nagyon rossz hírem, és egy jó, melyikkel kezdjem? A törzs tagjai azt mondják, hogy kezdje a rosszabbikkal... - Az a helyzet, hogy a táborunk köré költöztek a cigányok. - Ajajajajaj.... ...- És mi a jó hír? - Olyan az ízük, mint a...
  9. pumpás

Ünnepeljünk!

Békés,Boldog karácsonyt kivánunk mindenkinek!! Havazik, havazik… Meg sem áll tavaszig. Tán az egész világ Hó alatt aluszik. Hó alatt aluszik, Pilláját se nyitja, Hó alatt aluszik Kertünkben a fűzfa. Álmában barkát bont; Csupa fehér bársony… Azt hiszi tavasz van, S itt van a karácsony. Itt...
  10. pumpás

mindenkinek

sörtartalmu üditő ital....:hurra:
  11. pumpás

mindenkinek

Na erre találták fel a citromos sört.Amennyire felvinné a sör tisztán a citrom annyira le is viszi ami a palackozott sörben van.:hurra:
  12. pumpás

Ünnepeljünk!

Sok boldog születésnapot kivánunk mi is.
  13. pumpás

Szólánc

űr....
  14. pumpás

ellenség
  15. pumpás

Szólánc

egres
  16. pumpás

Comment by 'pumpás' in album 'Album : képek'

Album Images 8
  17. [No title]

[No title]

18. [No title]

[No title]

19. [No title]

[No title]

20. [No title]

[No title]

21. [No title]

[No title]

22. pumpás

A nap vicce

RÉSZEG-MAGYAR szótár - Méezsör. - Szeretnék még egy (utolsó) sört kérni. - N'düzed. - Kérem adjon tüzet, legyen szíves. - Gyogizsdzsaj. - Nagyon vonzónak találom Önt, kisasszony. - Möfaszan. - Bocsánat, nem értettem amit mondott. - Huubaze. - Sajnos úgy érzem, hogy rövidesen rosszul leszek. -...
  23. pumpás

A nap vicce

Egy pasas felszed egy nőt, hazaviszi a lakására. Levetkőznek, a nő meglátja, hogy a pasasnak bizony nincs nagy oka a büszkeségre, megkérdi: - És mit gondolsz, ki fog azzal a kisméretű micsodáddal kielégülni? - Hogyhogy ki? Hát én
  24. pumpás

A nap vicce

Esküvője után kérdezik Kovácsot a kollégái: - Na, milyen a házasélet? - Tudjátok, hamarosan megáld minket az Isten egy pufók, visító, fogatlan teremtménnyel. - Csak nem babát vártok? - Nem, anyósom hozzánk költözik.
  25. pumpás

A nap vicce

Egy fickó odamegy a discóban egy csajhoz és megkérdi: - Bocsi, de véletlenül nem Google-nek hívnak? - Nem, de miért kérded. - Mert benned megvan minden, amit keresek.
  26. pumpás

A nap vicce

A ház előtt kisfiú ágaskodik. Nem éri el a csengőt. Arra jön egy szerzetes, jóságosan segít neki és megnyomja a csengőt. - Köszönöm pap bácsi, de most aztán szaladjunk!
  27. pumpás

A nap vicce

A nyomozó kérdi a csinos titkárnőt: - Hölgyem, nincs valami ötlete, hogy miért ugrott ki a főnöke az ablakon? - Sajnos nincs. Pedig olyan kedves ember volt. A múlt hónapban vett nekem egy igazi szőrmebundát, a múlt héten egy sportkocsit, ma pedig egy igazi gyémántgyűrűt! Aztán azt mondta...
  28. pumpás

A nap vicce

Egy falusi család először utazik nagyvárosba, és egy elegáns szállodában szállnak meg. Mindent megcsodálnak a hotelben, különösen a lift kelti fel a figyelmüket. A fiú megkérdezi az apjától: - Apu, ez meg mi? - Fogalmam sincs. Még sose láttam ilyet. - jelenti ki az apa. Ahogy ott álldogálnak...
  29. pumpás

Belügyminiszter
  30. pumpás

1;Találkoztam személyesen Juditszinnel :hurra::hurra: 2;Semmi elváltozás a szememben 27-év diab után.:rohog::rohog:
Oldal tetejére