A keresés eredményei

1. pumpás

A nap vicce

Szent Péternél egyszerre három ember jelentkezik felvételre. Péter úgy gondolja, elobb meghallgatja az embereket hogy hogyan haláloztak el. Az első elkezdi: -Megyek haza és benyitok az ajtón. Látom hogy a feleségem anyaszült meztelen, és épp magára kap egy pongyolát. Rögtön tudtam hogy mi...
  2. pumpás

A nap vicce

A mennyország kapuja elott száz asszony várakozik bebocsátásra. Egyszerre kilép a kapun Szent Péter, és így szól: - Azok akik megcsalták életükben a férjüket nem jöhetnek be! Távozzanak! Kilencvenkilenc asszony megfordul és elmegy. Csak egy marad a kapu elott. Szent Péter utánuk kiált: - Hé...
  3. pumpás

Asszociációs játék- Gondolattársítás

jakuzzi
  4. pumpás

Szólánc

ajándék
  5. pumpás

nevetés
  6. pumpás

film
  7. pumpás

Szólánc

amire
  8. pumpás

Ünnepeljünk!

Katalin napi köszöntő Katalinnak viszünk ma virágot, jellemző rá tisztaság, erény. Születéskor ki e nevet kapja, vezérli azt mindig új remény. Ő igaz nő, tudja is a világ, mily hűséges, boldog, Katalin, Odaadó jelleme van neki, segítene mindig valakin. Mert Katácska sohasem butácska, okos ő és...
  9. pumpás

A nap vicce

Gépjárműoktatók aranyköpései: - Indulás előtt legközelebb győződjön meg róla, hogy bent ülök-e a kocsiban. - A frontális ütközés nincs benne, az anyagban. - Kérem, tolatásnál ne térdeljen fel az ülésre. - A bekanyarodási szándékát legközelebb ne a hátsó ablaktörlővel jelezze! -...
  10. pumpás

A nap vicce

A bolha kijön a kocsmából, körülnéz és bosszankodik: - A fenébe! Ellopták a kutyámat!
  11. pumpás

A nap vicce

Új foglyot vezetnek be a zárkába. A cellatársa rögtön megkérdi: - Mennyi? - Húsz év. - Miért? - Egy kutya miatt. - Egy kutya miatt húsz év? - Igen, mert az a lökött kutya addig kapart a kertben, amíg kikaparta az anyósomat...
  12. pumpás

A nap vicce

Öreg bácsi beleharap az almába, mire ott marad a felső fogsora. Beleharap még egyszer, mire ott marad az alsó is. Eldobja az almát: - Nesze vazzeg, edd egyedül
  13. pumpás

A nap vicce

A Nyuszika a patak tükrében piros pöttyöket nyomogat az arcán. Arra sétál a Róka. Jót mosolyog a látványon: - Mi van Nyuszika! Pubertás? - Frászt. Sörét
  14. pumpás

A nap vicce

A pap egy tinédzser fiút gyóntat: - Atyám, vétkeztem szóban, tettben és gondolatban... Lefeküdtem egy lánnyal, pedig csak fél órája ismertük egymást... - Te vagy az, fiam? - Igen, én vagyok, atyám. - Na akkor mondd el nekem: ki volt az a lány? - Nem mondhatom el, atyám, vigyáznom kell a...
  15. pumpás

A nap vicce

A medve találkozik a nyuszikával. - Mit csinálsz nyuszika? - Elásom ezt az üveg pálinkát, 10 év múlva kiásom, akkor sokat fog érni! Másnap ugyanitt a rókával találkozik, aki szintén egy gödröt ás. - Mit csinálsz róka koma? - Elásom ezt az EDDA kazettát, 10 év múlva kiásom, akkor sokat fog érni...
  16. pumpás

A nap vicce

14. születésnapja alkalmából az apa elviszi magával a fiát vadászni. - A vadászatnál a legfontosabb, hogy képes legyél síri csöndben maradni. Várj meg itt, ne moccanj, ne szólj. Az apa elindul, majd kevés idő múlva vérfagyasztó sikítást hall. Visszaroha...n a fiához. - Mi a baj? Nem megmondtam...
  17. pumpás

Ünnepeljünk!

Sok Boldog Névnapot Kivánok é n is.
  18. pumpás

Szólánc

sikos
  19. pumpás

tömlöc
  20. pumpás

Szólánc

alvajáró
  21. pumpás

A mai napom apró öröme...

Csatlakozunk!!!!:rohog::hurra::dr_31::)
  22. pumpás

A nap vicce

Egy kisfiú ír egy levelet a Jézuskának: Kedves Jézuska, nagyon szegény családból származom. Kérlek, küldj nekem 10000 forintot karácsonyra! A postások nem tudják kézbesíteni, ezért kibontják. Megsajnálják a kisfiút és gyűjtést szerveznek, de csak 5000 forint gyűlik össze, ami...tovább »t el is...
  23. pumpás

Háttérképek Egy Csepp Figyelem Világnap

Most csak téged sikerült becsapni a többek már nemvették be...:rohog:
  24. pumpás

Szólánc

nád
  25. pumpás

bilincs
  26. pumpás

Szólánc

alkalmas
  27. pumpás

gyorshajtás
  28. pumpás

Szólánc

kéreg
  29. pumpás

Háttérképek Egy Csepp Figyelem Világnap

Sajnos le kell mondanunk a találkozót mert melóznom kell menni.Pedig nagyon rajta voltunk a dolgon hogy menjünk. Sajnáljuk hogy nem tudunk találkozni.:(
  30. pumpás

A nap vicce

Jetskivel át a Csendes-óceánon Ezt megnézném hogy ki megy át!!!!
Oldal tetejére