A keresés eredményei

1. dg

Cukorbeteg gyermek

Szia! Mi kezdetek óta keveréket használunk (2006 ősze óta). Most épp Humulint. Nagyon jól bevált. Vannak necces időszakok, de arányaiban véve elenyésző mértékben. A keverékek sok kis étkezéssel működnek jól. Egyénfüggő az egész!!! Az én gyerekeim ebben partnerek, így szeretik. Nem kell...
  2. dg

Cukorbetegség csecsemőkorban??!!

Hanna sem volt koraszülött. Ellenkezőleg: rendkívül elégedett voltam az eredménnyel! :-)
  3. dg

Vírusos agyhártyagyulladás

Kedves Gabi! Nagyon megrázó volt olvasni soraidat. Rendkívül örülök, hogy időben a megfelelő helyre kerültél, fantasztikus a barátnőd, akiben volt oly nagymértékű szeretet és törődés feléd, hogy aggasztotta a helyzet és lépett, s, hogy hősiesen kiálltad az egészet! Borzalmas lehetett Neked és...
  4. dg

mindenkinek

Moncsival kapcsolatban csak csatlakozom a fentiekhez: minden lényegeset elmondtatok. Bármi probléma felbukkanásakor a "társ" lelépése önmagáért beszél. Közvetve kapcsolódik ide: nem régen voltam a gyerekdiabetológián, és a beszélgetésünk errefelé terelődött a doktornővel. Ő mondta, hogy nagyon...
  5. dg

mindenkinek

Nagyon jó ötlet! :D Bocsi, de eltanulom és alkalmazni fogom: "nem csokibeteg, nem fagyibeteg" :D
  6. dg

Cukorbeteg gyermek

Nem tudok róla, hogy lenne a miénhez hasonló "közgyógy" igazolvány, de ahogy utaltak rá a többiek, teljesen más az egész eü. rendszer. A jogaitok biztos függnek majd a státuszotoktól is, amilyen címen ott tartózkodtok. Találtam egy ismertetőt az alábbi linken. Konkrét választ nem ad a...
  7. dg

Vércukormérők

És igen!! Benne vannak! :hurra:
  8. dg

Ünnepeljünk!

Nagyon boldog szülinapot kívánok, Poe! :dr_175:
  9. dg

Asszociációs játék- Gondolattársítás

szélvész
  10. dg

Szólánc

karalábé
  11. dg

Szólánc

kör
  12. dg

...ha én gazdag volnék! :dr_282::dr_28::dr_113::dr_173::dr_16::dr_346:
  13. dg

Szólánc

rönk
  14. dg

szerencse
  15. dg

Szólánc

nyalóka
  16. dg

Vércukormérők

Nagyon kíváncsi vagyok rájuk! Arra különösen, hogy ha az új Méry speciálisan magyar fejlesztés, akkor vajon ebben a fejlesztésben megjelenik-e majd valami azokból a kisebb-nagyob hibák kijavításából, amikről jóval korábban itt a fórumon írtunk!
  17. dg

Ünnepeljünk!

Boldog szülinapot kívánok! :)
  18. dg

Szólánc

molnár
  19. dg

Vércukormérők

Én is szoktam mérni másoknak, olykor-olykor, ha kérik. Ne emészd magad, ahogy fentebb Kata írta! Bármikor előfordulhat az ilyesmi. (Én például nem régen a délutáni inzulint felejtettem el beadni Hannának, 5 és fél év után először. Vendégség volt, zűrzavar, mértem, kicsit alacsony volt a cuki...
  20. dg

Ünnepeljünk!

kissé megkésve... Kedves Lizzi! Boldog szülinapot kívánok!!!
  21. dg

Cukorbeteg gyermek

Bocs, nem voltam egyértelmű: nekünk betanítás idején történt az, hogy nekem mint mamusnak, fizetnem kellett a (-z idegi alapon meg nem evett) ételért, míg a kórházi miliőt élveztük! :rolleyes:
  22. dg

Cukorbeteg gyermek

Annak idején, mikor Hannussal kórházban voltunk, a szállásért nem kellett fizetnem, de az étkezésért igen -- ez így rendben is van. Néhány hete bátyámék voltak a Heim Pálban, kis Botikának volt ott "egy kis dolga", és a szülőnek fizetnie kellett a szállásért, ha ott akart maradni -- vagy haza is...
  23. dg

Ünnepeljünk!

Szülinapos Ildi! Nagyon sok, boldog szülinapot kívánok!!!
  24. dg

Vércukor érték HbA1c

Pussz az ügyes fejetekre. Eztet váruk , és ez az, amit nem tudunk utánozni! :mrgreen:
  25. dg

Ünnepeljünk!

Nohát, a kis hamis! :-) Boldog szülinapot, pici Bogi! Máris egy esztendős vagy??? Tán sietsz valahová??? :-)
  26. dg

Szólánc

mumus
  27. dg

Ünnepeljünk!

Ildikó napra! Boldog névnapot kívánok! :dr_47:
  28. dg

Filmajánló

Igazán örülök!! :-)
  29. dg

Szólánc

nő.
  30. dg

Ünnepeljünk!

Csatlakozom az előttem szólókhoz! Köszönjük a kedves köszöntéseteket! :dr_39:
Oldal tetejére