A keresés eredményei

1. dg

Filmajánló

2011 nyarán: Cowboys & Aliens Nagyon kíváncsi vagyok, mert ez aztán (majdnem) mindent ötvöz, amit szeretek (sci-fi + western), nem beszélve a főszereplőről, aki -- nosztalgia ide vagy oda --, a nagy kedvencek között előkelő helyen van! Egy kis előzetes: <iframe title="YouTube video player"...
  2. dg

Szólánc

satu
  3. dg

Dühöngő, avagy ARÉNA! :-)

Az eldugott és elfelejtett dolgok hatalmas örömet tudnak okozni nekem is! Egyszerű dolog, és én egyre többször örülök naponta! :mrgreen:
  4. dg

Dühöngő, avagy ARÉNA! :-)

Hűha... Szerencsére nem láttam! :-D
  5. dg

Paleolit táplálkozás

Mostanában sokat mutatkozik e könyv szerzője a médiában. Érdekes lenne elgondolkodni a média felelősségén is, bár az egy másik topik lenne, tudom. Tömegeket jószerivel bármiről meg lehet győzni -- szerintem mindenkinek tucatjával jutnak eszébe erre példák, az élet bármely területéről.
  6. dg

Paleolit táplálkozás

És mi a jelszó? (szóljatok már, ha más se érti, olyan egyedül érzem, magam...) ;-)
  7. dg

Paleolit táplálkozás

Miért, hogy van? És ki mondta, hogy úgy jó, ahogy van?? csak nem lemaradtam valamiről (már megint...) :-)
  8. dg

Inzulin Rezisztencia IR

Szóval, hová??? :dr_128:
  9. dg

Inzulin Rezisztencia IR

Teki! Az önbelezésre csak ennyit: hová ájuljak???
  10. dg

Filmajánló

Az őrzők legendája (Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole) színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál animációs film, 100 perc, 2010 Elsősorban nagyobb gyerekeknek és mesét, animációs filmeket kedvelő felnőtteknek ajánlom ezt az alkotást. Nagyon szép látvány, hatásos zenei...
  11. dg

Filmajánló

Nagyon ígértes ajánlatokat olvasok itt, az utóbbi hozzászólásokban! Köszi mindenkinek, épp kezdtem kifogyni ötletekből!
  12. dg

Ünnepeljünk!

Boldog névnapot kívánok, kedves Zsuzsák, Zsuzsannák!
  13. dg

Cukorbeteg gyermek

Tudjátok , engem teljesen arcon csapott a hír azért, mert úgy tudtam és meggyőződésem volt, hogy egészségügyi okokra hivatkozva senki sehonnan (iskola, kollégium) nem küldhető el. Erre hivatkozni nem lehet.... Szóval , leesett az állam, hogy vállalta ez az óvoda azt, hogy a dm--re hivatkozik...
  14. dg

Cukorbeteg gyermek

Végre! Talán lesz valami pozitív irányú változás... http://index.hu/belfold/2011/02/17/orszagos_vizsgalatba_kezd_az_ombudsman_a_cukorbeteg_gyerekekrol/
  15. dg

Ünnepeljünk!

Isten éltessen, Gabibaba! :dr_175:
  16. dg

Tesztcsíkok

Az mi tesztcsíkos receptjeinkre nincs ráírva, hogy napi hány inzulinozás van. Az van ráírva, hogy hány mérés van naponta. Akkor ez így nem is helyes?? (Amúgy senkinek nem fájt, épp tegnap váltottam ki őket.)
  17. dg

Tesztcsíkok

Nem azért, de a cég önmagával és a jónéppel is jót tenne, ha megváltoztatná a tesztcsík nevét. Hogy melyik cég? Hát, valamelyik... (Ezt az Optium - Optimum párosra írtam, csak nem "idéződött" be a hsz, amire írtam, bocsi)
  18. dg

Cukorbeteg és lisztérzékeny gyermek

Én is azt tudom, amit Timi írt. Lisztérzékenység diagnózisát csak pozitív biopszia után mondják ki! Sőt! Egy-két napja a Kossuthon volt egy idevágó riport (Vendég a háznál...talán ismeritek). Ott egy betelefonáló mama arról panaszkodott, hogy az unokájára ránézésre mondta ki a gyerekorvosuk...
  19. dg

Vércukormérők

Hát H-A-M-M ! :rohog: Tessék ezt itt abbahagyni, mert nem vércukormérők... :-D
  20. dg

Vércukormérők

Hamm... :-)
  21. dg

Vércukormérők

Jaj, dehogy nem! :-) Még azt is írd ki, mikor készíted! Megyek!
  22. dg

Cukorbeteg és lisztérzékeny gyermek

Andi nagyon gyakorlatiasan kezeli a dolgokat, én mindig csak csodálkozom. Biztosan segít, ez nála nem is kérdés. Az inkább, hogy mikor lesz ideje itt elidőzni, mert , ugye tudjátok, hogy megszületett Janika? A harmadik csemete! :-) Javaslom, mindenképp írj neki privit!
  23. dg

Ünnepeljünk!

kissé megkésve... Drága Borka! Boldog születésnapot kívánok!
  24. dg

Cukorbeteg gyermek

Á, nem Molli, én azért nem azt mondtam, hogy birkatürelmű vagyok, csak azt, hogy az "elfolytással" vigyázni kell. Ahogy a gyereknél természetes a hiszti, úgy a felnőttnél is természetes, hogy frászt kap. Nálunk is hasonló a helyzet: Hanna élete első 3 évét gyakorlatilag végigordította, s azóta...
  25. dg

Cukorbeteg gyermek

Egy dolgot nem szabad elfelejteni ebben a korban, mint Tökmag: a gyerek hisztizése munkaköri kötelessége!!!! Csínján a lefolytásával! Igen, ha a víz kihűlt, végül kikapjuk a fűrdőből.... És sorolhatnánk: van egy ésszerű határ. Kb az, ami nem megy a gyerek (fizikai) rovására. A lesprickelős...
  26. dg

Cukorbeteg gyermek

Hanna 26 kg és 128 cm, 6 évesen. Igazság szerint a percentiles görbét kiakasztotta, az ő korában és méretei mellet , lányként, nincs tovább... :-D Mi egyfolytában eszünk (szóval napi 1-szer csak)... :-D Na jó, komolyra fordítva: reggeli 10-(15) tízórai 20 tízórai2 (ha kell) 10/20 ebéd 45...
  27. dg

Ünnepeljünk!

Drága Katám! :dr_282: Boldog, boldog, boldog születésnapot, kívánom, hogy legyen még sok ilyen szép napod! :dr_282:
  28. dg

Cukorbetegség csecsemőkorban??!!

Pont múlt héten csütörtökön telefonáltak az oviból, hogy rendhagyó módon, Hanna cukija 27. Mi legyen? -- kérdezték. Ebédeljen meg, mondtam, szépen a többiekkel ch szegényen, aztán megyek érte. 45 perc múlva benn is volt a korrekció, s persze hoztam haza figyelni a további eseményeket. Ilyenkor...
  29. dg

Cukorbeteg gyermek

Hű! :) Ez nem semmi! Lehet felkötni a gatyót! Gratulálok neketek!!! :cool::hurra:
  30. dg

Cukorbetegség csecsemőkorban??!!

Igen, számos könyvet publikáltak, csak be kell ütni a "varázsszavakat"! Keresd az újabb kiadásúakat, mert ezeket a szerzők aktualizálták (abban az esetben, ha már régebbi írásról van szó).
Oldal tetejére