A keresés eredményei

1. dg

Ünnepeljünk!

Köszönöm szépen! :-)
  2. dg

Filmajánló

Filmcsemege <TABLE border=0 cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%"><TBODY><TR><TD style="PADDING-BOTTOM: 4px" vAlign=top colSpan=2 align=middle text-align:center?>Bíborszín (The Color Purple) Figyelmetekbe ajánlom ezt a kiváló filmet. Nagyon tetszett, s azok közé az alkotások közé sorolom...
  3. dg

Ünnepeljünk!

Köszönöm Nektek az ajándékot, a szíveket, a zenét és a kedves szavakat! :dr_39:
  4. dg

Ünnepeljünk!

Kedves Nimród! Nagyon köszönöm!!
  5. dg

Ünnepeljünk!

Drága Tekim! Köszönöm, köszönöm, köszönöm! :-)
  6. dg

Kipróbált édesség receptek

:rohog: Akkor mi ketten semmiképp ne nyissunk cukrászdát! :rohog:
  7. dg

Lisztérzékeny cukorbeteg fogyókúrája?

Jaj, Poe... :( A 'hülye' obszcén szó. Köszönjük, hogy beidézted a szótárt, így magad is láthatod, hogy az. Az más kérdés, hogy az óvodások alap-szókincsében is benne van és te nem érzed annak. Továbbá, az itt megjelenő emberek megmondját a tutit tartalmú mondatodat nagyon rosszkor lőtted el...
  8. dg

Hát itten..
  9. dg

Az 1-es típusnál. A 2-es típusnál nagy szerepe van!!
  10. dg

Ünnepeljünk!

Boldog névnapot kívánok, drága Teki!
  11. dg

Cukorbeteg gyermek

Én nem rakok glukagont Hanna táskájába (ovis). Az oviban sincs. Hogy az iskolában mit látok majd jónak, azt egyelőre nem tudom. Az viszont jó ötlet, hogy az iskolában legyen egy vagy kettő glukagon és olyan ember, aki tudja, mit kell tenni a használatakor. Általánosságban(!), ott, ahol nincs...
  12. dg

Óvoda- iskolakezdés / Óvónők, tanárok edukálása

Igen! Ez az utóbbi dőszak legérdekesebb fejleménye! Részletesen, aprólékosan kérjük! :-)
  13. dg

Cukorbeteg gyermek

Köszi, Teki! :dr_24:
  14. dg

Cukorbeteg gyermek

Okés, Teki! Várom! (szerényen, halkan kérem, Teki: ha lesz szusszanásnyi időd, nem másolod be ide is ezt a pár hozászólást? http://drinfo.hu/forum/altalanos-kerdesek-hozzaszolasok/503-ovoda-iskolakezdes-ovonok-tanarok-edukalasa.html hátha valakinek ott fog támpontot nyújtani, ha segítséget...
  15. dg

Cukorbeteg gyermek

Kedves Jutka! Persze, hogy érdekel, kérlek mesélj erről az egészről! Hogy sikerült elérni mindezt? Hogyan váltál "kezdeményezővé" -- kiket kerestél meg, stb... Remek hír, mert egy működő példával talán láncreakciót lehetne elindítani akkor, mikor az iskolák versengenek a gyerekekért, annyira...
  16. dg

Óvoda- iskolakezdés / Óvónők, tanárok edukálása

Kedves Jutka! Persze, hogy érdekel, kérlek mesélj erről az egészről! Hogy sikerült elérni mindezt? Hogyan váltál "kezdeményezővé" -- kiket kerestél meg, stb... Remek hír, mert egy működő példával talán láncreakciót lehetne elindítani akkor, mikor az iskolák versengenek a gyerekekért, annyira...
  17. dg

Cukorbeteg gyermek

Ne aggódj! A lekiismereted idővel megnyugszik. Nekem sem ment hamar! Nagyon apró lépések vezettek el odáig, hogy a tapasztalatokkal karöltve egyre bátrabb és rugalmasabb legyek. Sok volt, mi hihetetlennek tűnt az első időszakban, most meg már csak legyintek rá. Az idő nektek dolgozik, ne félj...
  18. dg

Cukorbeteg gyermek

Szerintem az volna a borzasztó, ha soha nem ehetne szilvát. A kicsi gyerekek nagyon hamar megtanulják, hogy "ezt most nem, de majd később lehet". Csak következetesnek kell lenni, mert ezzel valójában őt segítjük. Az én lányom nem volt 2 éves, mikor diabos lett. Eltelt 4 év, s mondhatom --magam...
  19. dg

Vércukormérők

Na, de akkor még sincs, hiszen te, kedves Misi, nem "nagyon ritkán mérő 2-es diabos" vagyol! :-)
  20. dg

Vércukormérők

Hogy a tesztcsík lejárjon, az csak a nagyon ritkán mérő, 2-es típusú diabosoknál esélyes. Azt hiszem, a fórumon nincs is ilyen aktív tagunk. Sajna, átlag 6 nap alatt kiürül egy doboz, nálunk is. Én ismerek olyan embert, aki nem fél a lejárt gyógyszerektől, bizonyos határokon belül. ;-)
  21. dg

Cukorbeteg gyermek

:) És köszönöm az infót! Ja? Az "enyhén folyós" banán... :rohog:
  22. dg

Cukorbeteg gyermek

Persze, hogy eheti! Főleg, ha tapasztalatotok jó! Én mindig kiakadok, ha ezt hallom: a banán tilos diab esetén. Sajnos, a tv-ben is nem egyszer elhangzik (számos egyéb hülyeség mellett.) Hiába az orvos mondta, mert mint tudjuk, a korszerűség nem mindenkit ér utol. :-(
  23. dg

Cukorbeteg gyermek

Jól van na! :) Ez volt a tegnapra rendelt horror! :)
  24. dg

Kipróbált édesség receptek

Reform mézes <O:p</O:p<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com</st1:metricconverter>200 g. méz 150g barnacukor <st1:metricconverter w:st="on" ProductID="50 g">50 g</st1:metricconverter> margarin 4 tojás <st1:metricconverter w:st="on" ProductID="400 g">400...
  25. dg

Cukorbeteg gyermek

A nagyok megehetnek két angyalkát! ...vagy mit.... :rohog:
  26. dg

Cukorbeteg gyermek

Megtaláltam! Az biztos, hony én nem barnacukorral készítettem (szerintem fruktózzal, de már nem emlékszem pontosan). Tényleg nagyon finom, és tökéletes arra, hogy mindenféle, kisebb-nagyobb figurát készítsünk belőle! Ettől függően, egy-egy darabban kevés szénhidrát van, tehát alkalmas arra, hogy...
  27. dg

mindenkinek

Ha ez törvényileg jár, márpedig igen, akkor nincs mit filózni! Ha Bp-en élnék, azonnal igénybe venném én is az igazolványt. Itt, vidéki nagyvárosban ez nem annyira szükségszerű -- de ez az egyetlen oka, hogy ezt az ügyintézést hagyom! Szóval: naná!
  28. dg

Cukorbeteg gyermek

Kata, a mi imádott Tekink küldött nekem mézes süti receptet egy éve -- vagy kettő? Még megvan, és kiváló, igazi mézzel készül, nagyon aranyos formákkal készítettük, angyaltól a csillagig). Mind a süti tekintetében, mind vc tekintetében tuti lett (mert végül is, elenyésző a méz benne, de az ízét...
  29. dg

Cukorbeteg gyermek

Nem vagyok egy sütőbajnok -- mint említettem vala. De a receptet előkutatom, s megosztom veletek, hátha nagyobb sikerrel jártok! :-)
  30. dg

Cukorbeteg gyermek

Habcsókot lehet készíteni házilag, diabetikusat. Én tavaly ezt megtettem, és iszonyú lett, de ez az én hibám. Idén megint próbálkozom! :-)
Oldal tetejére