A keresés eredményei

1. dg

Ünnepeljünk!

Drága Timi! Sok-sok szeretettel:
  2. dg

Cukorbetegség csecsemőkorban??!!

Szia Umbra! Cukiügyileg nincs mit hozzátenni ahhoz, amit írtak előttem. A színes, játékosan tálalt ételek nálunk is segítettek anno, ha nagyon nyögvenyelős volt az étkezés. Én gyakran készítgettem kis szendvicsfalatkákat is színes pálcikákon -- nagyon szerették a kislányok. Amit írsz...
  3. dg

Szólánc

csók
  4. dg

Asszociációs játék- Gondolattársítás

tüdő
  5. dg

Ünnepeljünk!

Hát legyen! :-D
  6. dg

Ünnepeljünk!

Boldog új évet kívánok Mindenkinek!
  7. dg

szálló
  8. dg

Szólánc

ódon
  9. dg

Ünnepeljünk!

Vidám estét kívánok Mindenkinek!
  10. dg

A mai napom apró öröme...

... eltévesztettem a topikot, töröljétek légy szíves! :p
  11. dg

pezsgő
  12. dg

Szólánc

tépőzár
  13. dg

sebesség
  14. dg

Szólánc

sereg
  15. dg

megosztás
  16. dg

Szólánc

igaz
  17. dg

Ünnepeljünk!

Boldog Karácsonyt kívánok mindnyájatoknak!
  18. dg

kapcsolat
  19. dg

Szólánc

szósz
  20. dg

Glikémiás Index = G.I.

Akkor nem teljesen valótlan a szóbeszéd, amit hallottam. Érdekes ez a krumpli, mert Hannából, akárhogy van elkészítve, kezdve a pürétől a sült krumpliig, annyira eltűnik pillanatok alatt, hogy ha krumpli a köret, résen kell lenni, mert hypo veszély van. És későbbre sem hat -- egyszerűen elillan...
  21. dg

Bernstein diéta

Szendi hiányzik? Bocs, tudom, másik topik, de nem tudom, észrevettétek-e: rengeteget szerepel a médiában... oké, ez csak zárójeles hozzászólás volt, és amire vonatkozik, annak nem örülök.
  22. dg

Glikémiás Index = G.I.

Vagy egy kis savanyúsággal! Talán, ezeknél az előre gyártott, félkész krumplikkal arra kell vigyázni, hogy valóban krumpliból legyen, egyszerűen, ne pedig valami összesajtolt, krumpliszerű valami. Nem akarok rémhíreket kelteni, lehet, hogy ilyen nincs is. De valahonnan úgy rémlik, hogy...
  23. dg

Glikémiás Index = G.I.

Hát, nagyon nem mindegy, hogy cukor hozzáadása nélküli gyumölcslé vagy egy kelt bukta az a (pl.) 20 gr ch. Mondjuk, a konkrét kérdésedre felelni nem tudok, lévén, mi keverékezünk továbbra is, de az étellel manipulálni kell ilyenkor, ami viszont, relatíve, ugyanaz.
  24. dg

Glikémiás Index = G.I.

Ez meglepett! Azt hittem, a zsírossága miatt nem olyan magas a GI-je.
  25. dg

jó érzés
  26. dg

Szólánc

kakukk
  27. dg

Bernstein diéta

Egy zsömle / nap? Érdekes... Jönnek-mennek a diéta divatok, holott, elég egyértelműen megfogalmazzák a tankönyvek, hogy optimális esetben milyen arányban van szüksége a szervezetnek ahhoz, hogy jól működjön, a szénhidrátra, zsírra, fehérjére. Na, kíváncsi vagyok. Én még erről a szektáról nem...
  28. dg

mindenkinek

A forralt bor nagyon veszélyes örömforrás! :) Nekem például egy-két hete el is magyarázta egy árus, hogy forralt bort kizárólag pocsék borból szabad készíteni. Kifizetődő, az biztos! :)
  29. dg

mindenkinek

:rohog: Üccsi? Nem is tudtam. :-)
  30. dg

Filmajánló

Mindkét film felkeltette az érdeklődésemet, keresni fogom őket. Köszi az ajánlót!
Oldal tetejére