A keresés eredményei

1. dg

Kipróbált édesség receptek

Misi! Te sütsz, nem én! :)
  2. dg

Szólánc

zamat
  3. dg

Vércukormérők

Valami? És mi? :rohog:
  4. dg

Vércukormérők

No fene! Akkor teljes áron , a nem vérszomjas patikákban, 2910 Ft?
  5. dg

Babázhatok

Nagy örömmel olvasom soraidat! Gratulálok Nektek és nagyon boldog babavárást kívánok!
  6. dg

Vércukor érték HbA1c

Hát..őőő...még átgondolom! :)
  7. dg

Vércukor érték HbA1c

Misi! Nagy -nagy gratula! Milyen sütivel ünnepeljük? :)
  8. dg

Cukorbeteg kamasz

Ez nagyon tetszett! :)
  9. dg

Vércukormérők

Köszi az infót, érdeklődéssel olvastam, ugyanis én is be fogom szerezni a Minit. Csak úgy...
  10. dg

Ünnepeljünk!

11. dg

Óvoda- iskolakezdés / Óvónők, tanárok edukálása

Én , látatlanban, mert még Hanna is "csak" ovis, azt gondolom, hogy ha a gyerekek megérzik valaminek a fontosságát, úgy is viseltetnek feléje! Tehát, a kis csoporttárs tudta: ez fontos és nagy dolog! És biztos vagyok benne, hogy ő is büszkén látta el a "feladatát"! A gyerkőcök kiváló kritikusok...
  12. dg

Vércukormérők

Felbuzdúlva, neten megnéztem az Alma patikákat. Fehérváron ugyan nem Almának hívják, de a csoport tagja. Szintén polcon volt a csík, itt is! Úgyhogy köszönet nektek: már a megrendelés problémájával sem kell törődnöm! Ott kapható, gond nélkül!
  13. dg

Vércukor érték HbA1c

Öcsém! Facsiga csattog a csacsiba'! Akkora puszákost kapsz majd az orcádba hétvégén, hogy hanyatt esöl! :) Hannáé és hasonló lett -- ezért meg én kaptam puszákost itthon, de majd Te is adhatsz! :)
  14. dg

Cukorbeteg gyermek

Jaj, ne haragudj a hallgatásért! Nem, mi most kezdjük az 5.évet diabban és sosem volt még semmi extra, leszámítva a lisztérzékenység vizsgálatát.
  15. dg

Vércukormérők

Akkor már lottózni ne menj ebben a hónapban, mert a szerencse-kvótádat kimerítetted! :)
  16. dg

Vércukormérők

Igen, van. A legtöbb helyen nem tartják készleten (talán sehol sem? mert nem ismert), de némi magyarázkodás után, a gépben megkeresik, és jó esetben megrendelik nektek . Jó mérő, méltán vagytok megelégedve vele.
  17. dg

Vércukormérők

Ahogy jósoltuk... Persze, nem nagy ügy volt kitalálni, a középoskolában ezt már megtanuljuk. Helyes, hogy így lesz! Bár volna még több versenytárs! Ha az árcsökkentés a közeli jövőben megvalósul, akkor a 77E időben lép, mert az ő termékeiket mindenhol ismerik, ellenben ha a Meryhez keresek...
  18. dg

Vércukormérők

Igen, igen...
  19. dg

Vércukormérők

Igen, nagy kár, hogy nem magam választhatom ki, mikor adjon jelzést, mikor nem. Vannak szituációk, amikor szükséges a mérés és minden egyéb feltétele meg is volna a mérésnek, de a csipogás kvázi ellehetetleníti. Például, éjjel sem hiányzik, de egy tanóra közben kötve hiszem, hogy örömmel fogadná...
  20. dg

Cukorbeteg és lisztérzékeny gyermek

Ez nagyon jó hír, Andi, örülök neki! Hát, Andika nem egy elveszett gyerök! :) Örökmozgó, mindig vidám!
  21. dg

Vércukormérők

Köszönöm válaszod! S ugyanúgy nem lehet inaktiválni a hangjelzést, mint a nagyobb Merynél?
  22. dg

Vércukormérők

A Mery mini csipog? (Atiapa?)
Oldal tetejére