Igen az egyéni gyógyszekeret más kategória, nem gyógyászati segédeszközről van szó, mint aminek a tesztcsík is számít. Azt hiszem én is, egyes gyógyszereket lehet igénybe venni ezen az összegen, ha szükség van rá (pl antibiotikum-féle)
Hát igen. Fel lehet a gatyót kötnie a 77E-nek, én is kíváncsian várom, mivel rukkolnak elő.
Az minden estre szembeötlő és markáns különbség a DCont Optimum és a Mery közt, hogy nem kell a fényre figyelni -- na és én erre mondtam azt, hogy igazából engem ez érdekel, hiszen ez egy mindennapos...
Fényérzékenyek a DCont gépei és a hőmérséklet is nagyon bezavarja őket, mérni a kellőnél kevesebb vércseppel is vígan mér (sőt, vércsepp nélkül is tud), így sok az alulmérés (de tapasztaltam már döbbenetes felülmérést is), és sok az elpazarolt csík.
Hogy a DCont Partnerre mindez igaz-e, azt...
Tényleg egy kalap alá vettem az összes 77E-t, de ebben az általánosításban benne volt mindaz, amit ebbe a topikba írtunk a DContokról az idők folyamán. Az igaz, hogy kifejezetten a Partnerre nem olvastam beszámolót (ha van mégis, szóljatok)
A Partner mennyiben jobb a Merynél?
(Azt máris...
Én a DCont Personallal és Optimummal hasonlítottam össze. Jobb. Ezzel együttvéve tartom azt a véleményemet, hogy az Optimummal hasonló minőségi kategóriába esik, ahol az Optimum képviseli az alacsonyabb nívót. Vannak nem tesző dolgok a Meryben is, de azok fajsúlyilag nem nyomnak annyit, mint a...
A választás attól is függ, hogy élvez-e valamiféle támogatottságot a TB részéről az édesapád.
Ha nem , és zsebből kell finanszírozni mindent, jelenleg a Mery cukormérő fenntartása a leggazdaságosabb és jobb készülék, mint a 77E bármely, jelenleg forgalomban lévő készüléke.
De jó, hogy ezt leírtad!
Már készültem megkérdezni tőletek, beszerezte-e már valaki a minit?
Én mindenképp ki fogom próbálni, ha lesz egy kis tőkém rá.
Túldramatizáltnak tartom a cikket, bár, lehet, hogy valóban így éli meg ez a család a diabot, s nem pusztán újságírói túlzó fogalmazmány. ;)
Mi jól elvagyunk a pennel a "mindent lehet enni" jegyében. Azt gondolom, hogy a napi szükséges inzulinmennyiség egy szűk intervallum. Ha a legalsó szintjét...
:dr_175:Kissé megkésve, de annál nagyobb örömmel olvastam névnapi megemlékezéseiteket, amit ezúton nagyon köszönök!
Ezen felül, mindenféle névnapokról és szülinapokról lemaradtam, úgyhogy:
MINDEN KEDVES FÓRUMTÁRSAMNAK, AKIK A KÖZELMÚLTBAN ÜNNEPELTEK, SOK BOLDOGSÁGOT ÉS JÓ EGÉSZSÉGET...
Én nem vagyok ilyen megértő. Felháborít, hogy mikor nem naponta jönnek ki az újdonságok, mind szabályozás, mind eszközök terén, nem tudják követni őket. Ha százával lennének az újítások, még csak-csak.. De így?? Naponta rengetegen mennek a szakellátókhoz, akiknek ők az elsődleges infoforrásuk...
Hát igen. Ez az a kérdés, amiben káosz van az orvosok köreiben. Nekem is azt mondták, hogy a havi közgyógyos kereten felül semmi kedvezmény nem vehető igénybe, tehát nincs receptre további csík. Ehhez képest, hallom tölletek, többektől, hogy mégis írat fel csíkot, a közgyógyon felül.
Én azt...
Tájékoztatunk, hogy oldalunk a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket használ.
A Diabforum.hu további használatával ezt elfogadod. Az adatvédelmi (GDPR) törvény értelmében, valamit kötelező megjelenítenünk. Valószínű, hogy már 100+ másik ilyet elfogadtál...rajta hát.