A keresés eredményei

1. tímeácska

Babázhatok

Én azt sem bánom, ha "csak" náluk! Csak eredményes legyen!
  2. tímeácska

mindenkinek

Szia Kata! Tudod, csak azt nem értem, ha riporter és a szerkesztő nem ért a témához - mert, ahogy Te is írtad, ez eléggé nyilvánvaló volt -, akkor miért nem kérdezett meg valakit (akár Titeket, Minket), hogy szerintünk mit tegyünk bele a riportba? Úgy értem, hogy nagyjából lehetett volna...
  3. tímeácska

mindenkinek

Hát, én is visszahallgattam a Kossuth rádiós felvételt... Nagyon fel vagyok háborodva! Kb. 1 órát voltunk a stúdióban, közel sem ennyit, és ilyen mélységig beszéltük át a témát, mint amennyit leadtak belőle! Így, ebben a formában, ahogy a rádióban elhangzott, egészen másként hat a "szöveg", mint...
  4. tímeácska

mindenkinek

Drága OEP-ünk és a Minisztérium is visszamondta a holnapi rádiós eszmecserén való részvételét... Meglep Valakit??? :mad::mad::mad:
  5. tímeácska

Vércukormérők

Gyógyszertárakban meg tudod rendeltetni! A Hungaropharma szállítja - velük van szerződésük!
  6. tímeácska

A mai napom apró öröme...

Az előbb megállt egy csomagszállítós postás autó a házunk előtt, és dudált... Pedig nem vártunk semmi cumót. Aztán valami utánvétes csomagot hozott, 1700 Forintért... Megnéztem, Thermal Hotel Visegrád volt a feladó. Apuka ott felejtette a farmerját, meg a pólóját (nem meztelenül jött haza, még...
  7. tímeácska

Vércukormérők

Köszönöm szépen az infót! Esetleg nem tudod, honnan lehetne közvetlen beszerezni onnan Nano-t? Ha másfél évvel ezelőtt volt, akkor még lenne rá esély, hogy mi is tudjuk venni Németországból. De nincs konkrét címünk, elérhetőségünk, stb., hogy hova forduljunk...
  8. tímeácska

Vércukormérők

Egy kis türelmet kérnék Mátéék kisfilmjét illetően, még nem rakhatom fel nyilvános oldalra! Amint kirakhatom, úgy is kirakom! :D:D
  9. tímeácska

Vércukormérők

Mától elérhető patikákban is a OneTouch Select Mini cukormérő, 7620 Ft. Még receptre a készülék nem felírható, de az lesz majd! A tesztcsíkok teljes ára 2709 Ft/doboz, és közgyógyellátás jogcímen is felírható! Egyébként ha a patikában azt mondják, hááát, ilyen mérő nincs Magyarországon, akkor...
  10. tímeácska

Vércukormérők

Kedves Péter! Köszönöm szépen az infót, valami hasonló technikai megoldásra gondoltam én is... Szinte biztos voltam benne, hogy amelyik Nano-n a mg/dl van feltüntetve, azt nem lehet átállítani másik mértékegységre. "Átállítható" Nano-val még nem találkoztam. Megkérdezhetem, hogy Te honnan szerezted?
  11. tímeácska

Vércukormérők

Kedves MPéter! Légy szíves írd meg, hogyan lehet átállítani a Performa Nanot mg/gl-ről mmol/l-re! Már többen is nagyon várjuk az infót! Köszi!
  12. tímeácska

Vércukor érték HbA1c

SZUPEEER! Büszke vagyok Rátok! :D:D :cool:
  13. tímeácska

Vércukormérők

Sziasztok! Itt vagyunk Visegrádon, nagyon jó a hangulat! Most sikerült Mátét beterelnem az ágyba - bár, Ő még bírta volna a "bulit"! :D Meg volt a kisfilm premierje, eszméletlen jó! Nekem nagyon tetszik, mindenki azt mondta, hogy fantasztikus! És én is azt mondom! Annyira ügyesek voltak a...
  14. tímeácska

Insulinpumpa

Őőőő... Ezt most nem igazán értem... Kinek írtad? :D Ha annál az üzenetnél, amire válaszolni akarsz, vagy hozzászólnál, van egy "válasz idézettel" felírat, ha arra kattintasz, akkor beidézi azt a szöveget, amire válaszolnál! Így egyértelmű lenne, kinek és mire válaszolsz! De, hogy válaszoljak...
  15. tímeácska

Insulinpumpa

Hát, lehetséges, hogy az "újabb" Spiritekben már nem 2200 nap van beütemezve... De jó, hogy írtad, erre feltétlen rákérdezek majd!
  16. tímeácska

Szólánc

kőtörő
  17. tímeácska

Szólánc

algoritmus
  18. tímeácska

Vércukormérők

Én nem úgy tapasztalom, hogy a One Touchra több vér kellene, mint a Performára vagy az Ideálra! Lehet, hogy több vérigény van feltüntetve, de ugyan azzal a mélységgel bökte Máté az ujját, és ugyan annyi vért elég volt a One Touchhoz, mint a Performához! Nálunk már fel lehetett íratni a OT-hoz a...
  19. tímeácska

Szólánc

meghagyom (Neked! :D)
  20. tímeácska

Insulinpumpa

Igen, a számolásból sokan kifelejtik a próbaidőt...
  21. tímeácska

Szólánc

nudli (:rohog: ez a szó nekem annyira tetszik! :rohog:)
  22. tímeácska

Insulinpumpa

Akkor kapta a pumpát Gergő, vagy a próbaidő leteltét is beleszámoltad már? Pumpa újraigénylésnél tőlünk kérték az OEP határozatot, mert az azon levő dátum lejárta a hivatalos. Mondjuk, nekünk csak azért kellett bevinni - azt hiszem -, mert közben orvost váltottunk, és így bizonyosodhatott meg az...
  23. tímeácska

Szólánc

asztapaszta
  24. tímeácska

Szólánc

apeh
  25. tímeácska

Óvoda- iskolakezdés / Óvónők, tanárok edukálása

Hát, ez az! De engem nem érdekel, hogy hova viszik problémáskát! Vigyék jó messzire!
  26. tímeácska

Insulinpumpa

Nem, még soha! És nem is tapasztaltunk ilyet Máté Comboján! Ha nem nyomod meg, hogy adagolás, akkor bizony nem adagol... A véletlenszerű beadás pedig kizárt, mert lehetetlen, hogy pontosan azokat, abban a sorrendben, és annyiszor nyomja meg valaki, hogy inzulint tudjon beadni! Gergőnek mikor...
  27. tímeácska

Insulinpumpa

Igen,már az én fejemben is megfordult, hogy hátha már megint én... :D Pár hónapja az én Spiritemet vitték el, elemestől bevizsgálni... Nem indult el egyik elemmel sem... Akkor ott valami megjegyzést tettek az elemekre: az én elemeimmel semelyik pumpa nem működött, de más elemekkel tökéletesen...
  28. tímeácska

Szólánc

mítosz
  29. tímeácska

Óvoda- iskolakezdés / Óvónők, tanárok edukálása

Itt csak ez az egy van, de ez is éppen elég ahhoz, hogy szétdúljon egy osztályközösséget! És, hogy elbizonytalanítson, oda járjon-e Máté a továbbiakban is...!?
  30. tímeácska

Insulinpumpa

Gondolkodtam, hogy leírjam-e a múlthét szerdai (forgatásos) esetünket Máté pumpájával... De aztán úgy döntöttem, miért is ne? Szóval... Reggel készülődtünk Budapestre, a forgatásra. Máté pumpája (Combo) elkezdett eszeveszettül csipogni: E7 - elektronikai hiba - tegyen be elemet. Kissé furcsán...
Oldal tetejére